Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rokefeller senior tag válasz  mAtThEw0319

üzenetére mAtThEw0319

üzenetéreVigyázz azért az zenbook-kal. Én decemberben gondolkodtam rajta, és akkor még voltak vele bajok. Egyébként jó kis gép, de én végül egy T-s lenovo-nál kötöttem ki, WIN7-tel. Vérzik a szívem, hogy ezt a "kiváló" OS-t kell használnom a munkám miatt. Épp lusta vagyok beletenni az SSD-met, de agyalok hogy megy fel dual bootban nekem is mellé vissza egy linux, mert az a windows egyszerűen nem tudom kinek elég. Csak egy kis rinya, i7, 8 giga ram kevés hogy egy 800 megás exe-t átnevezzek, mert a vírusirtó le akarja ellenőrizni, és megeszi a disk-et közben. Az a vírusirtó, ami lecsekkolta ezt a fájlt amikor letöltöttem. f2-re meg kifagy a fájlkezelő. Emellett úgy hogy konstans van 3 giga szabad memóriám, folyton swapel. Nincsenek asztalok. Viszont kezeli az optimus-t, jó a power managementje, és fut rajta a GT legends. 
- 

Vladi nagyúr válasz  mAtThEw0319

üzenetére mAtThEw0319

üzenetérelink. Most így áll a dolog. Majd ha aktuális, akkor keress rá megint, hogy mi a helyzet. Akkor már fedora 17 kint lesz, hátha addig a mostani problémák is megoldódnak. Jááá ez a gép elég hard!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest