Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Félreértettél. Nem a disztróról szólt az a hozzászólás, hanem a gnome-shellről. A disztróspecifikus hibák, polírozatlanságok azok más téma.
A gyerekcipős hibákra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, nyugodtan oszd meg velünk, segítünk, vagy ha tényleg hiba, akkor riportoljuk bug-ként, hogy ne forduljon elő legközelebb.
A 10.04-es ubi-t (is) én személy szerint ismerem, láttam működni, láttam embert aki szerette nagyon (a többi ubuntu verzióval együtt), hallgattam hogy miért vagyok hülye mert a sz*r fedorát használom (ez mindig fájt :-)), de ahányszor próbáltam (többnyire húgom gépére akartam feltenni, mert hogy felhasználóbarátabb), sosem működött rendesen. Mindig kellett xorg.conf-ot szekállni, ami elfogadhatatlan pár éve nekem, és a zárt broadcom wifi meghajtó sem ment, de legalább nehézzé tette a nyílt beüzemelését. Emellett az ADSL kapcsolatom sem akart sosem menni rajta, úgyhogy elváltunk kedvesen egymástól. Fedora alatt ezek mind mentek nálam out of the box, reszelés nélkül.
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest