Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz pone #8256 üzenetére

akkor ne vessél stb olyat, és probléma megoldva, ha meg akarsz, akkor old meg és keresgélj! én is játszani/szerkesztésem befejezni, stb szeretnék, és NEM MÁSOKNAK KERESGÉLNI.
    Bocs, de kicsit elszálltam, mert nem képes pár emberke használni azt a ku.va google chrome-t amiben 1 fasza kereső van, plusz felajánlja hogy lefordítja a nem magyar oldalak nyelvezetét. sőőt, vagy 30 nyelv körül maga állíthatja be. Ha meg nem megy, akkor megnyit fordító, beállít első nyelvnél a nyel felismerést, másodiknál a Magyart alapból, és lehet bemásolni vagy beírni az adott oldalból egy szöveg részt, amiről épp fogalmunk sincs milyen nyelv. nekem is van ilyen, általában arab, latin amerikai, vagy ciril nyelvezettel van bajom és így csinálom! 4 tetves böngészőm van. Mozilla, opera, gyári explorer és a google chrom. Elférnek a gépemen? IGEN. akkor tessék használni. Sose tudni, hogy amit egyik nem talál, lehet másik 2 kapásból sokat kipakol épp!

Jah, és amúgy meg SZÍVESEN adok linkeket stb, de nem vagyok hajlandó ÉN törni magam azért, hogy más fa...át verve lesi mikor jelenik meg a szövegben a link, és semmit se tesz érte!

Még egyszer bocs. jah és szar a helyes írásom nem kritizálni, most így jött ki!nem volt kedvem mérgemben válogatni és még annyi. VAN olyan objekt pl, amit 3 napig keresgéltem, minden szart beírva már keresőbe, és láám, megtaláltam 1 helyen, amit épp valami véletlen folytán adott elő a googl keresője.

Most pedig 1 picuri más. van egy tetves ls15 fórum, ÉN KÉREM oda irkálni az azzal kapcsolatos szöveget!
    nem dísznek van. és már írtam hogy van, harmadszorra, durvábban fogom jelezni nem tetszésem...

Új hozzászólás Aktív témák