Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali mindenki!
Hoztam nektek 2-3 mapot, tegnap este és most találtam.

Mindhármat leszedtem már, most fogom tesztelni. Elsőt, amit linkelek, jelenleg tudtommal vacs és pokers barátom, egy 3-k társunkkal tolja a multit (én családi okok miatt sajna szünetelni vagyok kénytelen köszönöm is ezért türelmüket!), tehát a map amit elsőnek linkelek, a Mi multis mapunknak a legeslegújabb verziója már.

Fent van a mi verziónk is.
Hochblauen V 1.0 ezt most akarom tesztelni épp. nem multi fruitos, de így is 9 féle növény termeszthető.
Canada Agriculture V 1.0
ez pedig egy Kanadai terület MÁSOLATA, VALÓS hely, képeknél stb látható is ha jól emlékszem, 2 kép van 1 képen, google earth progin nézve, és a kész szimulátoros map.
ezt is szintén most akarom letesztelni. aztán húzhatok dolgozni (itthon).
Jah, még valami. Mindhárom map nevét kimásolva, googl keresőben MEGTALÁLHATÓK más oldalakon IS, csak nem akartam mindegyiket bepakolni. Meg hát, mint az aláírásomban is olvasható, google a barátod, vagyis, HASZNÁLD! Nagy tudás se kell hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák

- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Filmvilág
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest