Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
Tolom egy ideje a játéknak és nagyon tetszik!
Arra rájöttem már az elején,hogy ez az a játék,ami hatalmas élményt biztosít multiban.
Ha egyedül játszol,annyi a feladat,hogy nem győzöd.Sajnos elkövettem azt a hibát,hogy variáltam az alap beállításokon,töltöttem be újabb és újabb gépeket,"hiteleztem" magamnak pár milliót....
Ez agyon is vágta a kezdeti nehézségek izgalmát.
Viszont,ha már ide lyukadtam ki,eldöntöttem,hogy megveszem eredetiben a játékot,hogy tudjak multizni.Ehhez majd később keresnék partnereket.
Egy kicsit segítsetek,mert nem jövök rá,hogy miért nem tudok zip.-eket berakni.
Már elolvastam többször az idevonatkozó leírásokat.Néztem a jutúbot is.Csináltam így is és úgy is,de az istenért nem tudok zip.file-s cuccot berakni....
Mennyien multiztok?
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest