Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
akos 2002
üzenetére
Hali!
Ha töltesz le Módokat, akkor a:
Documentumok/My Games/FarmingSimulator2011/mods
mappába kell betenni őket! Arra figyelj/figyeljetek, hogy a Módok Zip mappába legyenek a cuccai!! Én személy szerint eddig jelenleg 130 módot tettem be. Ebbe a Kombájn vágóasztala is benne van, vagy épp a vetőgép, vagy épp az átalakító fejek a homlokrakodókhoz.
Emellett, a mods mappán belül, inkább KÜLÖN mods mappákat csináltam amiket 1-től kezdtem el számozni úgy hogy: mods1, mods2, mods3 stb, majd belemásoltam a Zip mappás módot és ezen belül Winrar nevű progival kibontottam. És ennyi. Így nem keverednek össze véletlen se. Sok gondom volt eleinte ilyennel, mielőtt kitaláltam ezt.Vannak cuccok, amiket exe. fájlban IS le lehet tölteni, azokat futtatni kell, majd miután a futtatás megvolt, a fent írt mods mappában kell keresni a Zipes mappájában. De ha lehet, akkor inkább rar, vagy zip mappást szedj le. Egyszerűbb. A Zipest csak másold bele a megszámozott mods mappába, bontsd ki és kész. Jöhet a következő.
A rar fájlosokat egy üres mappában bontsd ki előbb, és nézd meg, hogy van e Zipes mappa is benne! Ugyanis jártam többször is úgy, hogy a raron belül, a gép különböző összetevőinek a dolgai voltak, ezeket akkor át kell másolni úgy, hogy minden fájlját kijelölöd és beilleszted egy üres Zip mappába amit Te hoztál létre, majd ezután másold a modok közé a fent írt módon.Lehet kicsit hosszadalmas vagy valami, de jobb így szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen autót vegyek?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest