Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
A "pitypang" az a fű. Az árpa ikonja hasonló a búzáéhoz, ugyanúgy egy kalász, csak hosszú "szőrei" vannak /jobban nem tudom körülírni. A repce /most pontosan nincs előttem a képe/ egy többágú valami pontokkal a végén.
Az alap kombájnhoz nincs kukorica vágóasztal, csak a fejlettebbekhez. A gépeket meg egy mentés után próbáld ki nyugodtan, hogy mi mire való, majd töltsd vissza a korábbi állást.
A földet elég kultivátorozni/tárcsázni, ez gyorsabb, mintha ekével szántanál. Érdemes még vegyszerezni vagy trágyázni, mert növeli a termésátlagot /kb. kétszeresre/ ebből a vegyszerezést ajánlanám, mivel gyorsabb, illetve az elején még biztos nincsenek teheneid, hogy legyen trágya.
A pda-n figyeld az árakat, ha valami alacsony inkább tároldd be, ha felmegy az ára add el. Az árpának a sörfőzdében magasabb az ára, mint a malomban. H betű lenyomására a gépek automatán dolgoznak, így több is mehet egyszerre és te is tudsz egy másik gépet vezetni /pl. arat a kombájn, te meg hordod a szemet a traktorral. Erre én is csak később jöttem rá
/
Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Formula-1
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest