Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beluschi

tag

válasz AT89 #534 üzenetére

A "pitypang" az a fű. Az árpa ikonja hasonló a búzáéhoz, ugyanúgy egy kalász, csak hosszú "szőrei" vannak /jobban nem tudom körülírni. A repce /most pontosan nincs előttem a képe/ egy többágú valami pontokkal a végén.

Az alap kombájnhoz nincs kukorica vágóasztal, csak a fejlettebbekhez. A gépeket meg egy mentés után próbáld ki nyugodtan, hogy mi mire való, majd töltsd vissza a korábbi állást.

A földet elég kultivátorozni/tárcsázni, ez gyorsabb, mintha ekével szántanál. Érdemes még vegyszerezni vagy trágyázni, mert növeli a termésátlagot /kb. kétszeresre/ ebből a vegyszerezést ajánlanám, mivel gyorsabb, illetve az elején még biztos nincsenek teheneid, hogy legyen trágya.

A pda-n figyeld az árakat, ha valami alacsony inkább tároldd be, ha felmegy az ára add el. Az árpának a sörfőzdében magasabb az ára, mint a malomban. H betű lenyomására a gépek automatán dolgoznak, így több is mehet egyszerre és te is tudsz egy másik gépet vezetni /pl. arat a kombájn, te meg hordod a szemet a traktorral. Erre én is csak később jöttem rá
    /

Új hozzászólás Aktív témák