- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Feltöltöm hozzád ha sikerül belépnem az oldaladra
Ha nem, akkor adok linket. Mellesleg, jó a másik map, csak épp, már most 3 földet kellet kijavítanom, mert a weat részt nem tette a trágyázott földréteg alá. Ráadásnak görbék a szélei, stb stb. Kerítés és fák az útba, stb. De ez kb 1 hetes meló max ha van rendesen időm. 307 mega, de lehet hogy kevesebb lesz, mert lehet kiszedek valamit belőle hogy 300 alá menjen aztán skyra fel tudjuk tenni majd. Grossnak szerintem csak annyi a baja, hogy alig van fa.
De alakítani fogok azon is majd.
Pl teszek tehén istállót is bele, stb.
Ha lesz időm. A Gordon Big ma sajna igen hibás map a logban, így lehet nem lesz belőle semmi, viszont a Gross-t át tudom alakítani vagy ezt a másikat.
Majd meglátom még.
Most takarítom még lefelé a több mint 20 gigányi módot a gépről, plusz az objekteket is pakolom le a gépről, hogy majd Újra telepíthessem valamikor. (majd ha letakarítottam a módokat). Addig van idő multizni is kicsit. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem, akkor adok linket. Mellesleg, jó a másik map, csak épp, már most 3 földet kellet kijavítanom, mert a weat részt nem tette a trágyázott földréteg alá. Ráadásnak görbék a szélei, stb stb. Kerítés és fák az útba, stb. De ez kb 1 hetes meló max ha van rendesen időm. 307 mega, de lehet hogy kevesebb lesz, mert lehet kiszedek valamit belőle hogy 300 alá menjen aztán skyra fel tudjuk tenni majd. Grossnak szerintem csak annyi a baja, hogy alig van fa.