Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Az előbb írt, Gross_Kern_Land mapot ajánlom, mert az nálam végül is, akadás nélkül ment. Ha meg akadt, az valami gép hibától van szerintem!
Vagy, korábban pl Obigabi is betett egy egy mapot, ami szintén Óriás, vagyis, négyszeres méretű map, azokat szedd le. De még igazán egyiken se nagyon játszottam, mert épp átalakítgatok egy mapot olyanra, ami nagyjából tetszik is. szintén Óriás map. Ha lesz időm és tudok valami oldalt ami magyar, akkor ha jó, és megy a játékban nekem, (szerkesztés után), akkor feltöltöm valamikor a jövőhét vagy utána levő héten valahova, aztán kipróbálhatjátok. A Farmot szinte teljesen átdolgozom.
Új bála darálót tettem be, és 2 féle farmházat.
Nyílik a karám kerítés kapuja is elvileg majd. De! Valószínű, hogy Nem lesz multiplayer képes pár épület miatt. ezt majd valakinek tesztelnie kell akkor. Gordons Big Map a neve asszem amúgy. Nem nagyon akarok alakítani benn, mert másodszorra kellett belekezdenem, ugyanis valamiért nem töltötte be egy idő után a játék. Vagyis, Valami nem volt benne okés. Még NEM teszteltem magam a játékba mióta újra elkezdtem átalakítani, részben azért, mert nem akarom hogy sokszor kelljen betennem, lehet ugyanis, hogy azért nem volt már jó. az i3d-ket törölni fogom lehet, hogy a mérete kisebb legyen majd. Akit érdekel a dolog, az priviben jelezheti hogy kell e vagy sem. Ha nem sikerül most se, akkor az imént írt, Gross_Kern_Land mapot alakítom át majdhogynem Újra. Már egyszer belekezdtem, csak saját mapba fogtam és félretettem már az elején. 
Amúgy, korábban 1 hozzászólásomban is, beírtam egyszerre több map letöltési linkjét is!!!
Ha gondolod, keresd vissza őket/keressétek vissza őket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új bála darálót tettem be, és 2 féle farmházat.
Nyílik a karám kerítés kapuja is elvileg majd. De! Valószínű, hogy Nem lesz multiplayer képes pár épület miatt. ezt majd valakinek tesztelnie kell akkor. Gordons Big Map a neve asszem amúgy. Nem nagyon akarok alakítani benn, mert másodszorra kellett belekezdenem, ugyanis valamiért nem töltötte be egy idő után a játék. Vagyis, Valami nem volt benne okés. Még NEM teszteltem magam a játékba mióta újra elkezdtem átalakítani, részben azért, mert nem akarom hogy sokszor kelljen betennem, lehet ugyanis, hogy azért nem volt már jó. az i3d-ket törölni fogom lehet, hogy a mérete kisebb legyen majd. Akit érdekel a dolog, az priviben jelezheti hogy kell e vagy sem. Ha nem sikerül most se, akkor az imént írt, Gross_Kern_Land mapot alakítom át majdhogynem Újra. Már egyszer belekezdtem, csak saját mapba fogtam és félretettem már az elején.