- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Háát, ezt passzolom. Viszont, sajna a saját "Óriás" mapom kezdhetem elölről, mert valamiért nem tölti be a játék már.
Így el kell kezdenem elölről mindent.
De majd csak ha lesz jobban időm rá. Most a korábban írt, 2 mapot pofozom picit át. Remélem mindkettő betölt majd szépen. Sőőt, Amit most alakítgatok, abba megpróbálok tenni bele még 1-2 újabb növényt. Igaz, a foliage mappában van elég sok. Ezért, mielőtt bele kezdek a beírásának, az i3D-be, csinálok egy mentést a pendrivemra. Utána meglesem a játékban egyik multi gyümis vetővel melléállok, és meglesem, hogy milyen növényeket enged. Felírom, lefordítom magyarra, aztán eldöntöm hogy milyet teszek bele.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd.
Esetleg, aki ért az Editorhoz, kicsit még alakíthat rajt akkor. De ez még a jövő zenéje. Viszont az átalakítás alatt levő map ha kész lesz és betölt, akkor valahogy felteszem majd valahova, és leszedhetitek.
Szerintem tetszeni fog majd.
Kicsit korszerűsítem. 
ObiGabi, Te tuti megkapod!
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így el kell kezdenem elölről mindent.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön mindhárom, aztán ha a saját mapom is kész lesz, szólok, és lehet páran tesztelgethetitek majd.