- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Challenger01
üzenetére
Szia!
Nyugodtan tedd be Zipes mappákat, ha akarod, mert azok a JÓK! A RAR-t igaz, még nem próbáltam betenni, de tudtommal nem lehet azt használni benne. De majd megpróbálom, aztán írok véleményt. én 2 féleképp tettem be cuccokat.
1.
A mods mappában, csináltam újabb, mods mappákat amiket 1 től elkezdtem beszámozni úgy, hogy pl: mods1, mods2, mods3, stb. ezekbe EGYENKÉNT minden Zip mappát KÜLÖN számozott mods mappába tettem, majd Winrar progival kinyitottam benne,(kicsomagoltam).
Működnek is rendesen.2.
A Zipes mappákat betettem csak a sima mods mappába. Mindkettő működik, de én inkább az első verziót szeretem. Ugyanis ha pl 2 totálra egyező nevű mappát akarok betenni, akkor nem lesz gond vele. Vagy épp, nem kell átírni, amitől gond is lehet a gépekkel, vagy eszközökkel.Viszont, aki talál egy 2009 es cuccot,(gép, utánfutó, stb,)keressen meg, és küldjön át linket priviben, ahonnan le tudom tölteni. Ha kell akkor Átírom a gépet, hogy 2011-en is menjen. (már párat átírtam magamnak).
persze nem biztos hogy működni fog, mert van ami nem jól van szerkesztve és azt nem igen tudom MÉG kijavítani!
Új hozzászólás Aktív témák

- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest