Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
Jelenleg 21 darab mod van betéve. Kombájnok és kellékei. Pár traktor. Utánfutók és szerszámok. Semmi akadás még. Duplakerekes traktornál volt akadás rendesen. Ki is löktem a játékból.
A farmon 3+1 marha van jelenleg.
Üröm az örömben. A dolgozó aratja a kukoricát. Én meg elmentem az öreg generálissal csapatni egy kicsit. A mező kellős közepén hát nem kifogyott a benzin belőle?!

Talán egy villással eltudom vinni tankolni.
Ha modok nem lennének hozzá, nem sokáig lenne a gépemen. Ha találkozok ezzel a gaméval boltban akkor megveszem. Megtetszett ez az állatkodás benne.

-
Marci79
senior tag
A bálapakolás problémája megoldva!

Nagyon pöpec villa.
Egy ilyen már ott figyel a farmomon:

YEEEEEHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Marci79
senior tag
Egy gyors reinstall megint. A patch a bűnös. Anélkül nincsen gond.

-
Marci79
senior tag
Egy apróság.
Az létezik, hogy a 2.2-es patch kiüssön a játékban pár dolgot?
Egészen pontosan. A bal felső sarokban a gombfunkciót mutató kis ablakocskát valamint a beállításoknál a billentyű funkciók (hogy melyik gomb milyen funkcióhoz van rendelve) nem látszanak.
A patch óta ezek nem látszanak.
-
Marci79
senior tag
Már töltöm is az editort. Köszi!
A dolgozó akkoris gyökér!
Hiába állítom be az irányt normálisan.
A mostani bug: A bála egyesült a villával. Olyan szinten, hogy csak az eladás és az új villa vétel segített.
A játékminőség nem azonos az árral!!! Erre számtalan példa van. Ennél olcsóbb játékban sokkal kevesebb buggal szoktam találkozni. -
Marci79
senior tag
Pár nap után megvan a véleményem erről a játékról.
A 2.2-es patch után is durva bug-ok vannak benne. Félig beleragad a gépem az épületbe. A dolgozó olyan sík hülye, hogy az már fáj! Keresztül-kasul megy a tarlón, sávokat hagy ki, stb.

A bálákat felszedni villával?

Jó lenne ez a játék, ha nem lenne benne ennyi ordenáré nagy hibahalmaz. A moddolhatósága irigylésre méltó az fix. Sajnos néhány modot nem lehet használni. Vagy túlbonyolított, vagy nem támogatja a billentyűzetem némelyik gombot. Pl. nincsen numpad enterem. (Genius LuxMate i200-at használok)
-
Marci79
senior tag
Multiban is játszható őstermelős szimulátor??? Ez akkora ökörségnek tűnik, hogy muszáj kipróbálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Étterem, vendéglő
- Építő/felújító topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába állítom be az irányt normálisan.