Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz
batman91 #5848 üzenetére
Én ma is nyomtam
Csináltam azt a mellék küldit mikor a srácnak tán William a neve megkellet keresni az apját a lerombolt kis településen amiket a tűzhangyák tettek tönkre ellképesztően piszok mocskos sok lőszert hagytam ottés hát ez nem egy cod olyan sokat guberáltam azokért a lőszerekért. (De cserébe a doki adott vagány köpenyt). Plusz kereskedőknél alig találok. Úgy hogy most arra vettem rá magam, hogy felül kerekedek és elmegyek river citybe azt hiszem ez a hely neve. És ott rendesen felpakolok gondolom ott találok rendes fegyverárust.
Nagyon beszippant a játék. Szóval nem teher vele játszani nagyon élvezem.
-
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
Sikerült is ma hála a covidnak xD egyhuzmban 4-órát bele rakjak. Ellképesztő mi minden van benne amit csak eddig így megnéztem. TES játékokkal már játszottam meg más rpg-kel de ez eddig nagyon tetszik. Főként mellék küldiztem meg a helyeket fedeztem fel.
Pl: azon kiégtem, hogy ha akarom akkor Megatont fel is robbanhatom, persze ebbe nem mentem bele, de hogy a serif ebbe halt beleAkkor most ki megaton seriffe
A küldetést adó mondta, hogy a megbízója fontos ember, fogok még vele valahogyan találkozni ?
-
Dendytv
senior tag
Sziasztok
Van itt még valaki ? Játszani akarnék nagyon a játékkal de windows 10-en nagyon nem engedelmeskedik
Sorszám 43-nem található a dll-ben. Már mindent megcsináltam amit a net ír. Games for windows live telepités s.t.b még a dll filet is bele raktam a system 32 mapába de akkor sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest