- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nak, közben sikerült
A Nexus Mod Manager alapból rosz helyre rakta az invalidate progit (data mappába). Kézzel beraktam a főkönyvtárba, ezután minden mod felment
xFreex: Nagyon úgy néz ki hogy a FOSE is megy, mert tökéletesen működik a "prostitution mod" meg a "pose" modok is, pedig azok script-ek, sztem nem mennének
GOTY HUN.
-
-
törölt tag
Köszi, sikerült, csak nem vettem észre hogy a magyar nyelvet 2 helyen is be kell pipálni (felirat, és kiegészítő feliratok)... A FOSE launcher alatt megy a játék (1.7-re patch-elve) de még a bunkerben vagyok, s nem volt olyan dolog amivel ki tudtam volna próbálni hogy megy e vagy nem a FOSE mod-ok.... Majd ma...
De érdekes, felraktam a NMM-el a DYMONIZED TYPE3 testmodellt, s hozzá textúrákat, de amikor egy halott nőt levetkőztetek a bunkerban, alsóneműben van... Nem működne??? Vagy csak a bunkerban nem? Mert elvileg az nem használ FOSE-t, mennie kéne... -
törölt tag
Ja, és a FOSE működik a GOTY alatt?? Vagy az animált MOD-okról le kell mondani???
Mert ha igen, akkor lehet jobb lenne egy sima FALLOUT 3-at beszerezni, s azt lemagyarítani? -
törölt tag
Sziasztok
Tegnap szereztem meg a GOTY editiont. Fel is telepítettem, elvileg magyar verzió, mégis érdekes módon lengyel (vagy cseh???) az indításnál... S a videók alatt nincs magyar felirat, de amúgy magyar képi szövegek vannak benne. Az elején amikor a sztorit meséli a narrátor még van magyar felirat, de amikor szül az "anyám", ott semmi, s utána sem amikor az "apám" beszél hozzám. Ez így van eredetileg? Vagy valami kiegészítő feliratot lehet leszedni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest