Új hozzászólás Aktív témák
-
Lemezes magyar GOTY, hiszen írtam is, hogy másolatnak olvassa be a telepítő az eredeti lemezt. Azt hittem a csomagban van legalább egy steamos kulcs, de sajnos termékkulcs helyett securom védelmet raktak rá. Újabb oprendszerrel is megy egyébként a Fallout 3, mert nekem megvan az alap játék lemezen, mellé a 4 megjelent lemezes DLC. Az UFO-s DLC miatt vettem meg a GOTY-t, mert az nem jött ki külön lemezen. Emlékeim szerint az alap magyar játék még szériaszámos volt, ott nem volt ilyen bugyuta lemez csekkolás. Gyanítom a securom és a 10 nem kedveli egymást. Szóval az alap játék nálam se nem instabil, se nem fagy
Nemsokára kipróbálom a telepítőt a notimon, bár azon is 10es fut. Nem fűzök hozzá sok reményt. Lehet jobban jártam volna egy steam kulccsal+felrakott magyarítással.
-
Megleptem magam a GOTYval (bár ne tettem volna), már az installálásnál azt írja, hogy a telepítőm nem eredeti. Windows 10. Setup.exe futtatásával felrakható a játék, de indításnál ismét checkolja a lemezt, amire a válasz, nem eredeti. Ez valami vicc? És az ember ne warezoljon...Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest