- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hubai38 #5810 üzenetére
Tegnap este felraktam a new vegas-t nagyon jó az is... sokkal szerteágazóbb a töltények meg a fegyver módolás miatt, meg a tábortűzben előállítható dolgok is jók... kár hogy nem minden kieghez van meg a magyarosítás, de legalább gyakorolhatom kicsit a nyelvet... (rámfér)
-
Tényleg ha a sima 3-ban elfogyott a küldetésem megvan minden fő és a dlc-k is megvannak, már nem is tudok tovább fejlődni már a pénzem is sok és töltényem is van egy valaggal. Érdemes még vele játszani?
Vagy ugorjak a New vegasra, vagy egyből a 4-re?
-
A fallout 3 new vegas-ról mit kell tudni? Jelen pillanatban minden küldim elfogyott a fallout 3-ban szerintem az összes kieg és a fő száll kész van. (Mondjuk fél térkép kb még felfedezetlen, már látom, hogy hol vannak egy képzettség miatt, de nem voltam még ott.)
Az ncore-on nem találtam, meg ubiten sem és olvasni is csak pár sort olvastam eddig róla...
Szóval milyen?
-
Már voltam lent azon a helyen amit öriznek a gyerekek. Nincs időm minden nap játszani, de talán majd hétvégén. Olvastam az acélosoknál a terminálon az összes menedéket és az is rémlik, hogy csak a gyerekektől lehet átmenni mondom voltam is már lent ott, de nem rémlik hogy bejutottam volna a 87-es menedékbe, de köszi hétvégén megnézem. Remélem lesz azért még más küldetés is. Azt lehet tudni, hogy összesen mennyi van az alapjátékban és az összes dlc-ben?
-
-
válasz
hubai38 #5785 üzenetére
Én annyira nem vágom melyik kiegészítő melyik, mert anno mikor játszottam még nem volt meg minden aztán jött a 4 és azzal játszottam többet, de mivel mindenhol írták, hogy a 3 a legjobb mondom akkor most kipróbálom. Eddig azok vannak meg ahova hajóval kell menni, az ufo-s, a pit (rabszolgás). Ezek rémlenek, hogy külön helyre kellet menni a térképről. Remélem lesz majd időm még játszani és akkor a többi is meglesz. Most ha jól emlékszem csak egy küldetés van amit nem csináltam meg, de az a fő száll lesz az ÉTEK-et kell megtalálni vagy valami ilyen, de nincs sehol jelölés hogy merre menjek. Ezeket annyira nem szeretem...
-
válasz
batman91 #5780 üzenetére
Az istenért nem találtam meg a csávót/csajt, hogy hol van...
most már mindegy újból felépítettem a készletet.hubai38:
Kicsit furcsa kitalálni miből vehetsz ki mit, de aztán így hogy nem vittem magammal cuccot szinte semmit, simán el tudtam hozni egy raklap fegyvert meg mindent, még nem is tudtam minden eladni, mert elfogyott a kereskedők pénze...
-
válasz
hubai38 #5775 üzenetére
Tegnap előtt és tegnap befejeztem az ufo-s dlc-t az nagyon jó volt... fejlődtem is két szintet...
Régebben egyszer már néztem, de mivel volt hogy ilyen dlc-ben elveszett az összes felszerelésem (azt hiszem a pittbe) ezért csak egy kínai rohampuskát vittem magammal és miután kiszabadultam a börtönből csak azt kaptam vissza.
Bár a végén valami 1000 feletti töltényem volt az ufo-s puskához...
BUÉK
-
hali!
Régebben játszottam ezzel a játékkal és akkor is nagyon tetszett. Most hogy újból lett olyan laptopom, amin szépen fút (igaz kellet letölteni, hozzá egy dll-t és bele kellet írni az ini fájlba
) nekiálltam vele játszani. A fallout 3 goty-t telepítettem. Honnan tudom, hogy benne vannak-e a Dlc-k? Azt írták, ha elsőre nem megy fel akkor a második "cd-t" indítsam el újból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest