Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai38 #5850 üzenetére
Köszönöm hogy gondoltál rám.
Láttam hogy készül és azt is, hogy már használható, de számomra nem feltétlen szükséges. 350 + órám van benne steam szerint és tavaly márciusban játszottam vele utoljára amikor valamiért beleuntam és az óta sem sikerült erőt találnom hozzá.
-
válasz
hubai38 #5810 üzenetére
Tegnap este felraktam a new vegas-t nagyon jó az is... sokkal szerteágazóbb a töltények meg a fegyver módolás miatt, meg a tábortűzben előállítható dolgok is jók... kár hogy nem minden kieghez van meg a magyarosítás, de legalább gyakorolhatom kicsit a nyelvet... (rámfér)
-
-
-
válasz
hubai38 #5785 üzenetére
Én annyira nem vágom melyik kiegészítő melyik, mert anno mikor játszottam még nem volt meg minden aztán jött a 4 és azzal játszottam többet, de mivel mindenhol írták, hogy a 3 a legjobb mondom akkor most kipróbálom. Eddig azok vannak meg ahova hajóval kell menni, az ufo-s, a pit (rabszolgás). Ezek rémlenek, hogy külön helyre kellet menni a térképről. Remélem lesz majd időm még játszani és akkor a többi is meglesz. Most ha jól emlékszem csak egy küldetés van amit nem csináltam meg, de az a fő száll lesz az ÉTEK-et kell megtalálni vagy valami ilyen, de nincs sehol jelölés hogy merre menjek. Ezeket annyira nem szeretem...
-
válasz
hubai38 #5775 üzenetére
Tegnap előtt és tegnap befejeztem az ufo-s dlc-t az nagyon jó volt... fejlődtem is két szintet...
Régebben egyszer már néztem, de mivel volt hogy ilyen dlc-ben elveszett az összes felszerelésem (azt hiszem a pittbe) ezért csak egy kínai rohampuskát vittem magammal és miután kiszabadultam a börtönből csak azt kaptam vissza.
Bár a végén valami 1000 feletti töltényem volt az ufo-s puskához...
BUÉK
-
kekesi132
tag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Köszi a segítséget, a gond az, hogy nem találom a fájlt, magyar az operációs rendszerem, így hiába keresek rá nem ad ki találatot, ha a fájlra keresek rá közvetlen, akkor 4-et is kapok, de mind a Windows mappában van.
Ezek közül, lehet valamelyik a szükséges fájl?
(#5759) Ryder62
Esetleg a patch pontos nevét nem tudod? Én jelenleg a UPDATED Unofficial Fallout 3 Patch-et használom, mely mint kiderült nem igazán vált be, ami érdekes, mert a játék első 9 órája gond nélkül ment, majd rendszeresek lettek a harc közbeni fagyások.
Nem tudom, hogy a maximális grafikai beállítások mennyire játszanak közre, a hiba megjelenésében, de a gépemnek bírnia kéne (I5 6500, 16GB RAM, 1060 6GB), a New Vegas esetében sem okozott gondot, ott is voltak összeomlások, de általában nagyobb időközönként.
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Nekem fagyott a F3 Win 7 alatt, mint a hétszentség. Vaultból mire kijutottam, kb 8-szor vágott ki/fagyott le. Aztán leszedtem egy 4GB patch fájlt, futattam a fallout3.exe-n, és mint a kis angyal úgy ment a játék. Még high-res textúra pakkal is simán. Átlagban kb 10 óránként fagyott ami sztem jó eredmény.
-
gyimger
őstag
válasz
hubai38 #5736 üzenetére
Egyelőre nem tudni róla semmit, a Nintendo E3-as listáján szerepel az idén 10 éves FO3. Vagy egy Switch kiadás, vagy jön egy felújított változat mindenre. Reméljük az utóbbit.
-
Plata
félisten
válasz
hubai38 #5728 üzenetére
Igen én is találtam magyarosítást végül,működött is,de nem tudok játszani így sem.
A sztori leg elején amikor kinyitom a vault ajtaját kifagy a játék,nem tudok tovább jutni,próbálkoztam sokat de hiába ott kifagy ha nyílik az ajtó.
Így le is töröltem a játékot.Pedig nagyon meg tetszett a játék,valahogy ez nekem mindig kimaradt. -
Desy
tag
válasz
hubai38 #5695 üzenetére
...a magyar ...nos, tényleg borzalmas. Minden öt kijelentésből legalább egy, de inkább kettő félreértelmezett. És igen, állandóan lefagy. Vajon miért adnak ki ilyen szemét munkát? Nem csak a kedvét szegi az embernek, de komoly élményromboló is. Az államokban az ilyesmiért lehet perelni.... használati szerződés ide vagy oda. Mert a stabilitást és a használhatóságot a gyártónak kell garantálni! [Igen, eredeti kiadványról beszélek és nem a... ] A magyar kiadás megvásárlása, kidobott pénz...
Amióta nálunk "mozi is a játék" azóta mennek ezek. Mindenféle fondorlatos módokkal az unalmasság ellen. Egyszer kicseszett velem a w10... mert egy indításnál mindent törölt, ami nem a tiszta telepítés része és annak ellenére, hogy eredeti változat. Ezért, már nem igazán bízok benne.
És nagyon érdekes a változás egy komoly csata után.... Ez a programozás elég izgalmas lenne egyébként, mert szinte elhiszi az ember, hogy tényleg az eseményekben élt, van, élhet. Persze a néző (legalább is az ilyen nagyszabású játékoknál) izgul, rajong, bosszús akár egy nyilvános sporteseményen.... valójában ettől is mozi a mozi.
-
Desy
tag
válasz
hubai38 #5687 üzenetére
Pontosan, mit is jelent ez a kérdés? Az NMM -el telepíted, vagy nem?
Ha pedig a letöltésről volna szó... nos, mindig a legújabb dátum szerinti(ek) kellenek.... mellesleg az effélére igazából semmi szükség mert a dlc-k tele vannak nagyszerű és jó hatásfokú dolgokkal. Azt látva, hogy én ebben a játékban csak hátulról és persze oldalról tudom szemlélgetni a babámat ... nem túl élvezetes a külső nézetes megjelenés variálása. Itt ez a plazmaágyú.... kinézetre tök röhej, de jó a hatásfoka.
-
-
gyimger
őstag
válasz
hubai38 #5672 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A negatív karma nem feltétlen jár Roy és bandája megöléséért, hiszen ha összeszólalkozol velük és megtámadnak, nincs levonás. Ha meggyőzöd a népeket, hogy jöhessenek, az pozitív karmát jelent, de ha kinyírod a lakókat, az negatív (persze máshogy is megritkíthatók, pl. szerelmes levél). A kérdésre válaszolva, ha egyszer nem sikerült őket meggyőzni, akkor lehet, hogy már nem is lesz rá lehetőség.
De mivel ez a küldetés többnyire ütközik a You Gotta Shoot 'Em in the Head mellékküldetéssel, én átgondolnám, mit csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest