- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5815 üzenetére
Igen nagyon szidják,kicsit többet vártak az emberek a Fallout 76-tól.Beszélik hogy készült vagy készülőbe van hozzá egy több gigányi javítás,lehet hogy majd az be hozza a hozzá füzött reményeket.Nem tudom én még nem probáltam,amúgy sem vagyok a több játékos híve,szeretek magamba bolyongani keresgélni,felfedezni.
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5803 üzenetére
Már bocs hogy nem találtad azt hogy érted?A játékrol annyit mondanák hogy a garfika szerintem szegényesebb mint a fallout 3-é.Aztán nincs meg benne hogy a végén minden jó fasza király,magyarán hepiend,minden válsztásod döntésed valaki vagy valakik sorsára van behatással.
-
xFreex
aktív tag
válasz
INGJOKE #5797 üzenetére
Nekem az összes DLC-vel minden fő és mellék küldetéssel úgy, hogy már ismertem a játékot 100+ óra volt (de én szeretek minden kő alá benézni
). Na jó egy mellék küldetést nem csináltam meg.... A ghoulokat nem engedtem be Tempeny toronyba mert annak így is úgy is vérengzés a vége...
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5788 üzenetére
Hát ha megvan akkor nem tudom,mert ők vezetnek át a barlangon keresztül,a mészárlás kapuja felé ugymond ők örzik.Szerintem beszálj még egy kicsit a polgár mesterel mármint a kis srácccal mer van hogy egy kicsit nehezen köpik ki a dolgokat,a párbeszéd ilyen vacakul van megcsinálva.Eredetileg a 87-menedékbe található az a cucc,de nem tudod megközelíteni olyan magas a sugárzás azért kell a kislámpafény menedéken át menni.
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5786 üzenetére
A kislámpafény menedékhez kell el jutni,onnan majd a gyerekek útba igazítanak,de ha nincs meg a térképen, akkor még nem szabadítottad ki őket a rabszolga kereskedőktől Paradise Falls-bol.Egyszerű csak vedd meg őket,és majd cserébe megadják a kordinátákat.Szerencsére külön helyszinekre visz el a dlck.,lepusztult nagyon jó helyek,kicsi horror kaland.
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5774 üzenetére
Én mindig robbantottam,élveztem hogy gonoszka vagyok.Gonoszság-alacsony karma,elérkeztem a szenyvíztisztítós küldihez, bemenjek vagy beküldjem valamelyik társamat,hát én kétszer is be mentem,egyszer a széparcú Charon-nal,utána meg a Gatlinges Fawkes-el.Mivel hogy alacsony karma mély gonoszság,egyik sem akart bemenni helyetem,mindkettő valami ilyesmi szöveggel fogadot,eleget szenvedtél és gonoszkodtál,az életed nem ér semmit úgy hogy menjél csak be te és írd be a hatástalanításhoz a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest