Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Kipróbálnám a játékot. Van erre valami ingyenes lehetőség?
-
WayneGace
őstag
Új kártyákat nem lehet játékon belül megszerezni? Csak meg lehet venni steamen?
-
KaraDani
addikt
válasz
humilislupus
üzenetére
Én április ót anem játszottam személy szerint, lehet majd valamikor mostanában ránézek megint, hogy lássam mi, hogy változott.
De ahogy most nézem steamchartson, a játékszám továbbra is megy lefelé, már átlag 200 alatt van, ez meg így nagyon rossz matchmaking szempontból
-
humilislupus
tag
válasz
humilislupus
üzenetére
Nem is játszotok vagy csak a fórum halt ki?
-
humilislupus
tag
Valaki van még itt?
-
WayneGace
őstag
Régebben és most sem tetszik a játékban, hogy túl sok a gondolkozási idő. Legalábbis szerintem. Ráadásul sokszor indokolatlan esetben is. Mintha szándékosan megvárnák, hogy majdnem lepörögjön az idő. Persze lehet nem direkt csinálja valaki. De baromi unalmas már az első körtől olyan lassú tempóban játszani valaki ellen.
-
WayneGace
őstag

-
WayneGace
őstag
Régebben sokat játszottam vele. Feltelepítettem megint. Még mindig jó játék. Az jó volt, hogy annyira nagyon sok új kártya nincs, hogy ne legyen átlátható viszonylag hamar. Bár a a többszínű land jelölés egy ideig nem volt egyértelmű nekem, hogy mit is jelent. Rankedben be is mentem #40 alá. Viszont az feltűnt, hogy vannak ellenfelek, akivel többször is összekerültem. Kicsi a játékosbázis?
-
salaam
senior tag
Új lapok!

-
Kari1
aktív tag
Szerintem kb fél év és vége lesz a játéknak.
https://www.faeria.com/news/announcements/221-faeria-friday-forward-to-the-future
-F2P helyett B2P lesz és ha jól értem havi szinten lesz előfizetési díj. (Ez szeritnem nem fogja növelni a felhasználói tábort)
-Kaszálták a mobil/tablet klienst (én is azóta játszok sokkal kevesebbet mióta az androidos kliens le lett korlátozva, pedig a béta is teljesen használható volt. Anno szembetűnő buggal nem is találkoztam)
-A fejlesztő csapatot is szétszedték mert vmi másik játékot is fejlesztenek. -
salaam
senior tag
35 lett a csúcs, de annyira akartam a t10-t hogy toltam tovább, viszont mindenki campel már, szóval elkezdett ilyen r6 playerekkel összedobni, akik mindenféle hülye combo deckekkel darabokra szedtek, mert nyilván feltételezem, hogy senki nem játszik ilyen ostobaságokkal, szóval nincs 3db. Krog leszedésre techelve a paklim, így most megálltam 73-n. Tanulság nincs, max. annyi, hogy időben kell kezdeni a climbot és kempelni / csak néhány meccset játszani, mert ha nem, akkor jönnek a nem jó játékosok és szétszednek.

-
humilislupus
tag
Képzeljétek milyen meccsem volt, yellow-red ellen játszottam green,blue,reddel ...leuraltam a kutakat ,meg mindent és gyakorlatilag veszített ,de a napi quest (nekem még számít az arany mert hiányoznak kártyák)hogy meg legyen rakosgattam teli a pályát a lapjaimmal ...egyik nagyobb volt mint a masik...20 fölötti APEX predatorok meg ilyesmi... csodálkoztam is hogy nem lép ki mert már alig volt szabad hely....ekkor lerakott ket kártyát hogy minden meghalt ellenség után damage meg lerakta az armagedont vagy mi a neve mikor mindenki elpusztul...hahahahahahaha
ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal.... -
humilislupus
tag
Sziasztok. Véletlenül találtam meg a csoportot ,pedig gondolhattam hogy esetleg van magyar csoport.Valahogy eszembe se jutott....Nekem ez az egyetlen játék amit játszok, és ez az első kártyajáték amit valaha kipróbáltam ...azt szerettem meg hogy sok lehetoseg,es szükség is van strategiazni ...amit nem szeretek hogy szerintem túl nagy lett időközben a szerencse faktor .....es mivel csak napi 1-2 csatát játszom ezért a rushok ellen nem vagyok teljesen felkészült ....én hülyeségnek tartom hogy a Faeria ennyire kedvez a rush harcmodornak mert az szimplán szerencsjáték mint a feketepéter vagy autós kártya....ki húzta a jobb lapokat az elején....pont attól jobb ez sok más kártyától mert sokkal több lehetoseg van taktikázni...de van benne annyi szerencse faktor hogy nem lessz egy sakk játszma...itt Kaszparov ellen is van esélyem.... egy éve játszok és még kártyából sincs meg mind.... egyebkent az előbb játszottam egy sivatagi róka ellen és mivel épp nem jöttek össze a kezdő lapok neki ,izgalmas meccs volt....amig ki nem fulladt...mert ahogy (Salamon autocorrect Salaam nevét javítja )Salaam írja a sivataginépek ha nem jön be a roham akkor kilépnek....
-
salaam
senior tag
Nagyon durva a ladder visszaesés, 4 napig nem voltam és 120 helyet estem vissza

-
salaam
senior tag
World last nekem is meglett. 9-1 lett a vége, zöld mid deckkel.
-
-
KaraDani
addikt
Azt hittem a HS-ben vannak a legnagyobb clownfiesta meccsek, tévedtem

Mentségemre, sosem találkoztam ezzel a dekkel, úgyhogy az elejét nem játszottam jól ellene, de a végét nagynehezen lehoztam
Hozzáteszem első match bargain dekkel, nyilván az RG controlról váltottam mert annyi greedy dekk jött, hogy elegem volt, erre kapok egy swarm dekket...

-
salaam
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Köszi, mentem vele párat, Firebombot nem annyira éreztem hasznosnak, gondolkodok, hogy mi mehetne a helyére. Most visszamásztam r2 full csillagig R rushal, elkaptam egymás után 4-5 bargain decket, szóval azokat farmoltam. Remélem holnapig kitart a bargaines szerencse és meg is lesz a god.
-
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
Illetve még egy, most r3-ig ezzel ballagtam, ez jól countereli a greedybb deckeket
RG faeries végéről hiányzik még Garudan + két crackthorn beast
Hard mulligan a red faeriere, mountain az orbod előtt és bármi történik, nyersz.. Ha húzol eventet, akkor körönként 4 dmg (+buffolhatod), ha megoldják, akkor meg sok esetben nagyon nagy value, pl. az előbb egy darab 1/1 faeriere, az ellen kitolt egy garudant.
-
salaam
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Csak az időt húzzák, viszont idegesítő, mert ha gyorsan játszok, missplayelhetek, szóval általában inkább szépen végiggondolom/játszom, minthogy csak kidobáljak lapokat és földeket rakjak random helyekre.
Nekem most lett meg az 5, rengeteg a RB Bargain, ami viszont akkora highroll deck, mint bármelyik spiteful hs deck, szóval eléggé jól lehetett farmolni.
Amikkel én most játszok, azok:greedy B ramp deck(+1 Dream Reaver nem látszik a végén), ez most a kedvencem, rush ellen nagyon észnél kell lenni, de az összes controlt és midranget elveri, egyedül a nagyon highrollos bargain veri el, pl. ha kijön neki két 0manás aoe vagy hasonló. Simán tud tempóból is nyerni, de az ultimate kombó az ellen kútja melletti földről indított két fugu + dream reaver otk.
RG Control ez lényegében a legjobb 12 kártya tetszőleges kombinációja, agyonveri az aggrót, viszont az ultra controlt csak akkor veri meg, ha kimentek a removalok, mert Ruunin' a hosszútávú wincon.
Y rush Én ilyet játszok, szerintem kell az 1 nightmare, viszont ez elég greedy lista, az átlag yrushban nincs nightmare, se Lord of the Wastes, helyette 2 crusader és air elemental van.
-
KaraDani
addikt
Érnek vele valamit? Vagy csak a te idődet húzzák?
Én most tisztán zölddel játszok, 15-ön járok reset óta, eddig elég jó winrattel, de fogalmam sincs később mennyire lesz hatékony amit összeraktam, egylőre még tanulom újra a lapokat, meg kb milyen paklik jönnek szembe, olyan rég játszottam
Egy-két használható dekkedet megosztanád támpontnak ami nem tiszta zöld? Rush nem igazán érdekel, max mintának, hogy lássam kb mi jön szembe ha jön. -
salaam
senior tag
Kb. egy hete újra játszogatok, vasárnap óta komolyabban, ma végre meglett a god rank. WR nincs, de érzésre 60%+ elég nagy streakeket mentem. A meta eléggé változatos, nyilván van csomó yrush, meg red rush, de meglepően sok tempo és control/kombó pakli is. Szinte két-három óránként változik a meta, szóval abszolút vállalható. Az egyetlen probléma továbbra is a kevés játékos, a csúcs r10-nél volt, amikor #13 ellen dobott össze. Nekem ez nyilván kevésbé számít, voltam már elégszer legend, meg minden ahhoz, hogy tudjam, hogy az csak egy szám a neve mellett, de egy kezdő eléggé izgulhat egy ilyen párosításnál. Hétfőn van reset, hétvégén megpróbálok kicsit tryhardolni, hátha sikerülne egy jó helyet elcsípni.
-
salaam
senior tag
Amióta ilyen
fosbalanced a hs meta azóta újra elkezdtem játszani a gwent mellett ezzel is. Megnyiltak a mythic chestek is a mai napon! -
WayneGace
őstag
Én így állok. Hónap elején kezdtem, amikor még ingyen le lehetett tölteni a free to play előtt.
Tetszik. Érdekes koncepció. Inkább pandorát játszottam. Saját paklival eleinte nehezebb szerintem, mert sok kártya hiányozhat. Solo mód is jó ötlet. Viszonylag elég jól is jutalmaz a játék. Elég sűrűn tudok venni boostert. -
adrian360
őstag
-
Delávégá
aktív tag
válasz
adrian360
üzenetére
Én még korábban beszereztem mikor 1 napig ingyen le lehetett tölteni és már akkor beszippantott. A zene és a képi világa kilóra meg vett. Most ezzel a Solo mód átalakítással nagyon megtetszett. Nyilván nem nehéz a gépet legyőzni de ezzel a puzzle módal rávezet egy-két hasznos megmozdulásra. Remélem a későbbiekben is pozitív irányba fog fejlődni a dolog. Vagy legalábbis nekem ez pozitív iránynak tűnik.

-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
ma ingyen lehet letölteni, illetve aug24-től lesz hivatalosan free a játék [link]
lesz valami solo content is benne még, illetve kezdődik lassan a táblagépes tesztelés -
pachito
őstag
Nem szokásom koldulni, de valaki tudna havernak meghívót küldeni? Én sajnos mindkettőt elosztogattam már...

-
pachito
őstag
Ha most valaki jófej akar lenni és nem tudja, hogy kit hívna meg a játékba én szívesen és köszönettel elfogadnám (úgy hallottam, hogy mindenki kap 2 ingyen invite-ot a Pandora változtatások miatt).

-
adrian360
őstag
Pandora változások :[link]
kevesebb pandora effekt van, több nyeremény, szerintem kicsit megdobja majd a játékkedvet. -
adrian360
őstag
az új magda ugyanolyan okádék lett mint volt. ha lekerül első körben, simán telehúzza az ember magát, mert esélyed sincs oda menni 3-4 körig, hogy esetleg leszedd. jó eséllyel simán behúzza valamelyik sárkányt és mivel még olcsósít is onnantól már vége is.
Valamit kéne alakítani a zöld lapokon is, mert hogy semmi haste, jump, charge, semmi direkt leszedője nincs, csak taunttal semmit nem érsz.
a többi színből meg röhögve csinálsz három teljesen jól működő mono paklit, sőt szinte egy mono neutral erősebb mint a mono green. -
KaraDani
addikt
Mai matchmaking eddig, rank 11-en kezdtem: rank 6 srác, újra ő, utána rank 4 ellenfél, majd rank 17 ellenfél... Azért ez csodálatos

Szerk.: és harmadszor is a rank 6 srác csak immár rank 5-ön én meg 12-n

-
KaraDani
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Azt írták is, hogy ez nem végleges, csak beállítottak valamit. Az ingyenessége mellé jó, ha fizetni kéne érte és így maradna akkor borzalmas ez tény. Mondjuk ezek miatt az artifactok miatt úgyse nagyon fogom játszani az tuti. Elég rng-t kapok HS-ben, nem kell még itt is ez

-
NyxNyxNyx
addikt
Én úgy hogy még ugye fingom sincs a játékról álltam volna 2-0-ra, de nyilván elment az internetem egész éjszakára. Nektek átlagban milyen hosszú egy meccs? Az én meccseimhez képest a Priest vs Priest egy pislantás.
És még mindig nem nyertem úgy hogy beütöttem volna az ellenfelet, na jó, ellened anno mikor összerakott minket és kísérleteztünk. -
KaraDani
addikt
Nem értem teljesen miért rank alapú matchmaking van pandorában, aki jó játékos és lejebb ér majd az utána csak és kizárólag a szerencsére hagyatkozhat a draft során, mert szintén biztos, hogy csak jó playerekkel kerül elvileg össze. Nekem ez fura valahogy.
Másik dolog, amit viszont kifejezetten utálok, azok az artifactek. Egy random lap totál meg tudja azonnal forditani a meccset. Abszolút nem tetszik a koncepció, pont az csipem faeriában nagyon, hogy iszonyú taktikus és kevés az ilyet totál random dolog. Erre jön egy evolve és nyert board státuszból hirtelen... Példa:
Előtte:
Azért itt egy pillanatra kiömlött a só, de szerencsére igyis nyertem

Másik példa, mondjuk a globál lény buffolás, pár lappal ez totál broken, volt olyan gamem amikor ilyen szituben enemy kitolt egy sharra-t... Vagy akár egy battle rager. Ha nicns hard removalja az embernek, kb instant surrender ilyen szitukban.
Amúgy 3-0-ra állok eddig ezzel a deckkel:

Második runom, első 1-3 lett, de ott egy lose az ordas missplay miatt volt.
-
adrian360
őstag
75ezeres ajándék kód : P79MUMCRLPYP
3 Pandora belépő.kicsit mintha begyorsult volna, most egy nap alatt lett kb 10k játék, úgyhogy hétvégén elvileg meglesz a 100k.
-
-
salaam
senior tag
Ha valaki esetleg nem vette volna észre, kiküldték az 50k-s reward kupont a srácok. 7 nap a felhasználási idő, szóval érdemes gyorsan beváltani.
Aki lusta megkeresni az emailt, annak itt a kód 250goldért.X2MWHWGRKK6U
-
KaraDani
addikt
-
adrian360
őstag
kicsit rankedeztem hétvégén, három féle pakli jött szembe: sárga, piros, és sárga-piros. Kezd kicsit unalmas lenni ... ( én kék zöld-et játszok ). remélem lesz valami sárga nerf a következő patchban. vagy valami nagyobb buff a többinek, hogy ne legyen ennyire egysíkú a ladder.
-
-
KaraDani
addikt
Na végre megvan a 25 highlander win. Annyira nem rajongok ezért a módért, nagyon snowball effektus van sokszor.
-
adrian360
őstag
Na első nap kb 9ezer meccs ment le, úgyhogy lesz kb két hét mire jön a pandora. hétvégén valószínű felfut egy kicsit, de a jövőhéten meg szerintem kicsit lankadni fog már a lelkesedés, ha már mindenki kifarmolta a tojást.
-
KaraDani
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Nem mehetsz be olyan deckkel ami nem highlander

A normál unranked mondjuk nekem hiányzik az olyan napi questekhez, mint a play 20 neutral minion pl, eddig unrankeden megpróbáltam rendesen játszani és nyerni ilyenkor neutral deckkel. Most csak összeszórok valamit, játszok 20 lapot, nem is érdekel mi történik.
-
adrian360
őstag
Jó ez a highlander, csak kár hogy nincs külön a többi paklitól. vannak jó páran akik tovább eröltetik a full sárga agro paklit, azok ellen rohadt idegesítő. miért nem mennek ezek rankedre ezzel szórakozni ?
-
adrian360
őstag
kár hogy bugos lett a patch ( a kártyán a számoknak nem átlászó a képe hanem fehér, és így nehezen látható ).
Amúgy ez most egy jó mérce lesz hogy mennyire népszerű a játék, mennyire pörög majd a számláló.
Én most összeraktam egy zöldet az eventre, elösször natural / kéket próbaltam de nagyon nem adta. -
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
A pandora sajnos átcsúszik május elejére, mert nem sikerült befejezniük.
-
salaam
senior tag
-
adrian360
őstag
rankeden mennyire lehet haladni? olyan mint a HS csillagos rendszer ? Most értem el level8-at lassan nekiállok létrázni
-
salaam
senior tag
JÖN az első szezon!

-
Látszik, hogy durván rajta van és nem most kezdte, mint pl Coach vagy Kolento, respect neki megérdemelten nyert. Viszont szerintem a HS-es fiúk is kitettek magukért.
Hja a sok vidinézés hatására megvettem én is a gamét és csak 20 jurósat, hogy mehessek gyűjteni
Mortel néven futok, invite-okat küldtem akinek láttam itt a nevét a fórumban. -
KaraDani
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jó verseny volt, szurkoltam coachnak, kár hogy a döntő ennyire egyoldalú lett. Jól játszott a srác nagyon.
-
fogtunder
nagyúr
mi ez az egg code, amin az egész chat lovagol?
-
-
salaam
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Zöld a leginkább kezdőbarát szín, mert a legjobb basic lapjai neki vannak.
Ezek codexes lapok, sima monogreenben szinte mind stabilan benne vannak. Összedobtam neked egy listát, 2 hely van még benne, Eredont belerakhatod, bár elég lassú, de r25 körül mindenki zölddel játszik, ott meg sokat tud számítani.
Jelenleg a zöld paklik a feed the forest+oakling+magda hármas (hét lap) köré épülnek, viszont, ha nem nyitottál belőlük, felesleges craftolni, mert simán lehet, hogy jövő héten nerfet kapnak. Minimum a feed, de lehet, hogy az oakling is.Itt meg egy reddites postot találsz, ahol vállalható basic lapos paklik vannak, érdemes azokat is megnézned.
-
fogtunder
nagyúr
kezdőként mit ajánlotok, milyen paklira gyúrjak? van most egy netdeckelt green/blue, meg nyitottam egy eredon, voice of allt, amit beleraktam, de hosszú távon nem hiszem, hogy működőképes lesz és nem nagyon akarok hülyeségeket kraftolni
-
KaraDani
addikt
Azért kb mindenkinek volt hibája ahogy néztem, még talán LC volt a legstabilabb azzal a hibával együtt is. És volt azért egy két igen okos playe, amikor a 12-12 verdurant feed the forestelte blue ellen, azt úgy nem gondoltam, hogy meglépi pl. Kolento meccseket már nem bírtam végignézni, bealudtam

-
KaraDani
addikt
Lifecoach

-
KaraDani
addikt
-
salaam
senior tag
Azért rossz, mert az a monogreen direkt countere. Megpróbálkozhatsz splashelni, én a G//R paklival viszonylag jó vagyok ellenük, de még mindig egy eléggé 50-50 matchup.
Elég erős most a BR, megpróbálkozhatsz te is azzal, vagy játssz sárgát (flyingot), az a counter a paklira.szerk: Most hogy így belegondolok, BR nem játszik healt, szóval a red burn is jó lehet.
-
KaraDani
addikt
Blue Red Control ellen mit érdemes játszani? Tele van vele mostmár a bakancsom, két napja szinte kizárólag csak az jön szembe. Zölddel meg szarnak érzem nagyom, vagy én vagyok béna, nem tudom.
-
salaam
senior tag
Úgy néz ki, hogy a héten elmarad a nagy patch. Csupán a 4 sárkány, illetve további négy lap artworkjét frissítették. Viszont discordon olvasottak alapján, ha minden terv szerint megy, jövő héten jön a pandora mód.
-
-
fogtunder
nagyúr
na csak nem bírtam ki, megvettem a 8€ verziót, még a codex küldiket tolom, de elég jónak néz ki, legalább egy pár órát meg fog érni.
a Doomgate, Door to Oblivion ér valamit? az első orbból esett egy ilyen.
-
salaam
senior tag
Itt a bracket hétvégére. Jó kis meccsek lesznek

-
KaraDani
addikt
Az úgy derék

Nekem volt egy nagyon jó meccsem ma egy sárga control jellegű deck ellen. Végig nyomás alatt voltam, levert 2-hpra amikor már csak 5 lap volt a deckünkben, de pont kiment a 3. last nightmare (meglepő, hogy fejben tartottam ). Nagy dögjére az arcomban kitoltam az 5-7 (oakling utáni) magdát. Bekockáztattam, hogy a feed of forstet nem toltam el rá, kellett a lénye, mert elég nagy a para volt, healeltem 5-t ruunin's commanddal, és két kör alatt totál átvettem a boardot. 2 lap volt a deckben már csak amikor feladta. Király volt, már vagy 5-ször fel akartam adni előtte

Most viszont belfutottam egy másik bugba, beadtam a lethal dmg-et, god-ja eltűnik, game freeze, csillagot nem kaptam meg
19 két csillag már a vége, voltam 18-on, ott belefutottam egy losing streakbe (meglepett, hogy lehet két csillagot bukni)
2,5 nap alatt beletoltam 18 órát basszus...
HS F2P NA karriernek vége is asszem, arra már nincs idő így, hogy megcsináljam a dailyket. -
salaam
senior tag
Ezzel lett god rank.
Amúgy ha megfogadsz egy tanácsot, 20 környékén még sok a rush, érdemes t2 steamforge enforcer ellen betechelni két Imperial Judgeot (farmolni is jó, meg az ingyen punishment sokat tud segíteni). Nyilván kérdés, hogy mennyivel találkozol/találkoztál eddig, de nekem jó szolgálatot tettek.
-
KaraDani
addikt

Te találtál linket amúgy a pontos deckjéről?
Én most használok először premadet: ezt
Majdnem ugyanez volt a saját is csak a neutral charger helyett az 5-6 zöld taunt volt bent meg seedlingek voltak a bone collectorok helyett. De mostmár kezdem érezni miért rohadt jó ebbe a hastes neutral, earlyremovalnak is nagyon jó tud lenni, ha meg kap egy oakling buffot, nagyon bitang az 5 manáért 8-8 haste.
Közben streakkel már 19-en járok
-
KaraDani
addikt
Nincs már hova tolni azt a ranges köcsögöt, sakk-matt, feelsgood (kb mind facehunter ellen):
Elég sok piros elleni szenvedés után kezdek ráérezni ellenük végre. A 3 db ruunin's command is rengeteget dobott ellenük. Lassan elérem a rank 20-at
Rengeteg hibát csinálok még, felhúzom magamat magamon folyton 
-
saen
veterán
Kipucoltam ma a napi küldiket, meg léptem szinteket is, nyitottam vagy 8 paklit. Lehet tudni, hogy a lapok eloszlásának milyen esélye van? Kicsit HS feeling van ilyen téren

Kellett játszanom a sárgával, nekem így alap lapokkal nagyon gyengének tűnik, vagy én nem érzem még vele a játékot. A zöld amivel eddig nyomtam az jobban feküdt. Igaz a pakliépítésbe még nem sikerült elmélyedni

Szerk: KaraDani-nak is küldtem friend requestet, Zalan néven futok.
-
KaraDani
addikt
Akkor jól sejtettem, hogy ez lesz a rendszer átverésének a titka, köszi
Véletlenül removoltalak friendlistből, azt hittem lehet is valamit csinálni a removeon kívül 
Amúgy kb basic zölddel mit lehet kezdeni piros zöld ellen? Mire átérek az ő oldalára meghalok. Battle ragerre 2 buff máris 10+ dmg az arcomba csak azért mert tadelek. Minden más lény lemegy facedmg, harcol facedmg

-
KaraDani
addikt
A végéről pont lemaradtam ma, az első sessiont láttam amikor pont 1-re ért le. Jobb volt így nézni, hogy zölddel már játszottam jópárat, előtte amikor néztem nehéz volt követni
Amúgy LC-t mindíg szeretem nézni, amikor Xcom2-ben majdnem félórás turnt tolt akkor is élveztem a folyamatos számolását 
Amúgy ha úgy döntök, hogy megveszem a teljes készletet, az pontosan, hogy fog működni? Visszakapom a goldot és a packból nyitott lapok is eltűnnek? Vagy mindenből kapok 3-at még vagy 1-et? Mondjuk van egy legendem day of the dragons, mi történik vele, marad 1, vagy lesz 2? Ha maradna egy, de előtte dischenchantolom akkor kapok újat?

-
salaam
senior tag
Lifecoach 5 nap alatt elérte god ranket, nem is akármilyet, #6-ra csúszott be.

-
salaam
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Kifutottam szerkesztési időből.
Disenchant a Deckbuilder jobb oldalon Crafting fülnél található. Van opció plussz lapok disenchantolására, illetve ha rákeresel egyenként törögetheted. Az arány ugyanaz, mint hsnél, legendaryból epicet, epicből raret, rareből commont csinálhatsz.
Péntekenként van patch nap, amióta én játszok a mostani volt az első, hogy nem volt komoly buff/nerf/rework, olyankor 1 héten keresztül lehet teljes áron törni a nerfelt/reworkolt lapokat.szerk.: A másik indok, amiért megéri ezzel játszani minden más kártyajátékkal szemben az, hogy a devek mind god rank játékosok, akik pontosan látják a metát és egy hét alatt tudnak buffokat/nerfeket/reworkot eszközölni, ha egy-egy lap problémás. Egy héttel ezelőtt még tízből kilenc pakli y rush volt, ma már egyet sem találni, mert az erős lapokat visszahozták átlagos szintre, így meg nem éri meg vele foglalkozni, be is lassúlt a meta egykettőre.
-
salaam
senior tag
Expansion jön majd, illetve a közeljövőben terveznek shiny lapokat is (golden hs lapok).
Szerk.: Az egyelőre biztos, hogy szeptemberig (kiadás dátuma) nem adnak ki új kiegészítőt. Addig a pandora (április), shiny lapok, ingame tournament mód a terv.Mike: Magda nem rossz lap, viszont leginkább zöld controlban játszható, mert kell a feed the forest lap hozzá, ugyanis, ha megölik Magdát visszakapja az ellenfél az elvett lapot. R és Y megöli direkt damagel/minionnal, egyedül kék vagy zöld ellen tud akár több körig is maradni, így leginkább zöld sacrifice deckben játszható a feed the forest lappal, ami 1 manáért feláldozza egy szörnyedet és a hpját megkapod manaként+ húzol egy lapot. Ez egyébként a zöld egyetlen hard removalja. Hard removalja csak a sárgának van (Last Nightmare 6 mana 3 desert), illetve részben a kéknek (Frogify 5 mana, 2 lake - és Mirror Phantasm 5 mana, 3 lake).
Háromféle heal van a játékban: Zöldnek van Breath of life (3 heal+1 laphúzás) és Ruunin's Command (2+2 egy lénynek, vagy 5 heal), illetve neutralban a Healing Surge (1 laphúzás és 4 heal).
-
saen
veterán
Írok akkor én is picit, bár én csak tegnap este kezdtem. Nem vettem extra paklikat, mert még nem tudom, hogy mennyire és milyen távon fog lekötni. Az érdeklődést Kolento streamje keltette fel, de eddig nem volt ilyen alapcsomag, csak drága verzió, azt meg nem akartam.
Egyelőre a prológust és a kampányt nyomtam végig, illetve egy meccset nyomtam ember ellen. Meccset még nem vesztettem
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.
A játék bejön eddig nagyon, elég kellemes, nyugis. Egyelőre guide-okat nem tervezek olvasni, magam akarok rájönni a dolgokra, igaz így nagy spíler nem leszek mostanában
Persze most ez adja az élvezeti értéket, szóval ez nem baj. -
NyxNyxNyx
addikt
Ja am felvettelek steamen és játékban.
Snuffles néven vagyok. Steam profil meg.
giorgio: Nekem is egyre jobban tetszik. fa vs fa elszórakoztam egy hasonló típusú játékossal. Látszott, hogy ő is HS-ből jött mert a value trade-ek mentek neki. 20 perc+ig tartott.
-
NyxNyxNyx
addikt
Van olyan guide, ami leírja, hogy melyik a jó lap és melyik a rossz? Nyitottam 2 sárgát, Magdát és Ionát.
lvl up-ért azért osztogatja rendesen a rewardot.
Utálok játszani a pirosak ellen. Meg se üti az arcom, de lemegy az életem teljesen mire elérem az ő arcát. Van vmi jó Heal ebben a játékban?
giorgio: A duelystet én azért untam meg, mert 2 meccs egymástól alig különbözik. HS-ben sokkal innovatívabb deckek és mechanikák vannak. Remélem ez érdekes marad hónapok után is.
szerk.: Ja illetve disenchant itt nincs? nem találok ilyet
-
fogtunder
nagyúr
-
salaam
senior tag
Most a legutoló patch kicsit megborította az addigi sárga aggro metát, szóval most sokat lassult az egész, G/R control és a countere a mono B, vagy B splash. Maradt azért elég sok neutral rush főleg ~20 körül, de így helyet kaptak az otk eventes paklik is, szóval vigyázni kell velük.
Egyébként örülök, hogy ha kipróbáltátok, nekem eddig 97órám van benne, hs mellett ez az egyetlen, ami úgy érzem le tud kötni, szóval én meg is vettem a teljes gyűjteményt, mert úgy érzem, hogy sokáig fogok játszani vele

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan kérdezzétek
Amit érdemes megnézni:
Playfaeria guideok
Land placement guide
Jok3se írásaIlletve nézzetek sok streamet, Nightingale, Cappucino, Hithlum mind-mind god játékosok, akik nagyon jól magyaráznak, aki meg hozzám hasonlóan szereti Lifecoachot, az elmúlt 2 hétben ő is csak faeriázott, vodok megtalálhatóak a twitchén, ahogy mindig, sokat lehet tanulni tőle. Kolento is játszik néha, az ő vodjait is megérheti átnézni.
Ami még fontos, hogy használjátok a már linkelt discord csatornát, mert hivatalos fórum híján (reddit is eléggé kihalt) itt folyik minden kommunikáció. Devek itt jelentik be a patcheket előszőr, itt érheted el az ellenfeleidet, ha esetleg kérdeznél tőlük, továbbá itt találhatóak deck ötletek is.
*szerk.:
10 perc múlva kezdődik a Gamers Origin verseny első open qualifiere, twitchen találhattok streameket. Mai 4 legjobb, illetve a holnapi 4 legjobb jut tovább a nagy versenyre, 8 HS profi mellé (Kolento, Kripp, Rdu, P4wyhof, Lifecoach, Orange, SuperJJ és Thefishou).
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a deckbuiler ez elég idegesítő, hogy nem vehetem ki a hulladék lapokat belőle.
-
KaraDani
addikt
Ez eddig tetszik. Duelyst, Spellweaver nem jött be, ez szimpi. Fórummal azonos néven vagyok, felvehet aki akar.
-
salaam
senior tag
Egy pakli 100g.
Napi q átlag 60g+ minden győzelemért jár a 10g (nem kell hármat nyerni, mint a hsben és limit sincs rajta). Továbbá minden szintért (30 van összesen) jár egy ingyen pakli, szóval minimum 1 paklit nyithatsz minden nap.
A 20 pakli sokat segít ebben, ugyanis pénzért 14(9euró) és 30(18euró) pakli vehető. Tehát, ha mondjuk megveszed a 8eurós ea.t, majd játszol és úgy döntessz, hogy lassú a dolog és vennél még paklit, akkor azzal már 40 euró környékén leszel.
Ugyanakkor ami fontos, hogy van olyan opció is, hogy az egész kollekciót megvásárolhatod (ez 50 euró), ami nyilván sok, de ha az ember költött már hearthstonera például, akkor tudja, hogy 50 euróért jó esetben kapott belőle 4 legendet. Itt ezért a pénzért az összes lapot megkapja az ember. (illetve visszakapja az összes goldot amit paklira költött).Tehát, hogy választ adjak és esetleg másoknak is segítség legyen.
8eurós akkor éri meg, ha 1. teljesen f2p szeretnél maradni és soha nem akarsz igazi pénzért venni semmit; 2. ha szeretnéd megvenni a teljes kollekciót.
22eurós akkor éri meg, ha 1. egyébként f2p-ben szeretnél játszani, de úgy érzed, hogy jó lenne néhány plussz lap az elején 2. ha számít neked, hogy kapsz egy támogatói orbot+avatart (a hőst jelképezi a pályán). -
salaam
senior tag
Egyébként rdg néven megtaláltok ingame, illetve a discord csatornán is, ami a játék legfontosabb kommunikációs felülete.
Jelenleg r12 4 csillagon igyekszem a god rank irányába

-
salaam
senior tag
Kis segítség azoknak, akiket érdekel az early acces.
Kétféle early acces vásárolható:1. 7,99€ - Csak a játékot tartalmazza
2. 22,99€ - 20 pakli, 10 pandora* jegy, továbbá támogatói orb és avatar*Pandora: Hearthstone aréna módjához hasonló játékmód, ami valószínűleg április végén kerül majd be a játékba.
A devek szerint szeptemberre várható a játék kiadása - ekkortól válik ingyenessé majd.
-
saen
veterán
Egy új gyüjtögetős kártyajáték (CCG):
Hivatalos oldalJelenleg early access-ben megvásárolható a steam-en, később ingyenes lesz ha túl lesz a megjelenésen. Nemsokára indul az első pénzdíjas verseny, több Hearthstone profi meghívásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SnowRunner
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én amióta meglett a god, főleg pandorázok csak, megtetszett menet közben És volt valami 40 ticketem 

ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)