Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Képzeljétek milyen meccsem volt, yellow-red ellen játszottam green,blue,reddel ...leuraltam a kutakat ,meg mindent és gyakorlatilag veszített ,de a napi quest (nekem még számít az arany mert hiányoznak kártyák)hogy meg legyen rakosgattam teli a pályát a lapjaimmal ...egyik nagyobb volt mint a masik...20 fölötti APEX predatorok meg ilyesmi... csodálkoztam is hogy nem lép ki mert már alig volt szabad hely....ekkor lerakott ket kártyát hogy minden meghalt ellenség után damage meg lerakta az armagedont vagy mi a neve mikor mindenki elpusztul...hahahahahahaha
ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyen armagedonnt még nem láttam ,csak ugy robbant az avatárom a sok mínusszal....