- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Csak az időt húzzák, viszont idegesítő, mert ha gyorsan játszok, missplayelhetek, szóval általában inkább szépen végiggondolom/játszom, minthogy csak kidobáljak lapokat és földeket rakjak random helyekre.
Nekem most lett meg az 5, rengeteg a RB Bargain, ami viszont akkora highroll deck, mint bármelyik spiteful hs deck, szóval eléggé jól lehetett farmolni.
Amikkel én most játszok, azok:greedy B ramp deck(+1 Dream Reaver nem látszik a végén), ez most a kedvencem, rush ellen nagyon észnél kell lenni, de az összes controlt és midranget elveri, egyedül a nagyon highrollos bargain veri el, pl. ha kijön neki két 0manás aoe vagy hasonló. Simán tud tempóból is nyerni, de az ultimate kombó az ellen kútja melletti földről indított két fugu + dream reaver otk.
RG Control ez lényegében a legjobb 12 kártya tetszőleges kombinációja, agyonveri az aggrót, viszont az ultra controlt csak akkor veri meg, ha kimentek a removalok, mert Ruunin' a hosszútávú wincon.
Y rush Én ilyet játszok, szerintem kell az 1 nightmare, viszont ez elég greedy lista, az átlag yrushban nincs nightmare, se Lord of the Wastes, helyette 2 crusader és air elemental van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs