- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Írok akkor én is picit, bár én csak tegnap este kezdtem. Nem vettem extra paklikat, mert még nem tudom, hogy mennyire és milyen távon fog lekötni. Az érdeklődést Kolento streamje keltette fel, de eddig nem volt ilyen alapcsomag, csak drága verzió, azt meg nem akartam.
Egyelőre a prológust és a kampányt nyomtam végig, illetve egy meccset nyomtam ember ellen. Meccset még nem vesztettem
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.
A játék bejön eddig nagyon, elég kellemes, nyugis. Egyelőre guide-okat nem tervezek olvasni, magam akarok rájönni a dolgokra, igaz így nagy spíler nem leszek mostanában
Persze most ez adja az élvezeti értéket, szóval ez nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.