Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Írok akkor én is picit, bár én csak tegnap este kezdtem. Nem vettem extra paklikat, mert még nem tudom, hogy mennyire és milyen távon fog lekötni. Az érdeklődést Kolento streamje keltette fel, de eddig nem volt ilyen alapcsomag, csak drága verzió, azt meg nem akartam.
Egyelőre a prológust és a kampányt nyomtam végig, illetve egy meccset nyomtam ember ellen. Meccset még nem vesztettem
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.
A játék bejön eddig nagyon, elég kellemes, nyugis. Egyelőre guide-okat nem tervezek olvasni, magam akarok rájönni a dolgokra, igaz így nagy spíler nem leszek mostanában
Persze most ez adja az élvezeti értéket, szóval ez nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.