Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Írok akkor én is picit, bár én csak tegnap este kezdtem. Nem vettem extra paklikat, mert még nem tudom, hogy mennyire és milyen távon fog lekötni. Az érdeklődést Kolento streamje keltette fel, de eddig nem volt ilyen alapcsomag, csak drága verzió, azt meg nem akartam.
Egyelőre a prológust és a kampányt nyomtam végig, illetve egy meccset nyomtam ember ellen. Meccset még nem vesztettem
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.
A játék bejön eddig nagyon, elég kellemes, nyugis. Egyelőre guide-okat nem tervezek olvasni, magam akarok rájönni a dolgokra, igaz így nagy spíler nem leszek mostanában
Persze most ez adja az élvezeti értéket, szóval ez nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem sok persze, de gép ellen könnyű játszani, meg tanulni jó volt így az elején. Egyelőre csak a zöld paklival toltam, de most napi küldi miatt ki kell majd próbáljam a sárgát is.