Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Sziasztok. Véletlenül találtam meg a csoportot ,pedig gondolhattam hogy esetleg van magyar csoport.Valahogy eszembe se jutott....Nekem ez az egyetlen játék amit játszok, és ez az első kártyajáték amit valaha kipróbáltam ...azt szerettem meg hogy sok lehetoseg,es szükség is van strategiazni ...amit nem szeretek hogy szerintem túl nagy lett időközben a szerencse faktor .....es mivel csak napi 1-2 csatát játszom ezért a rushok ellen nem vagyok teljesen felkészült ....én hülyeségnek tartom hogy a Faeria ennyire kedvez a rush harcmodornak mert az szimplán szerencsjáték mint a feketepéter vagy autós kártya....ki húzta a jobb lapokat az elején....pont attól jobb ez sok más kártyától mert sokkal több lehetoseg van taktikázni...de van benne annyi szerencse faktor hogy nem lessz egy sakk játszma...itt Kaszparov ellen is van esélyem.... egy éve játszok és még kártyából sincs meg mind.... egyebkent az előbb játszottam egy sivatagi róka ellen és mivel épp nem jöttek össze a kezdő lapok neki ,izgalmas meccs volt....amig ki nem fulladt...mert ahogy (Salamon autocorrect Salaam nevét javítja )Salaam írja a sivataginépek ha nem jön be a roham akkor kilépnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest