- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Sziasztok. Véletlenül találtam meg a csoportot ,pedig gondolhattam hogy esetleg van magyar csoport.Valahogy eszembe se jutott....Nekem ez az egyetlen játék amit játszok, és ez az első kártyajáték amit valaha kipróbáltam ...azt szerettem meg hogy sok lehetoseg,es szükség is van strategiazni ...amit nem szeretek hogy szerintem túl nagy lett időközben a szerencse faktor .....es mivel csak napi 1-2 csatát játszom ezért a rushok ellen nem vagyok teljesen felkészült ....én hülyeségnek tartom hogy a Faeria ennyire kedvez a rush harcmodornak mert az szimplán szerencsjáték mint a feketepéter vagy autós kártya....ki húzta a jobb lapokat az elején....pont attól jobb ez sok más kártyától mert sokkal több lehetoseg van taktikázni...de van benne annyi szerencse faktor hogy nem lessz egy sakk játszma...itt Kaszparov ellen is van esélyem.... egy éve játszok és még kártyából sincs meg mind.... egyebkent az előbb játszottam egy sivatagi róka ellen és mivel épp nem jöttek össze a kezdő lapok neki ,izgalmas meccs volt....amig ki nem fulladt...mert ahogy (Salamon autocorrect Salaam nevét javítja )Salaam írja a sivataginépek ha nem jön be a roham akkor kilépnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest