Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Sziasztok. Véletlenül találtam meg a csoportot ,pedig gondolhattam hogy esetleg van magyar csoport.Valahogy eszembe se jutott....Nekem ez az egyetlen játék amit játszok, és ez az első kártyajáték amit valaha kipróbáltam ...azt szerettem meg hogy sok lehetoseg,es szükség is van strategiazni ...amit nem szeretek hogy szerintem túl nagy lett időközben a szerencse faktor .....es mivel csak napi 1-2 csatát játszom ezért a rushok ellen nem vagyok teljesen felkészült ....én hülyeségnek tartom hogy a Faeria ennyire kedvez a rush harcmodornak mert az szimplán szerencsjáték mint a feketepéter vagy autós kártya....ki húzta a jobb lapokat az elején....pont attól jobb ez sok más kártyától mert sokkal több lehetoseg van taktikázni...de van benne annyi szerencse faktor hogy nem lessz egy sakk játszma...itt Kaszparov ellen is van esélyem.... egy éve játszok és még kártyából sincs meg mind.... egyebkent az előbb játszottam egy sivatagi róka ellen és mivel épp nem jöttek össze a kezdő lapok neki ,izgalmas meccs volt....amig ki nem fulladt...mert ahogy (Salamon autocorrect Salaam nevét javítja )Salaam írja a sivataginépek ha nem jön be a roham akkor kilépnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest