Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Kifutottam szerkesztési időből.
Disenchant a Deckbuilder jobb oldalon Crafting fülnél található. Van opció plussz lapok disenchantolására, illetve ha rákeresel egyenként törögetheted. Az arány ugyanaz, mint hsnél, legendaryból epicet, epicből raret, rareből commont csinálhatsz.
Péntekenként van patch nap, amióta én játszok a mostani volt az első, hogy nem volt komoly buff/nerf/rework, olyankor 1 héten keresztül lehet teljes áron törni a nerfelt/reworkolt lapokat.szerk.: A másik indok, amiért megéri ezzel játszani minden más kártyajátékkal szemben az, hogy a devek mind god rank játékosok, akik pontosan látják a metát és egy hét alatt tudnak buffokat/nerfeket/reworkot eszközölni, ha egy-egy lap problémás. Egy héttel ezelőtt még tízből kilenc pakli y rush volt, ma már egyet sem találni, mert az erős lapokat visszahozták átlagos szintre, így meg nem éri meg vele foglalkozni, be is lassúlt a meta egykettőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még hogy a fatiguewarrior HS meccsek hosszúak.