Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
A végéről pont lemaradtam ma, az első sessiont láttam amikor pont 1-re ért le. Jobb volt így nézni, hogy zölddel már játszottam jópárat, előtte amikor néztem nehéz volt követni
Amúgy LC-t mindíg szeretem nézni, amikor Xcom2-ben majdnem félórás turnt tolt akkor is élveztem a folyamatos számolását 
Amúgy ha úgy döntök, hogy megveszem a teljes készletet, az pontosan, hogy fog működni? Visszakapom a goldot és a packból nyitott lapok is eltűnnek? Vagy mindenből kapok 3-at még vagy 1-et? Mondjuk van egy legendem day of the dragons, mi történik vele, marad 1, vagy lesz 2? Ha maradna egy, de előtte dischenchantolom akkor kapok újat?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy LC-t mindíg szeretem nézni, amikor Xcom2-ben majdnem félórás turnt tolt akkor is élveztem a folyamatos számolását