Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Csak az időt húzzák, viszont idegesítő, mert ha gyorsan játszok, missplayelhetek, szóval általában inkább szépen végiggondolom/játszom, minthogy csak kidobáljak lapokat és földeket rakjak random helyekre.
Nekem most lett meg az 5, rengeteg a RB Bargain, ami viszont akkora highroll deck, mint bármelyik spiteful hs deck, szóval eléggé jól lehetett farmolni.
Amikkel én most játszok, azok:greedy B ramp deck(+1 Dream Reaver nem látszik a végén), ez most a kedvencem, rush ellen nagyon észnél kell lenni, de az összes controlt és midranget elveri, egyedül a nagyon highrollos bargain veri el, pl. ha kijön neki két 0manás aoe vagy hasonló. Simán tud tempóból is nyerni, de az ultimate kombó az ellen kútja melletti földről indított két fugu + dream reaver otk.
RG Control ez lényegében a legjobb 12 kártya tetszőleges kombinációja, agyonveri az aggrót, viszont az ultra controlt csak akkor veri meg, ha kimentek a removalok, mert Ruunin' a hosszútávú wincon.
Y rush Én ilyet játszok, szerintem kell az 1 nightmare, viszont ez elég greedy lista, az átlag yrushban nincs nightmare, se Lord of the Wastes, helyette 2 crusader és air elemental van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC: Ultra 7 265K, 32GB DDR5, RTX 4080 Super, 1TB SSD
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest