Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
junior11
üzenetére
Na vége, erre vártam, remélem kapnak választ legalább ők
Tiltási hullám söpör végig a magyar Facebookon, vagy csak valami hiba van?
-
Nekem csak a húgomat tiltották, mást a családban nem. Jó lenne ha jobban felkapott lenne ez a téma, mert elég felháborító szerintem...
-
madle
őstag
Sziasztok,
nálam és páromnál is ma délután hirtelen megtörtént a letiltás téma. Én már évek óta nem posztolok semmit, csak két három haverommal beszélgetek üzenetben.
Párom sem valami aktív, viszont neki fontos mert a kozmetikás vendégei ott érik el privátban.
Külön gépről, külön hálózatról ment a bejelentkezés végig, és hirtelen tök egyszerre lettünk kitiltva. Érdekes.Én elküldtem az ID-met, bár külföldi fórumokon olvastam, hogy hónapok is eltelhetnek mire válaszolnak, vagy lesz valamit. Én már nem bízom ebben.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de azért érdekelne.. tudtok esetleg valamilyen karakterkorlátról egy hosszabb hozzászólás írása esetére?
Előre is köszi! -
pimmi
senior tag
válasz
simpley
üzenetére
Laszlo
Kezdőlap
Névjegy
Fényképek
VideókKőmál Vendéglő
ÉtteremWohner Vendéglő Budafok
Étterem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
.2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy ha pl index-en rányomok az ajanlás gombra, akkor nem eggyel nő az “ajánlás” száma, hanem külön lapon megnyit egy kék ablakot és nyomjak a “done” gombra a visszatéréshez?! Marha bosszantó, hogy mindig megnyitogatja ezt a kék ablakot, régebben is volt ilyen de csak egyszer, utanna mindig jó volt, most viszont állandóan ez van. -
Misogi
aktív tag
Szegeny 60 feletti mamamat is tiltottak. 😂
-
kidnou
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Nagy bughalmaz az egész. Nem csak az egyszerű felhasználót tiltják ok nélkül de most már a csoportokban posztolt egyszerű képre kapják a büntit. Odáig jutott a dolog, hogy egy egyszerű kávés csésze képet is szexuális kizsákmányolásba sorol, saját gifjei miatt is büntet, és ez nem vicc, 60.000es csoportban vagyok admin, folyamatosan kapjuk az értesitést.
-
Misogi
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az gaz ha csak lefenykepeztem? De minden tisztan látható. Reggel annyira siettem munka előtt hogy..

-
Misogi
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vicc ez az egesz.
-
Misogi
aktív tag
Olvassátok el google playen a legujabb kommenteket a Facebook app-nal.

-
Misogi
aktív tag
Szerintetek visszakapjuk a profilokat?
-
junior11
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Köszi.
-
Grande Ale
őstag
válasz
junior11
üzenetére
Fiókját letiltották, mert megállapítottuk, hogy nem jogosult a Facebook használatára. A szabályzatunkkal kapcsolatos további információkért tekintse át a Facebook-szabályokat. Ha úgy gondolja, hogy fiókját hibásan letiltották, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ezt írták, angolul. Ez google fordító.
-
junior11
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Csak azt nem értem, ilyenkor ha tiltanak, okot nem írnak? Van képük még a személyit kérni, tele adattal...
-
Grande Ale
őstag
Fiamat is tiltották ma reggel. Elküldtem a személyi igazolványát, mind a két felét. Remélem nem csináltam hülyeséget...
-
Misogi
aktív tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Remelem en is. Ismerek olyat aki undorito, veres dolgokat oszt meg es nincs tiltva. En semmit se csináltam es semmi. Szerintetek a személyi elso oldala eleg lesz? Nev + kep.
Igazabol, az fb kerte hogy igazoljam magam, egy nevet kért es egy kepet szemelyirol. Nektek is?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sokakkal előfordul mostanában, hogy indokolatlanul kerülnek tiltásra, szerintem ez valamiféle bug lesz, és hamarosan visszakapod a profilod.
-
enginev3.0
félisten
Átmászták a kerítést
-
Misogi
aktív tag
Gyakorikerdesek.hu tele van ilyen kérdésekkel, mindenkit tiltanak..
-
junior11
veterán
Mi a fene ez a sok tiltás amit mostanában itt olvasni? 🤔
-
Misogi
aktív tag
Tiltottak ma reggel, semmit sem csinaltam, direkt figyeltem mindenre hogy ezt elkeruljem..elkuldtem a szemelyit de csak elolrol, kep, nev rajta van. Hihetetlen, a legrosszabb hogy 9 eve regisztráltam es az akkori email szolgaltatom megszunt es ha kapok emailt az fb-tol akkor el se tudom olvasni. Szerintetek van remeny?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Csináltam egy saját timeline covert (851x315) de nem jelenti meg facebook miért?Van valami méret korlát esetleg?
-
mokus1
addikt
Érdekes ez az egész. Nyilván ingyenes szolgáltatás és bárki jelenthet akárkit, de nem egy 14 éves kislány vagyok aki egy fiúért hatalmi harcot folytat egy másik kislánnyal, így azért elvárnám, hogy viszonylag rövid időn belül fel vegye velem valaki a kapcsolatot, mégis mi történt, illetve mi a megoldás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Első körben megadtam egy képet, és mikor be akartam jelentkezni, akkor azt írta a kép ellenőrzés alatt...Majd két nap után meg hogy végleg ki lettem tiltva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem egy hirdetős profilommal volt ez, 8-9 éves volt, kidobtak. Kértek képek, küldtem 2 nap után véglegesen törölték az egészet. Utána 4x próbáltam regisztrálni PC-ről, új email cím, új telefon szám, mindet kb fél órán belül törölték ismét. Most csináltam egy másikat telefonról, az péntek óta él, remélem nem b@sszák ki.
-
kidnou
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miután fel van függesztve a fiókod, mire kapnál jelszó emlékeztetőt? Az, hogy van 12 értesítésed, nem jelent semmit, aktív fióknál is jelzi, mikor belépsz kiderül nincs is. Tőlem kétszer kértek azonosítást, egyszer valószínűleg jelentették a fiókom, második esetben valaki fel akarta törni a fiókom, túl sok rossz jelszó belépési kisérlet volt. Első esetben majdnem egy hónap volt mire reagáltak, második esetben 2 nap. Változó, így itt senki nem fogja neked megmondani mikor reagálnak
-
enginev3.0
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Nincs
Elküldtem a személyit, és várok
Vicces hogy újra tudnék elvileg regisztrálni ugyan arra az email címre, és jelszó emlékeztetőt sem tudok kérni
Viszont a FB program bejelentkezési képernyőn látom hogy van 12 értesítésem, ez az egy dolog biztatDe ismerősök nem látják a profilom, se a képeim se semmit, teljesen eltűntem
Azért remélem vissza kapom
Ismerősöm akit kidobtak, és újra regisztrált nagyjából 1 órán belül törölték az új profilját is
Extra nagy kib... Ez az egész
Vagy legalább válaszolnának 3 napon belülAzért ha kapsz infót akkor szólj
-
mokus1
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Neked van ötleted?
-
mokus1
addikt
Valamiért felfüggesztették a fiókomat. Igazából ötletem sincs miért, mert gyakorlatilag 10-15 barátommal beszéltem rendszeresen, de igazából annyira nem voltam aktív. Elküldtem, a személyim másolatát ezek után hogyan tovább történt már valakivel ilyesmi? A szabályzatot elolvastam de tippem sincs.

-
chungee
addikt
Estét!
Szeretnék élőadást kipróbálni és ezzel a próblémaval ütközök. Van megoldás rá

-
Rokababa
csendes tag
OrionK:
Ne haragudj,hogy beleszólok, de ha jól olvastam, akkor bárki bekövetheti az Instagram fiókod, köztük ugye ezek az obszcén fiókok is. És ha privátra állítanád a fiókot? Akkor csak a követési kérelmeket kellene elutasítani.
Engem egyszer Instagramon kezdtek tömegesen követni leguános(!!) Instagram-fiókok, ami fogalmam sincs,hogy történt, mert még leguános fotót sem like-oltam sosem az oldalon, de nem is kerestem ilyesmire rá. Aztán mikor privátra állítottam a fiókom,először megcsappant a számuk,aztán 2 héten belül egy se akart bekövetni már.
Bocsánat,hogy beleszóltam. -
-
DS39
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
ha Messengerhez kell az account, akkor tudsz telefonszámmal is regisztrálni.
De ha többre akkor kamu profilt is probálhatsz, ha más ip címről csinálod, akkor nem fogják összekötni veled.
-
enginev3.0
félisten
Engem még azóta sem méltattak válaszra, lassan 1 hete
Ha meg újra regisztrálom magam, gondolom kidobnak
-
B-L-A-C-K
titán
Új rengnél az normális nincs Marketplace?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
igen, köszi. olvastam ezeket is, sokra nem megyek velük
máshogy teszem fel a kérdést, még egyszer, hátha akkor
tehát jelen pillanatban a facebook a mobillal fotózott fényképet feltöltésnél mindenképp rontja?
sikerül valakinek nagy felbontásban felrakni képet, vagy valóban most már senkinek nem megy ez a dolog? -
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi.
A következők miatt gondoltam a kétfaktorok hitelesítés bevezetésére:
--------
Van egy instagram oldalam, ami egy sport klub oldala és nincs közvetve összekötve a sportklub Facebook oldalával. De kb. 1 évvel ezelőtt egyre több olyan instagram oldal kezdte bekövetni a sportklub instagram oldalát, akik szexuális szolgáltatást, vagy valami ilyesmit akarnak hirdetni, mert meztelen képeik vannak, laikus számára is látható, hogy nem megbízható fiókjuk van és pár hetente törlésre is kerülnek.Szóval egyre több ilyen követte be instagramot és utána olvastam, hogy ilyenből következik az, hogy vadásznak a fiókra és feltörhetik. Akkor instagramon bekapcsoltam a kétfaktoros hitelesítést. Kiderült, hogy jól tettem. Azóta pedig, ha hasonló oldal beköveti az instagram oldalt, akkor azt a felhasználót örökre tiltom és ha úgy van kedvem, akkor még be is jelentem az instagram irányába a gyorsan elérhető menüből.
Szóval az elmúlt 1 hónapban ugyanez elkezdett megtörténni a Facebook fiókommal is, hogy néha ismerősnek jelölési kérelmet küldenek olyan fiókok, akik szintén valami rosszindulatú szándékúak, mert meztelenséget töltenek fel, stb. Ezért gondoltam, hogy Facebook on is bekapcsolom.
De annak ellenére, hogy instagramon is bekapcsoltam valóban mindenhol kéri a kétfaktoros belépést, kivéve a saját telefonomon, ahol az Instagram alkalmazásban meg van jegyeztetve a jelszó.
Ugyanezt szeretném Facebook-al is, hogy mindenhol kérje a kétfaktorosat, kivéve annál a belépésnél, ahol a leggyakrabban használom, ami nem más mint a saját laptopon való belépés.
--------
Egyébként mi miatt kezdhetnek el Facebook on ezek a kétes kinézetű és akaratú felhasználók ismerősnek jelölni? Honnan kerülnek hozzám? Tiltani szoktam őket. -
m_dawe
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi lenne a problémám: Naponta akár többször is kiléptet az oldal, mert lehet, hogy valaki hozzá fért a fiókomhoz és rejtett marad,majd új jelszót kell állítanom. A két faktoros hitelesítő be van kapcsolva és sosem jön rá kód, hogy bárki is be akarna lépni vele. A fiókommal kizárólag néhány appba vagyok belépve (Messenger, Safari, Spotify, PUBG Mobile)
Nagyjából 1 hónapja csinálja ezt. Van, hogy 3-4 napig jó, van, hogy naponta eljátssza 3x is.
Valakinek esetleg tipp, hogy mi lehet? -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ennyire spéci neved van? LoL!
-
-
junior11
veterán
válasz
Orionk
üzenetére
Szia, a bejelentkezés során megadott jelszót a Chrome elmentheti, a második lépcső, pl. sms kód beírása után a Facebook rá szokott kérdezni, hogy az adott böngészőt szeretnéd menteni vagy sem, ha igen, akkor a köv. ki- és bejelentkezés során már csak a jelszót fogja kérni, a második lépcsőt nem. Nálam legalábbis így van.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Ha a Facebook fiókomat beállítom 2 lépcsős azonosításra, ami úgy tudom azt jelenti, hogy sms-t is küld, akkor nem tudom a Chrome böngészőmben, a saját laptopomon megjegyeztetni a jelszót? Mert minden alkalommal, amikor megnyomom a bejelentkezést, akkor úgyis jönni fog még egy sms?
köszönöm.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez változó, szerintem érdemes ellenvetéssel élni, így megsürgeted őket kicsit...
-
enginev3.0
félisten
Mennyi idő míg ellenőrzik a személyazonosságom?

-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudom beállítani azt, hogy ne tudjanak engem megjelölni egy kommentben, vagy bejegyzés szövegében? köszönöm.
Azt már megtaláltam, hogy fényképen ne tudjanak bejelölni, vagy ha bejelöltek, akkor levehessem a megjelölést, vagy egyáltalán, ha megjelölnek képen, akkor felülvizsgálást/megerősítést kérjen Facebook a megjelölésem előtt. De a fentebbi megjelölés beállítását nem találom.
-
Heavyrain
őstag
Profil/Névjegy-nél legörgetve vannak ilyen "Fényképek" / "Zene" / "Filmek" stb. sávok.
Korábban ezek közül volt amit elrejtettem, de hogy is lehetne visszahozni? -
enginev3.0
félisten
Kidobott a Facebook a nevem miatt, pedig valódi, mennyi idő míg feldolgozzák a beküldött képet? Mondjuk elmehetnek az anyjukba hogy van pofajuk ilyen adatról képet kérni...
-
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
segítséget kérnék, szenvedek a fotó-feltöltéssel. hiába van beállítva a HD-fotófeltöltés az ios-beállításoknál is, a fészbuk-beállításokon belül is, mindenképp tömörítve teszi fel a képet..
mi a franc lehet a baja?
oké, h nagyfelbontású a fotózott képem, de tudtommal ha a HD engedélyezve van, nagyfelbontással kéne megjelenítenie, nem?
köszi előre is! -
Üdv. A kit ismerhetek? Fül hogyan offolható droidból? Jön a sok vadidegen ajánlás és @#$ nem érdekel. Újabban jelent meg ismét 1* már kiheréltem. Köszönöm
-
default.
őstag
Esetleg valaki hozzá tud szólni ehhez? ...
Köszönöm előre is.
-
Orionk
senior tag
válasz
kidnou
üzenetére
Szia,
A TOVÁBBIAK menüpont az le van nyitva az első csatolt képen.
Az első csatolt kép az maga a Továbbiak menüpont. Ott nem találom.Szerkesztés:
(#23707) krizmo_ :
A közzététel opciónál nincs ÉLŐ adás lehetőség.-----------
Lehet, hogy az a gond, hogy telepítenem kellene az Androidos telefonomra a Facebook alkalmazást?
Mert most az androidos telefonomon a Chrome böngészőn keresztül nyitottam meg a FAcebook oldalt és léptem be. -
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Szia,
Én nem látok olyan opciót. Szerintem te PC-n nyitottad meg egy klubnak az oldalát. De élőt mobilról szeretnék indítani, mert úgy tudom vinni a telefont és a sportklub követői látnák a az adást. Pc-t nehezebben vinnék élő adás közben.
Csatoltam lentebb 2 képet, hogy mobilon megnyitva én nem látok ilyen élő adás indítást.
köszönöm.
-
Üdv,
Ha rámentél az üzenetek figyelmen kívül hagyására, akkor a jövőben nem fogsz értesítést kapni, ha az adott személy üzenetet küld neked, és a szűrt üzenetek közé fogja betenni a rendszer.
Az illető nem fog értesítést kapni, és nem fogja tudni, hogy te ezt beállítottad.Ha belépsz Facebookra, akkor már azt jelzi, hogy online vagy. Ha offra van állítva, akkor 1p lesz a neved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocsánat,hogy beleszóltam.