Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, édesanyám FB profiljához rendelt e-mail címre pár perce egy értesítés jött, egy kattintással való bejelentkezés miatt. Chrome böngészőben használja, nemrég előtte meg volt nyitva pár percig de csak szétnézett, nem csinált semmit, és bezárta (bejelentkezve maradt). Most ez vmi bug lehet vagy vki be akart volna lépni a fiókjába? Járt már így vki?
A beállításokban megnézve nincs semmilyen sikertelen bejelentkezési kísérlet (vagy csak akkor mutatja, ha már be is léptek, nem tudom), csak az otthon használt engedélyezett eszközökről (Chrome + FB alkalmazás okostelefonon). A fiókot jelszó mellett 2FA is védi.
-
junior11
veterán
válasz
Viktor0610 #29349 üzenetére
Már nem emlékszem rá, hogy van olyan esetben, évek óta privát fiók van beállítva.
-
-
junior11
veterán
válasz
RudiLicenc #29029 üzenetére
Hatósági felszólítással kötelezték a Protonmailt, hogy kezdjen el adatokat gyűjteni bizonyos felhasználókról , amiket át kelett adniuk.
-
junior11
veterán
válasz
krizmo_ #27391 üzenetére
Köszi.
1. Sajnos messengeren is ezt csinálja, csak fura hogy vkinél jelzi, más esetben nem (Nem ismerősök esetén). Elérhető állapot bekapcsolva mindenkinél, de se zöld pötty, se szöveg hogy mikor volt elérhető...
2. Rákérdeztem az illetőnél, aki nem az ismerősöm, csak messengeren beszélgetünk, és nyilvános a történet megosztása, de nem látta a nevem, hogy megnéztem, csak egy számot "1 néző". Ezért furcsáltam, ezek szerint csak az ismerősök nevét jeleníti meg mellé... -
junior11
veterán
Sziasztok, két kérdésem lenne:
1. Ha elkezdtem beszélgetni egy személlyel messenger vagy akár a PC-n böngészőn keresztül fb chaten nem mutatja, hogy mikor elérhető vagy mikor volt korábban elérhető, beszélgetés közben sem, és a zöld pontot sem. Viszont van jópár ilyen személy régebbről, akikkel szintén így beszélgetek, vagyis nem ismerősök, ott mégis jelzi az elérhetőségi állapotot (nincs kikapcsolva senkinél). Ez vmi fb bug hogy nem egyformán mutatja vagy?
2. Ha nem ismerősként nézek meg egy nyilvános történetet - ennek a személynek nem jelzi a nevem, csak egy számmal - ez így szokott lenni és csak az ismerősök nevét jeleníti meg?
Köszi.
-
junior11
veterán
Sziasztok, egy adott csoporton belül egy ismerőst nem lehet letiltani vagy egyéb módon láthatatlanná tenni? Vagy csak a globális tiltás a megoldás?, viszont egyelőre szeretném, hogy ismerősöm maradjon.
-
junior11
veterán
Ez az új felület számítógépen böngészőben szinte eszi a memóriát, nem beszélve arról, hogy még mindig lassabb.
-
junior11
veterán
Adguard vagy Blokáda és nagyrészt nyugi van.
-
junior11
veterán
Én ma kapcsoltam át az új felületre, eddig tetszik, viszont egy kicsit nálam PC-n Firefox alatt lassabb, mint a régi verzió, Chrome-nál is érezni, hogy tovább gondolkodik. Tudom, még béta, de remélem, ezen még dolgozni fognak.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
Grande Ale #23778 üzenetére
Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
Grande Ale #23776 üzenetére
Csak azt nem értem, ilyenkor ha tiltanak, okot nem írnak? Van képük még a személyit kérni, tele adattal...
-
junior11
veterán
Mi a fene ez a sok tiltás amit mostanában itt olvasni? 🤔
-
junior11
veterán
válasz
Orionk #23726 üzenetére
Szia, a bejelentkezés során megadott jelszót a Chrome elmentheti, a második lépcső, pl. sms kód beírása után a Facebook rá szokott kérdezni, hogy az adott böngészőt szeretnéd menteni vagy sem, ha igen, akkor a köv. ki- és bejelentkezés során már csak a jelszót fogja kérni, a második lépcsőt nem. Nálam legalábbis így van.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Srácok erre senkinek nincs ötlete?
-
junior11
veterán
Eszembe jutott, lehetséges vmilyen módon a regisztrációs (és egyben a belépési) e-mail címet másra megváltoztatni? Vagy csak alternatív e-mailt lehet mellé megadni? Csinált már ilyet vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Razer Deathadder V2 Hyperspeed
- 3 AZ 1-BEN magsafe fekete vezeték nélküli töltőállomás 15W
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest