Hirdetés
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy felhasználói oldalt hogyan lehet követhetővé tenni?
Merre van ez a beállítás?
Köszönöm. -
-
ignisz
senior tag
Most jöt egy frissítés amitől még jobban kifehéredett minden. Másnál is ilyen?
-
Mian
aktív tag
Ennyire blődséget kérdeztem vagy fingja sincsen senkinek?
-
Hello! Történetről le tudom szedni a reakciómat?! Köszi!Sikerült!
-
Mian
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy korábban elrejtettem egy bejegyzést facebookon amin meg vagyok jelölve, nem az enyém a bejegyzés. Vissza akartam tenni, belementem a tevékenységnaplómba és nincs ott. Írtam a probléma bejelentése oldalon nekik de válasz nuku. Egyszer évekkel ezelőtt szintén írtam már a facebooknak egy másik problémával kapcsolatban a válasz azóta is érkezik úgyhogy nem igazán bízok már benne... Közben ahogy próbáltam megoldani a dolgot rájöttem, hogy egyik tevékenység sincs benne a tevékenység naplómba amin meg vagyok jelölve tehát nem saját szerzemény. Csak az van már benne amit én lájkoltam, hozzászóltam, feltöltöttem egyszóval csak az én cuccaim és más nuku. Úgyhogy a kérdésem a követlező, ez valami beállításbeli probléma lenne?
Előre is köszi!
Szerk.: Persze már úgy is próbáltam, hogy megkerestem a bejegyzést az illető adatlapján és nincs ott a három pontos kis menübe a jobb felső sarokba, hogy elrejtés visszavonása vagy valami...... -
makoss
veterán
Üdv!
Másnak is fagy a Facebook?
Nem tölt be rendesen
-
-
akyyy
senior tag
nálam 2 probléma van most, bár lehet az egyik már ismert itt(?):
asztali gépen idővonalon bármilyen linkelt megosztásra megyek, ha a képére kattintok, nem az oldalt hozza be hanem a Facebook főoldalt. Ha a szövegére megyek jó.
ha mobilon (android) szintén rámegyek bármilyen hivatkozásra, ahol esetleg hivatkoznak egy Facebook bejegyzésre (ilyenkor nem a Chrome-t hozza be hanem a Facebook saját beépített böngészőjét), akor behoz egy kiléptetett Facebookot a böngésző)

-
niccoll_4
újonc
Sziasztok!
Főnököm regisztált korábban a Facebookra, de csak a messengert használta a céges üzenő csoport miatt. A kislánya törölte a Huawei telefonjáról a Messengert applikációt, újra lett telepítve, de azóta használhatatlan. Ráadásul már tiltotta is. Új profil létrehozása sikerül a gépen, de amint belép a Messengerbe rögtön letiltja a Facebook az egész profilt. Mi lehet a gond? -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Facebook-on hogyan lehet úgy bejegyzést írni egy sportklub nevében, hogy megírom, de időzítve majd később rakja ki a rendszer?
Ugyanígy hogyan lehet azt, hogy egy bejegyzést szeretnék megosztani egy sportklub oldal nevében, de az is időzítve jelenjen meg?
köszi
-
Zoli81717
újonc
Sziasztok,
Az alábbi problémám lenne, tud rá valaki megoldást?
Messenger-csoportos hívás Lenovo M5400-s laptopról, W.8.1 Pro
Nem engedi a csoportos videohívást ( hanghívás ok). Ezt írja ki:
Kérjük engedélyezd a mikrofon elérését
Ha csak egy embert hívok, azzal nincs gond, ott működik.
Volt már valakinek ilyen gondja? :)
előre is köszönöm,
Üdv: Zoli -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A kijelentkezés ezen nem segít, én mindig kijelentkezek... tegnap pár órára nekem is helyrejött...
-
koshmar
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Kipróbálom, de ha ennyi megoldja..

Próbáltam cache/cookie törlést is tegnap, az nem..
szerk: kijelentkeztem, most nem csinálja, de reggel is mikor egy csoportban bent voltam, nem csinálta, másikban igen.
Én soha nem jelentkezek ki, azt tudom, csak a saját laptopomról facebookozok. -
Nálam már megjavult!
Kijelentkezést is érdemes nyomni és újra belépni, szerintem.
-
koshmar
veterán
Üdv!
Akkor nem csak ilyen a Facebook (Chrome alatt). Megnyitok egy képet (főleg ha egy csoportban vagyok), és magától újratölt, megnyitja, ismét újratölti, és ezt a végtelenségig..
Messenger se jó, ha megnyitok egy másik beszélgetés, mintha F5-öt nyomnék, újratölti az egészet.
Firefox-szal nem. -
7s26c
őstag
Napsütéses vasárnapot! Bejelölt a főnököm főnöke. Hol tudom beállítani, hogy mely dátumtól visszafelé már ne legyenek láthatóak a posztjaim?
-
-
ToBeY
nagyúr
Azt miért csinálja a FB,hogy ha megnyitom egy ismerősöm fotóját elkezdi így pulzálni a kép?!le fel ugrál a kép.
Chrome alatt nézem a fb-ot. -
válasz
cirkus
üzenetére
Én PC-n Internet Download Managerrel szoktam ezeket kimenteni, de ott sem működik mindig, általában mobilos verziót kell nyitni, egy m-betűt pöttyintve az utána következő facebook elé, pl. m.facebook stb... Mobilon Advanced Download Manager vagy apk-ként a Videoder vált be, aminek van PC-s verziója is.
-
cirkus
aktív tag
korábban leadott online streamet ami még megtalálható a user oldalán hogy tudom gépre menteni offline visszanézési modhoz ?
-
huan
őstag
Sziasztok!
A történetbe hogyan lehet linket elhelyezni, amire rá lehet bökni? -
AstraCDX
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Nem töröltek, nem tiltottak ki, nem figyelmeztettek .
Van saját fiókom, ami hibátlanul működik .
Mint korábban említettem a fiókot nem magam, hanem párom számára hoztam létre .
Negatív tapasztalataim sajnálatos módon megalapozottak .
Érthetetlen, és megmagyarázatlan a fiók tiltásának oka .
Amit kért a rendszer (személyi igazolvány) elküldtem neki, a válasz az volt, hogy e-mail-ben értesítenek, de végtelen türelmes várakozás után sem jött semmiféle válasz amit tudomásul vehettem volna .
A várokozási időszak alatt néhányszor próbáltam belépni, mindig csak a "A felhasználói fiókod le van tiltva" üzenetet dobta .
Én követném az utasításokat, javítanám a lehetséges hibát, de ha nem árulja el mi a hiba amit miatt a fiókot zárolta, tétlenségre vagyok kényszerítve .
Jogorvoslati lehetőség nincs, semmi módon nincs lehetőség felülvizsgálat kérésére .
A felháborodásom oka, ez a nem létező együttműködés !
Na ez a végtelen undorító ! ! ! -
-
oszi666
őstag
Sziasztok, teljesen váratlanul a messenger app elkezdett kétszer rezegni, ha új üzenetet kapok.
Egy Galaxy S7-ről van szó. Eddig ezt nem csinálta, és nem emlékszem, hogy bármit átállítottam volna, most azonban a rendes messenger és a hangouts is, egymás után gyors ütemben kétszer zizzen ha kapok egy üzenetet. Már áttúrtam az egész mobilt, és nem találtam rezgés mintázat beállítást, roahdt idegesítő.
A galaxy S7 topicban nem tudtak egyelőre segíteni.
Ádám -
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Én az oldalt javasolnàm ilyen esetben. Kell egy kis idő mire felfut, de jobban kezelhető, mint egy csoport és komolyabb is.
-
Sang66
csendes tag
Sziasztok!
Próbálkozom két oldal összevonásával (1 betű a különbség) - nem megy.
Ha kb 2 hete várok, és még mindig ugyanazt írja, hogy folyamatban a kérés, akkor ez már örökre a végtelenben lebeg?

-
Hello! A Messenger meddig tárolja a rajta átküldött fájlokat? Asztalin ugye van fájlküldés, erre gondolok.
Illetve mobilról ugye nincs ilyen lehetőség, mert én nem találom?
Köszi!
-
SwissAirplan
aktív tag
Még egy kérdés adott egy Youtube csatornia tartozik mögé egy weblap is!
Ti inkább oldalt csinálnátok neki a facebook on vagy inkább csoportot? Melyik terjed jobban?
Én ugy látom hogy az oldalnál kevesebb az aktivitás, mivel nem látszik "rögtön" amit a "látogató" kiir. viszont a csoportot nem lehet olyan jól hirdetni... -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Előrebocsátom, semmi kifogásolható dolgot nem tettem !
Január 1.-én létrehoztam egy fiókot a páromnak, amit ez a hímvesszőkönyv nagyon hamar le is tiltott, állítólagos gyanús tevékenység miatt .
Kért személyi igazolványt, kapott is, de a tiltást nem oldotta föl .
Hiába tettem bármit is, ez tiltva maradt .
Ezért tegnap gyártottam egy újat .
Most épp műxik . Ki tudja meddig ?
Egyenlőre kép sincs föltéve, mert attól is félek, hogy ezért fog ez a papucsállat zárolni .
Kérdésem az, hogy normális használat mellett, ugyan mit nem szabad tenni, hogy ne ítéljen újra gyanús tevékenységet ?
Végtelen undorítónak tartom, hogy ezt csak így, "jaj nemtom mit fogok hibázni" módon lehet majd használni .
Merjek egyáltalán profilképet föltenni ?
Mire harap, és zárol ez az ürülék János ?Üdv.
Astra
-
Krystal_s
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Akár több családtag is (vagy bárki) használhatja ugyanazt a gépet, vagy családtagok egymás fiókjaiba is beléphetnek stb variációk is léteznek.

A FB olyankor emlékszik a felhasználókra és lehet egymás között "váltani" és igen jelezni szokta belépés nélkül is az új értesítéseket. A lényeg, hogy van ilyen funkció..Márton: Egy ideje még belépve sem jelez normálisan a FB. (új üzenet felkérések, új hozzászólás, kedvelések stb.)
Sosem volt egy stabil oldal, de egyre megbízhatatlanabb ilyen téren is. -
válasz
zolnagy
üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor ne is regisztráljon.
A Messenger Kidst használja?
Ez esetben a legegyszerűbb az, ha újra regelsz neki, majd felveszed a régi kontaktokat, és megjegyzed a jelszót.Egyébként annyira rühellem, hogy nincs egy normális rendszere az iskoláknak, és ilyen megoldásokat találnak ki.
-
Márton
nagyúr
A jobb felső sarokban lévő fiókváltásnál egy ideje nem jelzi pirossal, ha a másik profilban van valami értesítés. Átmegyek oda, ott jelzi, hogy bizony van. De itt meg azt jelzi, hogy az eredeti profilban 7 értesítés is van, visszamegyek, egy sincs.
miez
-
Deion Branch
tag
Sziasztok!
Úgy alakult édesanyámnak csinálnia kell egy facebook felhasználót.
Szépen végigment egyedül a lépéseken, email, telefonszám, fénykép megadása, majd 1napot várt hogy ellenőrizzék az adatait, és se szó se beszéd letiltották.
Ezután megpróbáltuk közösen másik email címre, másik képpel etc, majd ugyan így egy nap várakozás után jött a "fiókod le van tiltva" szöveg.Mi lehet a gond? Ahogy nézem nincs support felület ahol lehetne nekik emailt írni csak végtelen súgó oldal természeseten haszontalan információkkal.
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Esetleg érdemes lehet a Skype-ot is kipróbálni, de a Messengernek is mennie kell.
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Üdv,
Elvileg működnie kell, de a gyakorlatban még nem teszteltem.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Messenger csoport esetnén 11 tag esetén
működik a konferencia hívás?
A cél az lenne, hogy mind a 11 embernél létrejöjjön a hang kapcsolat - VoIP - és 1 ember hangját mind a többi 10 tag hallja, érthetően, tisztán.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
flash-
veterán
sziasztok
saját facebbokra feltöltött videót facebookon hogy lehet letölteni?
mert rámegyek hogy videók, kiválasztaom a videót, a jobb alsó sarkában a pöttyöket megnyomom, rámegyek hogy videó letöltése, megnyit egy új lapot (ttps://www.facebook.com/work/video/download/?video_id=24..........)
de tök üres és nem történik semmi.. -
rii
nagyúr
sziasztok
fotóztam ... felttem drive-ra ... elküldöm 1 embernek ... ok
küldeném még valakinek - spam
mondja try again later
3 óra mulva se engedi, merhogy spamez mar több hete jelenség
most tényleg spam nek mondja mert 2 (vagy több) kontaktn0k is küldeném?
-
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Lányom régebben regisztrált a messengerre a telefonszámával facebook fiók nélkül. A telefonon megy a messenger, de nem tudja a jelszavát. A jelszó azért kéne, hogy a laptopon is be tudjon jelentkezni a messengerbe, mert most az online oktatáskor sok minden letöltendőt oda tesznek fel és egyszerűbb lenne a gépen letölteni, mint a telóra, majd kábellel rádugni...stb. Ha a laptopon az elfelejtett jelszóra megy, akkor a facebook oldalra ugrik, ahol egy sms-kód kérést lehet kérni. Beírom a kódot, kér egy új jelszót, megadom, majd közli, hogy ez nem facebook fiók. A teló alkalmazás menüjében meg csak megváltoztatni lehet a jelszót, de ehhez ugye tudnom kéne a régit...
Van valakinek ötlete? -
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Ha fb profilomra kattintok, a fejléc szélességében, a "végtelenbe kinyúlik", és - vélhetően - emiatt a betűméret, és az ikonok mérete jóval nagyobb.
A kezdőlapra klikkelve minden rendben. Hogyan lehet ezt helyreállítani? -
junior11
veterán
Én ma kapcsoltam át az új felületre, eddig tetszik, viszont egy kicsit nálam PC-n Firefox alatt lassabb, mint a régi verzió, Chrome-nál is érezni, hogy tovább gondolkodik. Tudom, még béta, de remélem, ezen még dolgozni fognak.
-
Itt tudja átkapcsolni a Facebookját az új kinézetre...
#25918 & #25919 abdulka
Nagyon szívesen! Az a lényeg, hogy megoldódott.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Ha írok egy posztot, vagy próbálok megosztani valamit, az nem jelenik meg a hírfolyamban, viszont más posztja alatt megjelenik a hozzászólásom.
Ilyet még nem láttam, tud valaki megoldást? -
Hali! Chrome alatt PC-n a Messenger üzenet elkezdtek felugrálni a jobb alsó sarokban a Facebook-on. Nem állítottam semmit, ez most mitől jött elő?!
-
akyyy
senior tag
picit off, de talán mégsem.
nézném most az államfő nagy élőzését facebookon, de az oldala akig akar bejönni, nem hogy a postjai, vagy bármilyen élő videó. csak a nagy fehérség, vagy a profilképe.
telefonon szintén, akár mobilnet, akár wifi.DE:
ha belépek egy másik, 5 ismerőssel rendelkező, reklámokhoz, játékokhoz használt profilba, ott gond nélkül behozza az oldalát. mitől van ez?
-
raziel01
veterán
Elmehet a fenébe a facebook. Ismerős telefonszámmal regisztrált úgy használta a messengert hónapokig. Most töröltük azt a felhasználót és csináltunk egy normál regisztrációt email címmel. Erre kidobja, hogy töltsön fel képet, mert gyanús tevékenységet észleltek. Feltöltöttük a képet. Gondolom napok mire megnézi a facebook. Vicc, hogy még be se jelölt senkit csak belépett és rögtön gyanús tevékenység. Sulihoz meg kéne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Sí, sielés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Chrome alatt nézem a fb-ot.

A Messenger Kidst használja?

, azt hol találom?