Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Sziasztok.
Kb. 2 hete desktopon, Winen Linuxokon:
Pl. olvasom a szakmai csoportomat, jó sokat legurigáztam, ésv alami dolgom akad. Otthagyom a gépet 20-25 percre és mikor visszaülök elé, egérmozdításra frissíti a FB. oldalt, és feldob a hírfolyam tetejére, mintha most léptem volna be böngészőből.
Ez baromra idegestő mivel fél perc scrollozás megint ugyanoda jutnom ahol voltam.
És nem böngésző hiba mert mindenen jelentkezik.
Böngészőkbe mindent megpróbáltam, ram-ba tartani a lapokat, kilőni az energiagazdálkodási beállításokat stb.
Eredmény semmi.
Van erre valami megoldás, vagy ez ilyen (sz@r) lett, el kell fogadni?
Más oldalak nem csinálják, egyik se, akár 5-10 órát ott lehet nyitva a füleken pl. a PH vagy bármelyik weboldal, nem frissít automatikusan. -
classic B
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szia! Te nem tudsz állítani ezzel kapcsolatban semmit. A másik fél nem akar üzenetet kapni ismeretlenektől, neki kéne változtatni a beállításokon. Hogyan érkeznek meg az üzenetküldési engedélykéréseid? részt kell nézni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
1-2 perc azért megvan. Én PC-n néztem, és csináltam hasonlót, két ablakot egymás mellett nyitha hagyva néztem, és egyikben való töröltetés uzán azért kellett 3-5 frissítés a másikon mire kiürítette a lapot. Emellett minél régebbi a tartalom annál kevésbé Cache-elt a szervereken is (gondolom...: én most a "kommentjeid másol oldalán" dolgot űrítem manuálisan, és alapból 25-öt töltött be, ha görgetek, akkor kb 120-at és megáll..., majd 2-300 dolog törölgetése után, időben 2015-nél járva már nem tudok többet betöltetni mint 10-en X...)
(ja meg tényleges eltűnése, amíg a katasztrófa-backupból is kiürül, az megint más kérdés...) -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Majd végül felkínálta, h jelöljem be, ki szerepel a képen az ismerősök közül.
Hurrá, siker. (bár előtte az ismerjem fel a hozzászólásaim cimű játék szerintem sikerült, szerinte nem, és lejárt a limitem)
De kérdem én, mi ez a baromság??? Mit szarakodik? Csillió kamu profil, éjszakai pillangó, meg agyatlan emberke nyomkodja órák hosszat naponta, én meg max. üzenni akarok vele... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Crimson Desert
- Elektronikus zene topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_