Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mny
csendes tag
Jaj, pont erre akartam rákérdezni, hogy más is tapasztalta-e, hogy a beállítás ellenére mindenki ott tobzódik a chat-en... Remélem, gyorsan helyre jön.

-
Káosz van a Facebook Messengeren...
#22495 chungee
Nálam működik, valószínűleg helyreáll magától... -
chungee
addikt
Napot!
Csak nálam vagy másnál is
Pc-ről nem lehet megnézni a történeteket (24óra)
Win10 FF+chrome -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy asztali és mobilverzión is folyton két értesítést mutat a FB? Semmilyen értesítésem, rejtett/új üzenetem nincs, mégis ott a szám. Ha mégis kapnék üzenetet vagy értesítést, például 1-et, akkor megugrik a szám 3-ra. Olyan, mintha a 2-es lenne neki a 0, és onnan kezd számolni.
Ccleanerrel töröltem mindent, mobilon is üríettem a dolgokat, de nem segített.
Mi lehet ez? Bug és majd elmúlik?
-
Cicero
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Kösz az infót, így már korrektebbnek tűnik, bár továbbra is úgy gondolom, hogy a group one-ból semmit nem osztanék meg velük, és nem csak amiatt, mert jogkövető módon élek.
Jogsértő magatartásra pedig nem kényszeríthetnek, márpedig az első csoportba tartozó okmányok nagy részéről Mo-on tilos felvételt készíteni.
A második csoportba tartozó dokumentumok nagy része pedig a vicc kategória és "hamisításuk" vagy előállításuk nem minősül okirat hamisításnak itthon sem, ergo ha akarnám könnyű szerrel csinálhatnék egy fb által megerősített fake profilt.
-
ontheground
tag
válasz
ontheground
üzenetére
Tovább fejlődött a dolog.
Első szabály: a rendezés kikényszerítése "új bejegyzések" szerint, ha nincs egyéb GET paraméter;
A második: Ha valami egyéb GET paraméter/paraméterek is vannak, akkor ne romoljon el az URL;
A harmadik: Hogy ne legyen a rendezések közt többszörözés(bár nekem ez utóbbi gyanús, hogy nem működik, inkább valami, mondjuk az oldalon futó javascript javítja az URL-t menet közben).
Biztos meg lehet csinálni elegánsabban is, regex-ben lehet, hogy csak 1 sor
-
válasz
Cicero
üzenetére
Ha szabályzatba ütközött a tevékenységed, vagy csak gyanús vagy személyazonosító okmányt kérnek (bővebben erről: [link]).
A feltöltött okmányból tudni fogják, hogy valóban te vagy-e ... A szabályzatban szerepel hogy a valódi személyazonosságodat kell használnod az oldalon...Ha megszeged a szabályzatot, és ők emiatt kérnek tőled valamit, nem muszáj teljesíteni, de akkor levágnak az oldalról, ez ilyen egyszerű.
Amikor regisztrálsz valahova, akkor elfogadod a szabályzatot is, ha megszeged az szankciókkal jár.
" itthon jogszabályba ütközik"
A Facebook nem magyar. -
Cicero
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
"Mindenképpen valódi nevet és képet kell megadni, különben letörlik a profilt mert szabályzatba ütközik..."
Nem értem hogyan derítik ki, hogy nem a saját nevemmel regeltem. Okmány feltöltésére nem kötelezhetnek, többek között mivel itthon jogszabályba ütközik a személyi stb. sokszorosítása/kép készítése.
A Facebook reklámokból él, amit a netes szokásaid alapján a profilodhoz szab. Semmi joguk nincs személyazonosításra kötelezni téged. Ezzel a gondolatmenettel amúgy nagyon sok jogod sérülne.
-
válasz
Cicero
üzenetére
Az okmányokról gyakorlatilag szinte mindent le lehet szedni, ezért sem értem a félelmet...
Mindenképpen valódi nevet és képet kell megadni, különben letörlik a profilt mert szabályzatba ütközik...#22485 dvids
Szeretnéd használni a Facebookot, de semmi sincs ingyen, ők is kérnek valamit cserébe... Ilyenkor el kell döntened, hogy neked ez mennyire fér bele. Kértek képet, ha szeretnél továbblépni érdemes lehet küldeni egyet... Mit gondolsz mihez kezdenek vele?Egyébként a saját neveddel regisztráltál?
-
Cicero
őstag
Bár egy arcképbe nem lehet belehalni és ha ez megakaszt, akkor lehet, hogy tényleg nem neked való ez, de én azt mondanám, hogy próbálj meg feltölteni egy random képet valamiről. Nekem van pár ismerősöm, akiknek pl. virágok vagy állatok a profilképei.
A személyazonosságot igazoló okmányok, meg hasonló hivatalos dokumentumok feltöltése nekem sem gyerebe, sőt konkrétan kijön belőlem a habzószájú, alufóliasapkás jogász.
-
dvids
aktív tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Nekem fontos a személyes adataim biztonsága, köztük a képem is, ezért nem akarom megadni a Facebooknak. Amúgy is teljesen felesleges lenne, úgyse, tudnak mihez viszonyítani. Én csak annyira használnám, hogy tudjam a kapcsolatot tartani a régi ismerősökkel szükség esetén. Ezért kérdeztem, hogy ki lehet-e hagyni ezt a lépést.
-
bopeti98
őstag
Én rájöttem a működésére.
Először is a Facebook beállításaiban minden eszközről ki kell jelentkezni, és csak azok legyenek a bejelentkezett eszközök között amiket ténylegesen használsz.
Ezután minden eszközön amit használsz ki kell kapcsolni az elérhető állapot mutatását. Ha a telefonodon rajta van a Facebook és a Messenger akkor mind a kettőben ki kell kapcsolni. Ha számítógépen is használod a Facebookot akkor azon is.
Ezután nem fogja mutatni hogy ha elérhető vagy, és azt sem hogy mikor voltál utoljára elérhető. -
dvids
aktív tag
Üdv,
Teljesen kezdő vagyok ebben, társasági nyomásra feltettem a facebookot. Megadtam az email címem, még a telefonszámomat is megadtam, de most mégse tudok belépni, mert most meg már a fényképemet is követeli azonosítás céljából (aminek nincs is értelme, hisz honnan tudná, hogy én vagyok-e, ha még semmit nem töltöttem fel?) Nem lehet valahogy ezt a lépést kihagyni? Nézem itt vannak emberek, akik képesek az okmányaikat is feltölteni.
Nem lehet ezt a vackot egyszerűen csak használni?! -
mad1
veterán
Hogyan lehet letiltani azt hogy ne lathassak mar hogy hany perce voltam aktiv?
-
Zin
őstag
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Go Back
Ezt irja ki fb ha rámegyek a Mentés fülre 1 napja már.Mi lehet a gond?Chrome,és Mozillával se nyitja meg. -
válasz
makoss
üzenetére
Üdv,
Az üzenetek letiltása valakitől:
iPhone és iPad:
- Nyiss meg beszélgetést azzal, akit szeretnél letiltani.
- Koppints a nevére a beszélgetés tetején.
- Görgess le, és koppints a Tiltás pontra.
- Koppints az Üzenetek letiltása pont mellé.Android:
- Nyisd meg a beszélgetést azzal, akit szeretnél letiltani.
- Koppints a
ikonra, görgess le, majd koppints a Tiltás pontra.
- Koppints Az összes üzenet letiltása pontra. -
Cicero
őstag
válasz
ph2012
üzenetére
há' milyen társaságba keveredtél öcsém?

krizmo_: múltkor láttam egy videót, a srác elkezdett úgy a kutyákról meg a kutyakajáról beszélni, hogy soha nem keresett azelőtt ilyenre és kutyája sincs. öt percig kutyákról beszélt a gépe előtt majd megnyitott egy tipikus adsenses szenny oldalt és tele volt kutyakajás adokkal. erre varrj gombot.

-
makoss
veterán
Üdv!
Szeretnék Facebook után Messengerről is letiltani néhány embert, hogyan lehetne ezt?

-
Cicero
őstag
válasz
ph2012
üzenetére
Az még hagyján, nekem hónapokig kellett nézzem a "Tüncimünci társkeresője" csoportajánlást és hiába reportoltam, akkurátusan ott maradt.
Amúgy ha már itt tartunk ez az egész adsense egy nagy röhej. Múltkor rákerestem az infrafényes szőrtelenítésre, mert érdekelt a működési elv, erre már hetek óta bámulom a női szőrtelenítő reklámokat. Komolyan alapból az inkognitó módot kéne használjam...

-
HaZsolt
őstag
Azt hogy lehet megcsinálni, ha rakok fel profilképet, ne lehessen like-olni illetve hozzászólást írni hozzá?
-
ph2012
senior tag
Nagyon zavaró a Kit ismerhetek ablak. Olyan személyeket dob fel akikre nem vagyok kíváncsi. Végleg nem lehet kikapcsolni.
-
flash-
veterán
érdekes nem sok magyar oldal írt hogy mi lett végül zuckerberg fb oldalával,
ez szerint nem történt támadás:
https://www.hirado.hu/cikk/2018/09/28/ma-deli-12-kor-elo-kozvetitesen-torli-zuckerberg-facebook-oldalat-jelentette-be-a-tajvani-hacker/
mi a fene volt akkor ez az egész? -
Tosee
őstag
Sziasztok!
Adódott egy probléma barátnőm facebbok profiljával! Már jó ideje nem tudja a jelszavát! Ebből adódóan a változtatás sem volt opció! Telefonjáról volt bejelentkezve, pc-ről sajnos jelszó hiányában nem tudott! Mint kiderült telefonszáma nem volt megadva, és @gmail.hu -s címmel regisztrált! Próbáltuk vissza állítani a fiókot, de sajnos erre a mail szolgáltatóra nem érkezett meg a 6 jegyű kód amit küldtek! A nemrég történt hacker támadás után a telefonja kis kiléptette...
Mit lehet tenni ebben az esetben? Minden ötlet jól jönne! Ha tudnánk változtatni, akkor megadná a @gmail.com-os mail címét, arra már megérkeznek a kódok, ezt kipróbáltam a saját profilommal! -
kidnou
őstag
Ismerős listákba hogyan tudok embereket csoportosan betenni? pl. család munkatársak stb.. Ahogy látom, csak egyesével tudom, úgy hogy ismerőseim listáját megnyitva rámegyek az "ismerős" ikonra és ott kiválasztom. Olyan lehetőség nincs, hogy megnyitom X csoportot, és bele rakom akiket akarok? Egyesével nagyon lassú
-
sirdenis
tag
https://m.hvg.hu/tudomany/20180928_facebook_megtekintes_mint_hiba_rendszerhiba_biztonsag_serulekenyseg Valaki járt mèg így?
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Az hogy van, hogy az alkalmazásban az egyik fiókommal bejelentkezve megjelenik hozzászólás írásnál a hangulatjel és matrica választó gomb, míg a másik fiókommal bejelentkezve nem jelenik meg.
Ez valami beállítás kérdése, de hol, mit kellene átállítanom?
-
bopeti98
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nálam még a régi van, pedig a Google Play mindig automatikusan lefrissíti a többi appal együtt amikor töltőre rakom a telefont, plusz a Messenger beállításaiban is be van kapcsolva az automatikus frissítés. Néha kapok is értesítést hogy a legfrissebb verzió telepítve.
-
Gedeon31
addikt
Van egy régebbi facebook oldalam ,amit pár éve felfüggesztettem ,de pár hete újra aktiváltam. Most újra aktív nem tudom megnézni az értesítéseket nem nyitja meg. Ez ügyben lehet valamit tenni?

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Korábban, de igen, ez lesz mindenkinek, amíg nem találnak ki újabbat.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Szeretnék a Facebookról albumot letölteni, de ha a jobb felső sarokban a 3 kis pöttyre rámegyek és ott az album letöltésére, akkor csak egy no_data.txt file-t szed le.
Próbáltam a Chrome-os DownAlbum kiterjesztéssel is, egy pár hétig működött, de most már az is azt írja, hogy autoload failed, próbáljam újra.
Mi lehet a megoldás? -
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Megint visszaállt, hogy bizonyos face csoportokban nem a legújabb bejegyzések az alapértelmezett, hanem a legkedveltebbek
Számomra így mobilappon használhatatlan, ott nincs átállítási lehetőség.. -
EmberXY
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem már régóta frissülni akar, de nem engedem neki. Minden indításnál kiírja, hogy még ~1700 valahány napig használhatom ezt a verziót, na addig pont jó is lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AD4MINATOR
nagyúr
Üdv,
nektek is frissült a mobil androidos messenger app ilyen gány kinézetre?
dark theme még nincs benne
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van olyan mód Instagram, Facebook és Pinteresten hogy létrehozom az oldalt, de még nem akarom közzétenni csak majd a későbbiekben? Tehát "alvó" módba tenni, amíg közzé nem teszem máskor.
Köszönöm a válaszokat
-
Gyick
őstag
hali!
Azt kivették fb-ről hogy rá lehet keresni vkire munkahely/iskola stb szerint.Az ismerősők keresésénél volt de ott nem találom...Esetleg máshova rakták?
-
MadGame
senior tag
Hali!
Hol tudom megnézni a függőben lévő csoportkéréseimet? -
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem nem + a PP fizetésnél kér kódot amit sms-ben küld.
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valaki?

-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Mivel az újabb böngészőkben külön nem lehet csak a FB cache-t törölni, csak mindent egyben, így kihagyom.
Inkognitó módot és olyan OS-t, amin még nem volt FB belépés is próbáltam, így azt hiszem kijelenthető, hogy nem cache okozza, hanem fiókhoz kapcsolták a dolgot. De, ha ez így van, akkor inkább nem használom. -
törölt tag
Nem tudok belépni a webfelületre, mert a telefonszámomat akarja folyamatosan, amit biztosan nem kap meg.
Lehet tenni valamit vagy a "pofátlan adatgyűjtés faktor" elérte azt a szintet, amikor a derékbőségemet is meg kell adnom?
[kép]A "probléma jelentése" is egy vicc ugyanis közli, hogy lépjek be (megtenném) és ugyanezt az oldalt dobja.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Például 1 napig szeretnék kiemelni egy adott oldalt amiért fizetek x összeget. PayPal fiókkal fizetek akkor azt elmenti? Mármint a PP fiókot.
Segítséget előre is köszönöm!

-
GEPESZ66
veterán
Fiam megosztott egy képet,ház eladásáról,elég régen,egy idősebb házaspár kérésére.
Most viszont a házaspár egyik ismerőse nem látja már a Facebookon.
A fiam nem törölte.
Kérdezték,hogy miért törölte le.
Tehát azt kérdezném,hogy a korábban megosztott képek törlődnek-e bizonyos idő után automatikusan? -
IntelKiller7
nagyúr
Messengerben nem lehet kikapcsolni a hangot? iPhone X, ios12
-
1eske
tag
Sziasztok!
Szeretnék hirdetni Facebookon, ennek ha jól tudom több módja is van:
- Marketplace: Ez valami globális dolog, ahova bárki posztolhat.
- Különböző csoportokba lehet hirdetést felrakniA kérdésem az, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy úgy rakjak fel a fent említett helyek közül bármelyik bármit, hogy az ismerőseim arról ne kapjanak értesítést? Akár el is rejteném előlük. Van erre bármilyen mód?
-
togvau
senior tag
Regisztrációnál most már nem kerülhető el a telefonszám megadása?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha valakit elkezdek követni az látszódik a hírfolyamba , akár nálam , vagy másnál? Kap erről más tudomást ?
Gondolok itt arra, pl: hogy Vér Pistike elkezdte követni XY-t. -
ron8
senior tag
Sziasztok! Van rá mód hogy ha töröltem messengerben egy egész beszélgetést azt valahogy vissza varázsoljam?
-
MadGame
senior tag
Ez is bug?
Napok óta jelzi mobilos Chrome-on és asztali verzión is a FB, hogy értesítéseim vannak. Fényképes bejelentkezést használok és ott van mellette pirosan a szám, egyre több értesítést jelez. Bejelentkezek és egyáltalán nincs semmi, vagy éppen csak egy. Mitől lehet ez? -
kidnou
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
A hiba létezik. Tegnap párom úgy döntött, hogy kirakja, kapcsolatban vagyunk. Mire fész elé értem, az értesítésen kívül ott voltak a lájkok, hozzászólások. Ebben az esetben engem nem zavar, de tényleg gáz, hogy simán be lehet jelölni az embert, úgy hogy mindjárt meg is jeleníti. Reméljük ez is csak egy átmeneti bug
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Rendben. És mi a kérdés?
#22399 Orionk
Azért az átlag embernek nem annyira fontos, hogy lapozni tudja a borítóképeket az aktuális borítóképre kattintás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pc-ről nem lehet megnézni a történeteket (24óra)

Nem lehet ezt a vackot egyszerűen csak használni?!

ikonra, görgess le, majd koppints a Tiltás pontra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)