Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
junior11
veterán
válasz
Orionk
üzenetére
Szia, a bejelentkezés során megadott jelszót a Chrome elmentheti, a második lépcső, pl. sms kód beírása után a Facebook rá szokott kérdezni, hogy az adott böngészőt szeretnéd menteni vagy sem, ha igen, akkor a köv. ki- és bejelentkezés során már csak a jelszót fogja kérni, a második lépcsőt nem. Nálam legalábbis így van.
-
-
looser
addikt
válasz
Orionk
üzenetére
Tényleg így volt, remélem a legjobbakat :-) Egy ismerősöm, akit egyébként kedvelek, ilyen ufós meg tököm tudja mi "rejtélyes" dolgokkal foglalkozó csoportokat látogat és előszeretettel hív meg. Én meg azonnal lépek is ki. Kérni még mondjuk nem kértem, hogy hagyja abba, holott az lenne a legegyszerűbb.
-
válasz
Orionk
üzenetére
Üdv,
A ki jelölhet ismerősnek részt állítsd át csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni ismeretlenek. (Olyan beállítás nincs, hogy senki se tudjon bejelölni.)
Egyébként: Korábban... Korábban2... Korábban3... -
törölt tag
válasz
Orionk
üzenetére
Én kb 5-6 éve úgy használom,hogy külön ablakba mindig fut a face a böngészőben ha netezek a cset miatt, szóval amit akart már bőven feltérképezte, nem vagyok informatikai zseni de én úgy tudom a lementett sütik miatt a facebook már régóta nyomon követheti, hogy mit böngészünk stb....
-
-
válasz
Orionk
üzenetére
Adatlapodon odamész a lájkolt oldalakhoz, majd a jobb sarokban lesz egy ceruza és ott.
Én is nem rég találtam rá csak úgy teljesen véletlen, nem is kerestem
Elvileg így el lehet rejteni.(#18570) k-adi: sehol

(#18571) buci30: Nincs már rá lehetőség, legfeljebb ismerősök ismerősére lehet korlátozni a jelölést a beállítások egyik fülén, fejből nem tudom melyik, bocsi.
-
törölt tag
válasz
Orionk
üzenetére
Az idegennek írt leveleket eddig is eldugta, ugyan bevezették azt,hogy megkérdezi az adott illetőt,hogy 1 idegen írt neki és kívánja e elolvasni, de ez nem mindig működik, legalábbis anno pár hónapja még én is volt,hogy a mellékes mappába el nem olvasott idegentől jött üzit láttam. (mert pl csoportból rám írt privin 1 nem ismerős, a rendszer nem szólt) szerintem jelöld be.... bár személyszerint ez pl engem nagyon tud idegesíteni mikor idegenek jelölgetnek csak mer írtak.

-
-
-
-
törölt tag
válasz
Orionk
üzenetére
Maximum a profilodon belül a beállításokban, de nem hinném, hogy létezik erre fix megoldás. A Facebook, közben változtatásokat végez különböző területeken, ha eddig nem úgy volt akkor ezentúl úgy fogod látni. Amúgy az outlook - nem a levelező kliensre értem -, böngészőtől eltérően más. Van aki megalapozatlannak tartja az állításomat, de akkor hosszabb megfigyelés után tegyen jelentést.
Apropó a nyelvi beállítás is befolyásolja a külcsínt és nem csak abban, hogy kínai vagy cirill betűkkel olvashatjuk a tartalmakat, hanem például megváltoznak az ikonok. Szóval kalandra fel. 
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Orionk
üzenetére
A facebook üzemelteti, az első link a facebook 2 lépcsős azonosításáról szól, nem tudtam melyikre kérdezel, ezért írtam a másodikat is az pedig a Google fiók védelme 2 lépcsős azonosítással.
silver star
Macera? Az, hogy kapsz egy SMS-t és beírod a kódot? Soha macerásabb dolgot az életben. Az enyém is generált jelszó volt, 12 karakter, mégis... Alig használom a facebookot, alkalmazásokat egyáltalán nem. Nehogy utólag üssön be a baj.
Nem használok minden jött ment gépet privát dolgokra, saját laptopot hurcolászom mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mintha zavarna 

Apropó a nyelvi beállítás is befolyásolja a külcsínt és nem csak abban, hogy kínai vagy cirill betűkkel olvashatjuk a tartalmakat, hanem például megváltoznak az ikonok. Szóval kalandra fel.
krizmo_