Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Gyakorikérdések:
"Ismerősöm olvasta egy amerikai honlapon a facebook hibát. Állítólag az történt, hogy valami frissítést engedtek rá a szerverre, de nem mindenkinél frissítette, és mikor leszedték, azokat tiltotta, akiknek nem tudta frissíteni. Nagyon lapít ezért a face, nem csak Magyarokat, angolokat is, amerikaiakat és más országból is tiltott."
Nem tudom van ennek igazság alapja?
-
Tudom másnak nagyobb a baja, de én aki visszakaptam, mostantól már tudok írni is ,viszont iOS-en továbbra se enged be se a face se a messenger,csak az instát sikerült megoldani. Ha valaki talál erre megoldást új teló vásárlása / meglévő törlése nélkül azt várom örömmel!
Köszönöm! 
-
enginev3.0
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is ezt hiszem 💆
-
matyi19
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Ez szomorú így...
Remélem előbb-utóbb a supportnál sorra kerül minden profil.
Olvastam valahol, hogy voltak már nagy profil tiltása akciók a FB-nál. Állítólag abban az esetben a profilok 60% vissza lett állítva, kiderült nem kamu profil.
Én még reménykedem kicsit, de kezdem megszokni ezt a FB mentes életet is. A legrosszabb az, hogy semmit nem lehet tudni, érdemes várni? Van mire?
Új profilt sok esetben pár nap elteltével újra tíltottak... -
bandus
veterán
válasz
matyi19
üzenetére
szerintem semikorra
a media mar nem foglakozik a dologgal, oket jollakatta a fb az elsovel. a fb sem nagyon, mert nem olvasni rola, hogy folyamatosan allitananak vissza profilokat. egyszer megtettek egy parral es ennyi, a supportjuk tovabbra sem reagal senkinek, de nem is irja veglegesnek a tiltast. innentol szerintem mindenki eldontheti, hogy megprobal uj profilt csinalni, vagy inkabb fb nelkul elni. -
matyi19
őstag
Mikorra várható a következő FB profil feloldás hullám?

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lehet nem is létezik az a nagyi.
De az is lehet, hogy a kisunoka használta a fiókját.#24357 csicso82
Igen, mi fordítjuk az NCIS-t.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Azt lehet már tudni hogy a nagyit miért tiltották?

nincs kedvem végigolvasni 1000 kommentet
engem csak ez érdekel
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
engine te permabant kaptál

-
bandus
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
szerintem a tiéd teljesen más szitu, mint amivel a legtöbbünk szenved.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
1 üzenetet kaptál vagy többet ha csak egyet akkor van még halovány esélyed.
-
enginev3.0
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2 hete tiltottak és meg semmi, csak a végleges tiltási üzenet
-
Cs1csó
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pezsgőt behűt, visszaszámol és bont!
Van a Facebookon vagy 100 Lendvai Ferenc nem elég?
-
bandus
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
nem kaptam üzenetet végleges tiltásról, törlésről. valóban úgy tűnik, hogy az első hullámban tiltottakat már feloldották, a második hullámban tiltottak közül pedig még senkit. remélem ezzel nem gondolja a fb, hogy el van intézve a dolog, jó lenne már visszaugrani az információs rengetegbe

-
niccoll_4
csendes tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ha Dublinba állítják vissza akkor éjszaka is dolgoznak, valószínűleg akkor hétvégén is. Elég kicsinek tartom a valószínűséget,hogy sem ebben a fórumban, sem másikban nem jelzett senki,hogy péntek éjszaka óta feloldották volna.
Egyébként kedd reggel 9 óta tiltva vagyok én is, teljes kitiltásról nem jött értesítés. Vissza sem állították a profilomat. 2 ismerősöm járt aznap hasonlóan, nekik is tiltva van azóta is a fiók. -
Cs1csó
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
HA és amennyiben semmit nem kaptál akkor egyszerűen türelem, a szűk keresztmetszet az alkalmazottak véges száma és tiltott ügyfelek nagy száma.
-
Cs1csó
titán
válasz
bandus
üzenetére
De nem kaptatok még semmi visszajelzést? Mert aki kapott azóta egy megerősítő email-t hogy nem oldják fel azoknak már nem is fogják, akik még nem kaptak semmiféle visszajelzést azok reménykedhetnek.
Tuti arról van szó amúgy hogy az ellenőrzést emberekkel végzik sőt lehet kimondottan a magyarul tudó dolgozóit állította rá a Facebook Dublinban és ugye nem sokan vannak tehát napi pár száz feloldás vagy végleges elutasítás lehet a napi normájuk ha pedig 10-20 ezer embert is tiltott kb. egy időben az algoritmus akkor bizony ennek a MANUÁLIS ellenőrzése sokáig betarthat.
-
matyi19
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jelen, kedd óta várok...
-
bandus
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
én, és az összes ismerős/haver akit letiltottak

-
LendvaiFeri1
veterán
Van itt valaki, aki még mindig tiltva van?

-
Cs1csó
titán
válasz
ghostrider20
üzenetére
Szinte biztos a 72 órás tiltás az oka, türelem.
-
válasz
ghostrider20
üzenetére
Ugyanez nekem is. Szerintem majd megjavul a 72órás tiltás után.. Várásnál jobbat egyelőre nem tudok. Elvileg ha biztonsági mentést visszatöltöd akkor semmit nem ér, csak ha új telóként állítod be, én viszont tuti nem fogom letörölni a telót.
-
ghostrider20
tag
Srácok egy kérdésem lenne lehet màr valaki kérdezte akkor előre is elnézést kérek!
Szóval az én profilomat is tiltották!
Szombaton vissza aktivâltàk visszont van egy olyan gondom ,hogy telefonon nem tudok belépni.
Váratlan hiba lépett fel bejeltkezés soràn ha alkalmazáson belül próbàlok bejeletkezni.
VIsszont ha böngészőből akkor működik legyen az a telefon böngészője legyen az asztali gèp!
Iphonom van màr csinàltam biztonsàgi mentést gépre előtte letöröltem az alkalmazást !
Gyàribeallítások nyomtam a telefonra de ugyan ugy semmi valakinek valaminötlete!? -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Az index kép megjelenik vagy sem? Igen...tehát bekerül a facebookra mint tartalom. Logikus, hiszen ott lesz a hírfolyamba. Innentől nehezen védhető ez az egész.
Volt olyan, hogy külső linket nem engedett posztolni, mert folyamatosan kicenzúrázta automatikusan. Torrent link volt. Semmi extremitás nem volt a tartalomban. Ők nem is ezt figyelték. Van egy adatbázisuk különböző szövegmintákkal, legyen az link bármi...aztán az alapján nyesik ki a dolgokat. -
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nem, de ez egy cikk volt amiben 10 képet válogattak össze.
Úgy gondolom hogyha valaki meg se nyitja a cikket csak az index-kép alapján tiltják a facebook fiókot akkor az eléggé megkérdőjelezhető, nem?Vagy fordítva, ha nincs index-kép egy külső hivatkozásnál, viszont a tartalma teljesen undorító kategória, azt nem biztos hogy tiltaná a Facebook.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ugye most csak viccelsz?! Szerinted a póznára akasztott kecske kép, az rendben van?!

-
válasz
gabo9201
üzenetére
Én nem lettem tiltva, és tényleg nem is csináltam semmit... Elhiszem, hogy olyanok is vannak, akik beleestek a szórásba, de érdekes módon mindig kiderül, hogy azért megvan az oka mindennek... A pletykákat meg hagyjuk már... Mindig van olyan aki ismer valakit, aki ismer valakit, aki...
-
flash-
veterán
Ez spam?
link
Eleg sokan likeolták de semmi céginfó -
gabo9201
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Az is érdekes. Én a tiltás előtt hetekig semmit sem osztottam meg, de egyébként is az esetek 90%-ában egy-egy zenét youtube-on.
-
gabo9201
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Ez csak találgatás ami arra vezethető vissza, hogy a felhasználók már nem tudnak másra gondolni. Nyilván sokan nem osztottak meg semmi kifogásolhatót és az egyedüli indok ami fennmaradt a szitán az a pikáns tartalmak a Messengerben. Ha tényleg emiatt tiltották az embereket, akkor viszont nem értem, hogy sok olyan felhasználó aki rendszeresen küldözget /tovább/ ilyen tartalmakat az miért nem lett tiltva?
-
válasz
gabo9201
üzenetére
A tesómat is tiltották, ő visszakapta a fiókját.
Átnéztem az idővonalát és elég sok poszt-ra írta ki a Facebook hogy sérti a közösségi irányelveket.
Egyik poszt se volt bántó, se xxx kategória.Egy posztra emlékszem
Olyasmi volt a címe hogy 10 elképesztő fotó, maga a posztnak az index képe egy kecske volt ami fel volt akasztva a villanypóznára.Ez is sértő volt a Facebook számára.

-
gabo9201
senior tag
Engem még múlt hét kedden tiltottak és azóta sem kaptam semmiféle visszajelzést. Van olyan ismerősöm akit most szombat hajnalban tiltottak le. Szerintem itt valami oltári nagy rendszerhiba történt amit a Facebook nem akar elismerni és azt mondják:
"A Facebook vizsgálata szerint a tiltási hullámban érintett fiókok a közösségi irányelveknek nem megfelelő tartalmat osztottak meg."
Könnyű ezzel magyarázni a dolgot, de tudom, hogy én sem vagyok az a megosztogatós fajta és az a haverom akit most szombaton tiltottak szintén csak olvassa a Facebook-ot és üzeneteket vált Messengeren, megosztásokat egyáltalán nem csinál. Minden esetre ez így ebben a formában nagyon aggályos.
Ha tényleg valamely megosztott tartalommal van bajuk, akkor legalább írják meg, hogy mivel és akkor az ember figyelni fog rá, hogy ilyet még egyszer ne osszon meg.
Valami nagyon nem stimmel itt.
-
-
dome29
aktív tag
Sziasztok
Lassan 3. Napja lesz hogy visszakaptam a Facém, délután 5-6 fele jár le onnantól lehet üzenetet írnom és ujra likeolni mert addig ugyebàr még tiltva vagyok.
De a messengerbe és a Facebookba most sem enged be hibát ír ki csak Safarin.
Ha letelik a 3 nap ezek is megjavulnak vagy kell valamit csinàlni vele? Hiába törlöm le majd újra le töltöm semmi nem változik most sem
Tud erről esetleg valaki valamit?
(iOS) -
-
matyi19
őstag
válasz
catroot
üzenetére
Oszinten nem tudom mi van!?
En kedden lettem tiltva...
Volt aki azt mondta most tobb idot vesz igenybe a visszaallitas mivel valoszinu emberek nezik at a profilokat, majd dontenek...
Szerintem viszont nem, mivel nagyon sok profil lett feloldva 10-20 perc leforgasa alatt.
Ha viszont ez is egy algoritmus, akkor mi akik nem kaptuk vissza lehet nem sok eselyunk van.Amugy irtak tobb helyen, vigyazni kell mit osztunk meg. Csak megjegyzem en a 7-8 eves FB hasznalat soran 3-4 aprohirdetest osztottam meg csak, keves nyilvanos hozzaszolasom van amiben SOHA nem irtam semmi olyan dolgot, ami barkit szamara banto lett volna, nem hasznalatam csunya szavakat...
Szoval meg mindig erthetetlen szamomra ez az egesz.Igazabol mig nem kuldenek mailt amiben leirjak, hogy veglegesen tiltva lett a profil addig szerintem van minimalis remeny.
-
catroot
veterán
Én holnap hajnali 5 körül leszek 1 hete tiltva.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.Én nem küldtem amúgy személyit nekik, de nem is fogok.
-
Persze tudom,hogy van aki visszakapta így is, nekem is van ilyen ismerős,de sok nem kapta vissza. Leginkább azt akartam mondani,hogy ez az ügy megnyitogatás felesleges. Nem azon múlik a dolog.
-
válasz
matyi19
üzenetére
Szerintem felesleges ezzel szórakozni. Én 1x írtam nekik egyből a tiltás után, személyimet két oldalt lefotóztam,egyből "lezárva" volt , nem is írtam utána bele inkább és mégis visszakaptam a profilt. Szerintem az még többet árt mint használ ha spammeli az ember őket + elküld ezer féle infót. Sok ismerősöm nem kapta vissza pl akik új profilt csináltak.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nekem még mindig gatya...

-
Forestal
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
SIKER! Nem mi voltunk a bénák hogy nem találtuk ami nem volt ott ahol mutattad
2 levelet is írtam ezzel kapcsolatban a facebook támogatási részlegének képernyőképpel együtt és pár órája megoldották Ők maguk. Bekerült a névjegy fölé és csak "x" aktívvá kellett tennem. Ez igazán gyors volt 30 óra sem volt
egy szavam sem lehet.
Remélem ez a letiltási probléma is megoldódik mindenkinél! Őszintén szurkolok a bajbajutottaknak. -
válasz
Hbalazs0601
üzenetére
Instahoz belépéskor kérj SMS-t az elfelejtett jelszónal. Amit kapsz SMS-ben kódot, azzal be fog engedni. Nekem a face nem jó meg.
-
válasz
Hbalazs0601
üzenetére
Azért nem enged be mert 72 óráig részlegesen tiltva vannak bizonyos funkciók.
Ezért nem működik telefonon a messenger.
-
ingyom007
tag
válasz
Hbalazs0601
üzenetére
Gépen beenged az insta? Töltsd le gépre a NOX nevű android emulátort nézd meg azon beenged-e. Ha igen akkor a telefonoddal kell kezdeni valamit.
-
Hbalazs0601
csendes tag
Van akinek itt működik már a face telón,gépen minden faszán..kivétel az insta? Nem enged bejelentkezni telefonon
vmi ötlet? -
matyi19
őstag
Akkor ennyi lett volna?

Akinek vissza lett állítva a profilja pentek éjjel az örülhet, a többi marad úgy?
Nálam sajnos semmi változás nem történt... -
törölt tag
válasz
goodboy007
üzenetére
"Teszem azt nem lehet szélsőjobbos nyelvezettel beszélgetni, mert lecsap a bannhammer?"
Nem csak pol korrekten. - és ez nem vicc."Ezek szerint nincs más hátra, mint beszélgetni a magyar nép fényes jövőjéről, meg arról, hogy minden szép és jó a világban és mindenki boldog, ellenkező esetben kitiltanak érzelmi felbujtásért...
"
vagy egyszerűen nem erre használni az fb-t van annyi más alkalmazás még...."A support-oldalon megpróbálom kihúzni belőlük, bár nem sok jót remélek a semmitmondó sablonválaszon kívül."
ennek ban lehet a vége....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
De küldtem nem kamu képet, és még is kuka.
-
matyi19
őstag
Kivancsi vagyok ma éjjel is lesz a tegnapihoz hasonló tiltás feloldás hullám...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Enyém azóta is tilcizve van.
-
Instára be tudtam lépni telón azzal a módszerrel,hogy telószámra kértem sms-t a belépéshez,viszont facere továbbra se enged be.
-
matyi19
őstag
Van olyan akinek a mai nap folyamán lett vissza állítva a profilja, nem pedig tegnap éjjel?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most már nincs.

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát az nekem is "poénból", bár belegondolva amelyik ismerősömmel beszéltem azok pont azok voltak akik ezeket küldözgették,viszont van sok aki küldözgetett ilyen szép videókat de fenn maradtad. Van több ismerősöm akik kapcsolatban élnek stb, ők mondjuk lehet mást küldözgettek akkor egymásnak.
Viszont van aki azt állítja hogy sose küldött ilyesmit,szóval szerintem ez csak alibi duma volt,hogy tudjanak minket okolni. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mondjuk téged alapból korábban tiltottak pár nappal, bár az elég kemény lenne ha a politizálásod miatt kaptál volna örök bant miközben elvileg szabad véleménynyilvánítás van

-
enginev3.0
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Továbbra is tiltva
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Visszaállították tesóm facebookját is, tiéd nem?
Utólag átnéztem visszamenőleg (2012-ig) a posztjait és legalább 20 bejegyzésére írta a facebook hogy ütközik az irányelveikkel..
Gondolom őt ez miatt tiltották erre a jó pár napra.
-
Forestal
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
azért köszönöm, hogy megpróbáltad és időt energiát fordítottál rá

-
kispx
addikt
"A hivatalos indoklás szerint a letiltott magyar profilokról a felhasználói szabályzatot sértő tartalmakat osztottak meg. További vizsgálat után viszont úgy találták, hogy a megosztott, sértőnek talált tartalmat a felhasználók jó szándékúan tették közzé annak céljából, hogy felhívják a figyelmet egy problémára." from 24.hu
no comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm! 

De az is lehet, hogy a kisunoka használta a fiókját.