Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
most hogy mondod meglepodtem mikor leszedtem a csavo fejerol a sisakot

Eleg durvan szet van vagdosva.
ha most oltem meg a kek tetkos mestert akkor meg mennyi van a jatekbol, mert nem akarom megcsinalni , van meg sok mellekkuldetes ,csak nem birom ki es mindig a fokuldetest csinalom. -
Nowhereman
őstag
A varázsolgatás a közhiedelemmel ellentétben nem öregit. Én shieldre esküszöm/megakadályozza, hogy a parti végére ne úgy nézzél ki mint Krisztus háta. A villámosztás sem rosz, de csak a szintjének megfelelő mennyiségü gazembert tud boldogitani. Az előnye inkább az, hogy a villám lebénitja az ellent, és addig visszavonulhatsz/pl ijazáskor/
-
Xelo
addikt
nem megfelelőő?? a gef2re mondaná oké de azért 9600XT nem egy gyenge vga... de az igaz hogy van gépigénye a gémnek.. hang furcsa?? ez meg nekem furcsa...
nállam nem volt baj vele.. nekem egyetlen baj volt hogy egyik driverrel ez nem játszotta le a kezdeti vidiket, meg ugy egyáltalán, ha mást raktam fel akkor meg a Half Life2 elején, de most a 77.56 WHQLel megy minden ugy néz ki... de ez most rád nem vonatkozik feltétlen(ATI
) -
Xelo
addikt
vannak vannak olyan varázslatok amik area varázslatok, és még sokat is sebeznek... prószáld ki.... pl ha jó vagy asszem a divine fury nevü varázlsat, ha gonosz meg. nemtom ennek a tüzes megfelelője... időlassitás is nagyon jóljön, ha varázslós csávóvagy, ha nem.. plusz a healelés is fontos.. ligthningre meg fireballra én nem raknék mert mind a kettő ér egy nagy 0át... alig sebez, sok manát fogyaszt....
-
Xelo
addikt
nagyon jó játék csináltam egy shit csávót (izé mind2 értelemben is... sith mert gonosz volt, és sith mert xar..). már végig vittem volna, csak hülye voltam hogy az utolsó küldibe belefogtam ugy hogy... pont akkor adtam el a ''jó'', vagyis jobb kardom és egy nagyon szar fegyverrel áltam neki a főgenyához.. a segitőit lenyomkodtam meg előtte mindent megcsináltam, de máá a maszkos fogyigyerekkel nem birtam sehogy... hát igen elbaxtam.. csináltam egy másik karit aki jó volt majdnem eljutottam odiáig megint jó fegyverzettel, és véletlen format c volt és véletlen nem szedtem le a mentéseimet.. lehet még 1× majd nekikezdek mert nagyon sok lehetőség van benne, amit én nem fedeztem fel, vagy nem teljesitgettem, ha kövnek viszem mindent megfogok csinálni... mármint próbálok... de mivel már párszor végigvihettem volna ha mindig jól csináltam volna, szóval már járatos vagyok a gémben... skillekben is viszonylag mi hasznáhlató mi nem... nagyon jó game próbáljátok ki! gépigény: nem nagy annyira... maxon ugy megy nekem mint a FEAR SP DEMO highon... min 25fps... vagy picit jobban..
-
Shalala
senior tag
Na ezt nem is tudtam hogy oregszek tole.
Ahogy eddig eszre vettem a varazslatok eleg gyengek.
most lvl3-as lighting-el el kell nyomnom az egesz manacsikom hogy 1 banditat megoljek, kb 20 mp-ig folyamatosan kapja a villamot..
nincs benne valami erosebb spell, olyan ami esetleg 1-2 lovessel ol , mert igy varazslatnak nem sok ertelme van
nem tudom hol jarok a jatekban, de pl a kezifegyveremmel 2-3 utestol fekszik a bandita.. -
Shalala
senior tag
ti melyik skilleket fejlesztettek?
eleg az is ha csak a varazslatora gyurok ra?? -
Shalala
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
meg jo hogy olcso az arseface

az nem azt jelenti hogy seggfej?
-
kismanus
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ok, működik - THX!
-
IQ L1ght
tag
Plz segitsetek hogy miért nem fut a game az alábbi konfigomon! Minden driver frissitve van.
-
kismanus
tag
Még egy kérdés. Van egy olyan küldetés ahol egy szellemmel kell kapcsolatbalépni. Itt az volna a feladat, hogy háromszor villantsd fel a Flashlight-ot, de nem tudom ezt hogyan kell kivitelezni.
Ha tudtok légyszi segítsetek. -
kismanus
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet nevet váltani(tudtommal némi pézért lehet). Már baromira unalmas a Chicken chaser...
-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
VAn ra valami mod, hogy akkor mentsem el mikor akarom, ill olyan hely ahol lehet menteni?
Midig pont ket autosave kozott kell elmennem a geptol es mar kicsit idegesit.. -
L_ajos
őstag
Hali!
WIn98-as kompatibilitási módban elindul.
Futna is de a hang elkezd nagyon szaggatni..
Az miért van? Ki lehet küszöbölni? Mert igy valahogy nem annyira élvezetes
-
Nowhereman
őstag
Nem mindig fiatalit, hanem csak egyszer véletlenszerüen max tiz évet. Viszont ha egy öszegben áldozol 63000-et akkor kapsz egy tuti fütyköst/farkasember, natur csontharcos, bandita 1-ütést bir belőle/, kiegészitve a kupi bejárata elött található számszerijjal, nem is kell tovább ökörködni az expekkel. 33 év a végén.
egyébként itt ott keményen elbaxták az eseményalgbrát is. Pl. Lady Gray még akkor is elveszi a testamentumot, miután már elváltunk....
Apropó, hogy lehet a népeket rávenni, hogy veled menjenek a skomba?/mert nekem csak a zsoldosokat sikerült követésre rávennem.
Hja és a retett kincsnek az első paperja merre van?
[Szerkesztve] -
BFR
csendes tag
Én Avoban kb 5 millát áldoztam mégsem fiatalodtam 1 percet sem már 65éves vagyok

-
Kanczy
veterán
a sárkány télleg nem volt gond...lazán kivertem belőlem mindent...
először én is eldobtam a maszkot,de aztán kiváncsiságból megöltem mégecce és megtartottam.Felveszed és Jack elkezd röhögni,hogy ,,I said it won't be easy to kill me hero'' (te leszel Jack)... -
Salak
aktív tag
.
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
UP
-
MoneyM
senior tag
van ebből esetleg demo? mert nagyon kipróbálnám, hogy milyen is ez a game
-
penge111
addikt
Steven ezen a fórumon biztos tudnak segíteni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1092163839
Vagy itt egy angol végigjátszás és sok más dolog a fabléval kapcsolatban!
http://www.gamebanshee.com/fable/
-
Latyakos
aktív tag
Na én is végigvittem a játékot, szép volt jo volt, csak a végén a sérkány nem jelentet gondot a harcosomnak, elég volt a slowtimeot használnom és hamar beadta a kulcsot. Tudja valaki mi van akkor ha nem dobom el a maszkot?
-
Hi Elakadtam ezen a questen és kéne segítség
a pálya neve:
Hidden booty hunt
elvileg azt írja hogy kövessek jeleket és el van rejtve valahol egy pár kincs
találtam 5 db sírkőt de megfejtésük nem igazán ment valaki tud segíteni help !

-
penge111
addikt
Akiknek nem megy valamiért a game, azok próbálják meg win 98vagy win 2000 kompatibilis módban futatni, sokaknak így már működött!!!
Ja és bele lehet halni az öregedésbe tudomásom szerint, csak ahhoz elég sokat kell játszani. A játék méri az eltötött időt és 100 óra játék után meghal a karakter!
[Szerkesztve] -
HaaS
addikt
válasz
Diana1985
üzenetére
Amikor párszor már megütötted a ''csajszit''
, és kivédte, akkor megjelenik egy X a jobb alsó sarokban. Ekkor ne bal, hanem jobb egérgombot nyomj, és egy megrendítő erejű csapással meg tudod bontani a védelmét... elesik. Ez később is jól jön majd, így tudsz majd ''átütni'' a védelmen. -
Diana1985
csendes tag
hy mindenkinek !!!
elakadtam a játékban kellene egy kis segítség az ORCFARM-on mikor meg kell védenem a három ládát és le kell gyöznöm a banditákat a végén jön agy fekete bőrű csajszi aki kihív engem .HOgyan lehet legyőzni???vagy egyáltalán hogyan kell megcsinálnom ezt a küldetést kb 21-ése a hősőm. LÉGYSZIIIIIIIIII segítsetek előre is kösszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Valaki tart már a börtönnél ahol bezártak mert az anyámat akartam szöktetni....
Nah ottmiután le zajlott a futó verseny és a fő börtőn ör szobájába kerülönk ott miután csendben oda sliszolok a kodért a falra és után kinyitottam a könyvet nem történt semmi vissaz kerültema börtönbe mondjuk lehet rosz könyvet nyitottam ki
Tulajdonké ppen mi a faladat
-
console
aktív tag
Highest Combat Multiplayer: 53.
de most már tényleg meguntam -
console
aktív tag
sok információt tartalmazó leírások az XBoxos verzióhoz (PC-n minden ugyanaz, csak XBoxon kicsit rövidebb):
Bővebben: link
meg gondoltam leírok néhány észrevételt, bugot, aminek talán valaki hasznát is veszi.
legszembetűnőbb FableBug:
a küldetések közben lévő tér-idő-koordinátát ugyan nem lehet menteni, viszont amit összeszedünk küldetésekkor, majd utána elmentjük, és visszatöltjük az állást, az összeszedett cuccok eltárolódnak, viszont a quest ugyanúgy ott áll előttünk ismét... namármost vannak küldetések ahol akár 2-3 silver keyt is össze lehet szedni (HobbeCave-es és Lychfield Graveyardos), vagy éppen Life- vagy Will- Elixireket. ''Kicsit'' megkönnyítheti a dolgunkat ez a hozzáállás.
(viszont megfigyeltem, ha 10x nekiindultam egy ilyen küldetésnek, iszonyúan lelassult a mentés-töltés ideje, és újraindításnál is fennállt a probléma (lehet logolja a mentésben mit csinálunk, hova megyünk...))
efféle alantas módszerekkel sikerült összegyűjtenem a 30 kulcsot viszonylag könnyen (ha jól számoltam, ''csak'' 23 kulcs találati helyét tudom).
a legfontosabb ládikók tartalmai:
30kulcsos The Lost Bay-ben: The Avenger nevű kard és minden ajándékdrágakőből 1-1db.
25kulcsos Necropolisban: Archon's Battle Armor szett 5 darabjából a hiányzó 4. (összdefense 1109, és nagyon jól néz ki)
15kulcsos Bowerstone Manorban (miután elvállaltuk a majorságot): The Katana Hyriu
Necropolisban van egy Demon Door, aki az összes Silver keyünket kéri. miután kinyitottunk minden ládikót, nyugodtan odaadhatjuk neki őket... Egy kis tengerparti szférába vezet, ahol egy ládikóban egy kard lesz a jutalmunk: The Bereaver. Ez az a kard, ami úgy néz ki, mint néhány banditavezérnek volt (sokfelé ágazós). A helyen pecázni felesleges - csak hal van, tárgy nincs.
A bordélyház mögötti Demon Door ládikájában egy sisak van (ehhez meg kell dugni a lányokat). De szerintem nem a sisak a hely lényege, hanem a fénylő gombáknál kiásható Experience Augmentation (csak itt találni! de Hook Coastban megvehető).
Jobb közelharci fegyverek összefoglalója:
Lightosak:
The Harbringer (Excalibur): damage: 198; value: 44100; (Sharpening+Piercing)
The Katana Hyriu: 214 / 47775 (Sharpening+Flame)
Sword of Aeons: 230 / 126250 (Health+Mana+Experience)
The Avenger: 180 / 44100 (Light+Flame)
Heavy:
Murren GreatHammer: 270 / 66150 (Experience+Piercing)
Murren GreatAxe: 240 / 58800 (Piercing)
The Bereaver: 285 / 69825 (Flame)
Solus Greatsword: 314 / 69825 (Flame+Health+Sharpening)
[Szerkesztve] -
Dávidxxx
aktív tag
sajna vége...

-
VicTorKa
csendes tag
Én most ''vettem'' meg, de nem müxik. A gépem: Asus A7N8X alaplap, 1800 mhz proci, 512 mb ram, ATI 9600 XT videókártya. Már mindent állítgattam a gépemen, de nem megy a game! Hibaüzenet nix, csak kilép. El sem indul. Tesómnak meg megy. Segííííííííííííítsetek plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
rumos14
nagyúr
nem nagyon pörög ez a topik! pedig aszittem hogy nagy kedvenc lesz a játék.
a grafikája sztem gyönyörű, és 9600xt-n is megy minden maxon (shadow-t nem engedi) 4x AA-val, úgy hogy DC++ megy háttérben
nem tetszik a mentési rendszer, de ez tipikus konzolos dolog, küldetés közben nem lehet menteni á la GTA SA.
meg kicsit szájbarágós nekem ez az egész, komplexitásban sem egy Gothic 2 (ami a másik véglet volt számomra). -
Drizzt
nagyúr
A Slous Greatswordot honnan lehet megszerezni? Gamebanshhe szerint egy kereskedőtől lehet venni Boewrstone Northon, de ott nincs kereskedő, legalábbis kék, így nem lehet vele bizniccelni...

-
console
aktív tag
őszintén szólva nem látom értelmét, a nagy ''mindent fedezzünk fel''-dolognak, hisz a végén a Jacket két nekifutásra szétszedtem SlowTime és Berserk párossal. (addig se sokan ugráltak)
14 kulcsot gyűjtöttem össze, és biztos vannak még szép fegyverek meg ruhák, de nem érdekel, hisz egy szép chainmail ruhában életvesztés nélkül vígan végigdaráltam.
számomra konstans, max tényleg kétszer játszható, de ha igazán játszható játékot akarnak összehozni, abban a randomitás lesz a lényeg. (Diablo az élő példa)
De te tudod. Nekem ennyi volt. Hiába gyönyörű, ha a hangulatot nem bírják megteremteni és FENNTARTANI, a játék akkor csak egy 3éjszakás kaland. Ez elmondható a mai játékok többségéről... vajon miért szerettük annyira sokkal jobban a régi játékokat... pedig ott aligha volt ehhez fogható grafika... mert régen sokkal inkább a hangulatra gyúrtak. A mai játékokmál pedig a grafikába ölik az energiáikat a készítők. Pedig nem az a lényeg. -
Drizzt
nagyúr
Most fejeztem be az Arenát. Azt hittem, hogy a pénz akkor i9s nőni fog, ha kimegyek közben, tévedtem.
Jó lett volna, ha előre megmondják, hogy mire számítsak. Sajna a tárgyaim elég ratyik. A kardot még nem sikerült kihúznom, pedig úgy hallottam, hogy elég hozzá, ha minden fizikai skill legalább 5-s... 
-
HaaS
addikt
Ha három nap alatt ki tudtál nyitni minden ládát, és meg tudtál csinálni minden küldetést, és be tudtál menni minden démon ajtón, és minden ház és bolt a tiéd, és ismét 24 éves vagy a játék végén, akkor mondhatjuk, hogy oké, nem tud többet nyújtani.
Nos én nem tartok itt. Nagyon nem...
-
Drizzt
nagyúr
Egyrészt az a gondom, hogy esténként sosem látok semmit, másrészt meg az érdekelne, hogy pajzsok vannak-e a játékban, illetve lehet-e egyszerre két fegyverrel tolni?
-
console
aktív tag
én is így álltam neki, aztán 3 nap alatt végigvittem, pedig nem is sokat játszottam vele... és most már el sem indítom, mert úgyis majdnem ugyanaz az egész játékmenet.
szép meg minden, de újrajátszhatatlan, mert minden konstans benne.
én azt remélem, hogy valaki egy ilyen motorral összegyúr egy diablo2-t. na az lenne ám a játék.
sok sok random és fix map, milliónyi random tárgy, 6-7-féle karakter mind más skillekkel, ezerfajta ellenség (mert meg kell vallani, nem vitték túlzásba a létszámot...) és ez a nézőpont+látvány+halászat-ásás lehetőség... meg mondjuk adnának ki hozzá valami kis update csomagokat, amikben fák, növények, és különféle objektumok lennének, amiket begenerálna a random mapra
na igen, azzal sokan eljátszogatnának hosszasan... de így...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Íme csináltam néhány szkrínsátot. -
HaaS
addikt
Ez a cucc egyszerűen gigászi.
Nem jutok szóhoz. Nem lehet abbahagyni. Fogadjunk csak XBOX-ra van... PS2-re helyből megvenném. Fééélelmetes... -
Gh0sT
addikt
Milyen gépigénye van ennek a játéknak? A grafikáját elnézve eléggé izzasztja a vasat.
-
console
aktív tag
a legelején a faluban tényleg csak csúnyán néznek rád, de később, ahol már megy a sztori, csökken a tetszési indexed, félnek tőled, elmenekülnek előled, és az őrök pénzbírságot szabnak ki rád (persze szembeszállhatsz velük is
).
az emberölés 2000 pénz, a lopás meg asszem 250.
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Jó ez a játék
pedig nemigazán szeretm ezt a stílust...
tök jó ahogy elején megruházom a kissrácot
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Naon cool

-
Drizzt
nagyúr
Nahát, eddig én se tudtam, hogy van PC-re is, de ezek után muszáj beszereznem. Holnap megyk is a ''boltba''.

-
console
aktív tag
hümm. a Trader's Rescue küldetést hiába csinálom meg, és mentem ki, mindig visszarakja. érdekes.
-
Nekem nem akar elindúlni.
Azt írja, hogy a Fable exe hibát észlelt.
-
ChromeX
addikt
Nagyon nagy a játék!!!!!

A hangulata teljesen elvarázsolt. -
console
aktív tag
egy részletes leírást igényelnék a híres ''Combat Multiply'' effektusról és kezeléséről.
köszönöm. -
Dávidxxx
aktív tag
az összes ''kockát'' át kell forditani: vagy az összes holdas vagy napos legyen. Az elöbbi esetben az éppen aktuális ''proféta'' meghal, mig ha az összes napos akkor kiszabaditjuk. Igazából tök mindegy hogy megölöd e vagy életben hagyod, a feladatot akkor is teljesited. 3-4 ilyen ''mini-játék'' van aztán jönnek az izgalmas részek.
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
Lenne egy kérdésem:
A vége fele amikor már kinyírtam Jack of Blades-et utánna van egy olyan küldetés hogy menjek be egy terembe és ott valami szar kirakós játékot kell kirakni
ott mi a feladat? -
erdol
senior tag
Nekem is tetszik de nem igazán tudom hogy mi benne a feladat csak kevergek.Jó angol tudás nélkül el se kezdjem??
-
Dávidxxx
aktív tag
senkinek semmilyen megszólalása eme remekművel kapcsolatban?
-
Dávidxxx
aktív tag
Hogyan lehet megállitani az öregedést???? akár kóddal...

-
Dávidxxx
aktív tag
Szerintem fergeteges a játék!
Elképesztő a hangulat!
Csak azt sajnálm hogy nem egy olyan összefüggő terepen játszodik mint pl a Morrowindben vagy a Gothic-okban....
Minden más pozitiv
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Hi!
Játszik már valaki a játékkal? Nekem tegnap sikerült megszerezni, de most fogok nekiállni igazán a játéknak.
Aki nem tudná miről van szó:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nállam nem volt baj vele.. nekem egyetlen baj volt hogy egyik driverrel ez nem játszotta le a kezdeti vidiket, meg ugy egyáltalán, ha mást raktam fel akkor meg a Half Life2 elején, de most a 77.56 WHQLel megy minden ugy néz ki... de ez most rád nem vonatkozik feltétlen(ATI
De legalább megy 

hogy érti?

(