Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nagyon jó játék csináltam egy shit csávót (izé mind2 értelemben is... sith mert gonosz volt, és sith mert xar..). már végig vittem volna, csak hülye voltam hogy az utolsó küldibe belefogtam ugy hogy... pont akkor adtam el a ''jó'', vagyis jobb kardom és egy nagyon szar fegyverrel áltam neki a főgenyához.. a segitőit lenyomkodtam meg előtte mindent megcsináltam, de máá a maszkos fogyigyerekkel nem birtam sehogy... hát igen elbaxtam.. csináltam egy másik karit aki jó volt majdnem eljutottam odiáig megint jó fegyverzettel, és véletlen format c volt és véletlen nem szedtem le a mentéseimet.. lehet még 1× majd nekikezdek mert nagyon sok lehetőség van benne, amit én nem fedeztem fel, vagy nem teljesitgettem, ha kövnek viszem mindent megfogok csinálni... mármint próbálok... de mivel már párszor végigvihettem volna ha mindig jól csináltam volna, szóval már járatos vagyok a gémben... skillekben is viszonylag mi hasznáhlató mi nem... nagyon jó game próbáljátok ki! gépigény: nem nagy annyira... maxon ugy megy nekem mint a FEAR SP DEMO highon... min 25fps... vagy picit jobban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest