Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Nemtom, szerintem a legtöbb ilyen típusú játékban újratölti a szörnyeket, ha nem is feltétlenül rögtön, ahogy kihúztad a lábad. Semi furcsa nincs benne, hiszen nem azok a lények jelentek meg, amiket megöltél, hanem másikok. Esetleg ugyanabból a fajtából, ha a terep úgy kívánta.
Egyébként mások is panaszkodtak erre, és nem értem őket. Logikai ellentmondás nincs, hisz a rablók és a szörnyek újra beszivároghatnak az egyszer megtisztított területre, ráadásul sokat csökkentene a játék izgalmain, ha sivárrá válna a terep, miután egyszer végigmentél rajta. A Greatwood Gorge vagy a Lichfield Graveyard, ahol küldetéses kiírtás után nincs ellenfél, a legunalmasabb helyek. -
Mackósajt
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Én úgy oldottam megm, hogy vettem egy komplett új gépet. Minden más is nagyon öreg volt. Szal nem tudok tanácsot adni. Szét is szedtem a monitort, de csak annyit értem el, hgy amikor épp volt piros, akkor sokkal vadabb volt.

-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Most bukkantam rá a topicra gondoltam tetszésemet fejezem ki a játékkal iránt! Életem egyik legjobb játéka volt! Hatalmas élmény volt vele játszani! Gyönyörű grafika élvezetes játék menet! Egyvalami azonban nem igazán tetszett! Amiket megöltem lényeket azok késöbb mindíg újra megjelentek az adott pályarészeken! Asszem ennyi! Kiváncsian várom a kettőt! U.i: Picit sok a játék szó! Sorry

[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
válasz
Mackósajt
üzenetére
És ezt a piros színt nem lehetne vhogy visszahozni anékül, h elvigyük pénzért szerelőnek?
csak mert már tbb mint fél éve egy pillanatra sem volt piros... :\
más: Az a koreai trailer, nem az a kb 1perces cucc, ami mindenhol van?
Látom ott a kutya is, meg a ''puskás hősünk'' is
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ez valami típushiba lehet öreg monitoroknál, mert a réginél nekem is hol elment, hol visszajött a piros. Időnként vitte a kéket is, olyankor szép zöld volt.

Nyűnyüke
Az a kard jó poén. Mire ki tudod húzni, valószínűleg van jobb fegyvered. De legalább vagány.
Én poénból összegyűjtöttem szinte minden nevesített fegyvert, és egyáltalán nem azok a legerősebbek, amiket a legnehezebb megszerezni.
A második részről annyit, hogy gyanúsan Vista only szaga van PC-s oldalon. Az egyik korai trailerét kiadták az idei E3-ra, jól néz ki. -
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Jó tényleg nem kellene a folytatásról beszélni csak hajt a kíváncsiság!!! Bár Xbox-on kihagynám!
Viszont elég meggyőzők a linkek!!! Ez a játék egy külön világ, a milyenkéhez képest mondjuk a középkorban lehetne, de csak nem lesznek fegyverek
.A kutya jőhet (bár jó lenne egy harci macsek
). -
Slayer Valor
őstag
válasz
Nyűnyüke
üzenetére
Nincs pénz úja venni, és lassan már 9 éves monitort nincs sok értelme megjavíttatni
Anyám meg nem nagyon tud most monitorra félre rakni..
2. részről? Na, én aszondom neked, h az egy 16-18. sz körül fog mozogni, szal lesz már puska is
Kicsit érdekes lesz... ja meg lesz vmi kutyánk is, ami ugyanúgy tud roszs, meg jó lenni... na de ez Fable 1 totyik, 2. résznek akkor már inkáb külön topik, bár semmi értelme míg nem jelenik meg a gém, vagy egy nagyobb hír nem lesz, esetleg svreenshotok.
Mindenesetre itt sok infot találtam, ami azt jelenti h csinálják
[link]
csak körül néztem, kb 5 link, nekem annyi elég is volt..
-
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Az ciki! Miért nem javítatod meg, vagy veszel újat? Te tudsz valamit a 2. részről?
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Nyűnyüke
üzenetére
nem az h nem tetszett... épp ellenkezőleg. Pont amikor kezdett megtetszeni, kiment a piros szín a monitorunkból (ennek már fél éve), és azóta nicns új moncsi, szal nem is tok vele gémelni... meg nem is az h nem tok, hanem semmi élet nincsen benne piros nélkül, épp így vok az összes többi játékkal

-
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Semmi gond így is segítettél! Nem tetszett?
-
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát ezt nem hiszem el!!! Tudod mennyit szenvedtem vele???
És azok a kis szemetek meg körbe röhögtek!
Én nem tudtam rossz akaratú karaktert csinálni, túl lágyszívű vok ahhoz, meg tetszett a glória a jó kari feje felett!
Hágy Démon kapun tudtál be menni? Vagy csak bátyád játszott vele? -
Slayer Valor
őstag
válasz
Nyűnyüke
üzenetére
Ha egy ilyen excalibur szerű kardra gondolsz, amit pár emberke folyamatosan próbál kihúzni, akkor azt ki lehet majd húzni
Persze ez idő kérdése, erősödnie kell a karidnak. eSztem ehhez nagy str kell, vagy nemtom. Lgalábbis bátyámnak sikerült a karijával kihúzni... Pl ha egy mágus vagy, akkor asszem békén hagyhatod
-
Nyűnyüke
csendes tag
Nekem is lenne kérdésem! Létezik valaki aki a templom melletti kardot ki tudta húzni? Vagy az csak bosszantásért van ott? Szerrintetek nem öregszik túl hamar a Karakter? Nekem egy csomó dolgom lett volna vele!!!
-
Latitude
aktív tag
Helló Mindenki!
Most szeretném elkezdeni ezt a gamét, és lenne vele kapcsolatba egy-két kérdésem... Aki tud esetleg segíteni az légyszi írjon pár sort.
Előszöris egy ATI Radeon 9550-em van 2200+ AMD procim, és a játék indításakor időnként kifagy a gép. Szerintem akkor, ha a grafikai beállítások erősek. De!!! Ha elindítom biztonsági üzemmódban (minden csutkára levéve), és utána húzok fel mindent, akkor gond nnélkül megy a játék órákon keresztül. Ha kilépek, utána vissza (grafikai beállítások felhúzva) újra kifagy. Ha lenne valakinek valami tippje vagy tapasztalt hasonlót akkor adjon vmi tanácsot.
A másik kérdésem az lenne, hogy van egy Logitech gamepadom, és szeretném a játék alatt használni, de se a játékba nem tudom beállítani, se a padhoz kapot software segítségével nem tudom beállítani. Ha lenne esetleg evvel kapcsolatban is ötlet légyszi osszátok meg velem.
Köszi.
Üdv: Latitude -
turulez
csendes tag
Lesz 2. rész is.
Állítólag lesz benne egy kutyánk, ami ugyanúgy gonosz, vagy jó lehet, mint mi. -
Mackósajt
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Vagy csak senki nem számít rá, hogy újra életre kel egy ilyen topic, amibe párhetes kihagyásokkal irogatnak.
Én végigjátszottam kétszer, de harmadszor aligha fogom. Van más, és annyira nem változatos, minden erénye dacára.
De ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, én időnként benézek.
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
no senki nem tolja mar eme gyongyszemet?

-
Silencer83
addikt
lehet meg1szer vegigtolom, ezuttal a sotet oldalon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kezembe akadt nemreg a game, egybol erre gondoltam
-
Mackósajt
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
A Bargate Prison felé menet van egy olyan terep, hogy Cliffside Path. Ezen a helyen folyamatosan élőholtak jönnek elő a földből. Egyszerre mindig kettő van, és ha egyet leütsz, azonnal másik jön helyette. Soha nem fogynak ki, nem csak akkor jönnek, amikor küldetésben jársz arra. (Ellentétben pl. a Lichfield Graveyard-al, ami kong az ürességtől, ha küldin kívül mész vissza.)
Tehát odamentem kimaxolt erővel, physical shield-el, és a brutális sebzésű Solus Greatsword-al. (A második legtápabb közelharci fegyver a Sword of Aeons után.) Ebből a fajta élőholtból ezzel a sebzéssel egy ütés volt egy. Azonnal kinőtt a földből egy másik. A physical shield miatt nem tudták visszaverni a szorzót. Semmi mást nem csináltam, csak fel alá mászkáltam, és kaszáltam a lábam előtt a földből kinövő élőholtakat, és néha megújítottam a mágikus védelmet. (Ennyire azért nem volt egyszerű, mert nem mindig kerültek pont elém, de ez a lényeg.) Ki akartam próbálni, hogy van e max szorzó, de 500-nál eluntam.
Kép róla: [link] -
Mackósajt
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
500 fölött, nem emlékszem pontosan.

-
Mackósajt
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Nem kevés késéssel, de válaszolok. Boltot csak akkor tudsz venni, ha előtte kiirtod a tulajt, mivel alapban az összes boltnak van tulajdonosa, és nem eladók. Vagyis boltja csak gonosz karakternek lehet, ha valaki komolyan veszi a szerepjáték részt.
-
Folze
aktív tag
én kard + slow time-mal tolom, épp most nyírtam ki jacket, de ha nem lett volna fireballom, lehet nem sikerült volna...
nem vagyok nagy rpg őrült, de ez a játék nagyon bejön, jó kis zúzós![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Kár hogy halott a topic, amúgy ha valaki betéved, és tudja hogy lehet boltot venni, az szóljon, mert én hiába jácottam végig sehol se találtam...csak házat, és ha azt kiadom nem tok bevételt szedni, azt hogy kell?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Én is ki fogom próbálni az íjászt. Még annyi belső, vagy külső nézetből lőttél?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Én most egy mágussal tolom, hát a 4.szintű lightning amivel négy ellent sütök egyszerre, akik nem tudnak közben mozogni, hát hozzám se nagyon érnek....
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Nekem vmi 34 vagy 36. Íjásszal toltam végig Időlassítással párhuzamban. Hozzám se tudtak érni

-
-=Lord Tom=-
senior tag
Nektek mennyi volt a legnagobb combat multiplieretek? nekem 24

-
Tyrael
senior tag
Tegnap felraktam én is.
tetszik.
jóság/gonoszság miben nyilvánul meg a karakter szempontjából?
esetleg más kasztba tudok specializalodni, ha jo vagyok, mintha rossz?
Tyrael -
trassher
addikt
Én még szeptember elején nyomtam végig és nagyon ütött. Jól kidolgozott sztori és küldetéssor. Szép és igényes grafika. Ami nem teccett az a kevés cucc volt de sebaj. Jön a The Witcher és abbn 65.000 különböző cucc lesz. Várom már nagyon. Ja és nem tudja valaki lesz a Fable-nek folytatása?
-
Gh0sT
addikt
Nah, gondoltam kipróbálom a játékot.
Hááát... furcsa... valahogy még nem látom át a térképeket és hogy mi merre van. Az is zavar, hogy nem lineáris, mehetek sok felé, van több aktív küldetésem, beszélhetek ezer emberrel és egyszerűen átláthatatlan lesz számomra már az elején. Hiába, DS-hez vagyok szokva.
Ami még nagyon nem tesztett az a töltögetés az egyes helyszínek között.
Ráadásul a megölt ellenfelek is újratermelődnek. 
Ellenben megpróbálom végigjátszani, csak folyamatosan úgy érzem, hogy elfelejtettem valamit, nem jártam be minden helyszínt. Túl sok dolgot lehet egyszerre csinálni...
Lehet, hogy nem kéne ennyire alaposan játszanom... 
-
Xelloss
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Na végre!!

-
Szten Márs
nagyúr
Jaja rájöttem, hogy az egész első rész a faluval és a kiképzéses hellyel együtt egy nagy küldi mentési lehetőség nélkül... ccc. Amúgy néha érdekesen csíkozódik a kép 83.40-es forceware-val. SEMMILYEN más játékban ilyet nem tapasztaltam... Nem annyira zavaró, akkor szokott előjönni, ha vkivel beszélgetek, és a kamera arra az emberkére van állva...
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
EMBEREK, MAGYAR NYELVŰ VÉGIGJÁTSZÁS
[link] -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Akkor ments amikor nem vagy küldiben, akkor lesz world save a hero save helyett...
-
Szten Márs
nagyúr
Öööö... izé. Nekem lenne egy eléggé fura kérdésem, de nem körberöhögni

Hogy kell menteni, de most komolyan?
Mert nekem csak hero save van alatta frankón ott van a load de a hero save csak a hero-mat menti le. Quitolok (írja is hogy ha nem mentettem akkor cikibe leszek) visszamennék kezdődik előről. És már kinéztem a szememet de sehol nem látok mentés gombot! 
-
naraku
aktív tag
Recézik az árnyék nálam meg az újságban a képeken is recézet és igy elég ronda ha van árnyék !Ötlet ?Másnak is előfordul ez a probléma?Csak kiváncsi volnék köszi!
Amugy UP! -
SLYM
veterán
gépigényről valami?

-
naraku
aktív tag
Nehogy kihaljon már ez a nagyszerű topik!Kár lenne!

-
naraku
aktív tag
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
A kisérdel ide-oda küldetéseket bárki megtudja csinálni!Én ott tartok hogy azt a bandát kell megkeresni akik megölték a városban lakokat!Holtalálom őket?Mennyi van még hátra?Köszi!

-
SLYM
veterán
na végre! ha hazamegyek végre elkezdem tölteni.

-
Kovacsgabor
tag
Végigtoltam, mint jó hős.
nagyon jó játék, csak egy kicsit rövid meg könnyű. -
Xelo
addikt
hiányzik a gamma, lehet újra neki kezdek.. meg újra.. meg újra... valami hatalmas játék, rég nem volt ilyen a kezemben...
-
rhonin
senior tag
Szevasztok! Olyan problémám lenne, hogy gonosz karakteremmel nem tudom követésre bírni az embereket(hogy feláldozhassam őket).Igaz hogy tök undorító vagyok, de azért jönniük kéne nem?!! Tudna vki helpelni?
-
X Factor
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Oh már értem is, köszi a helpet. Csak legelső missionnál elgé gáz volt hogy mindent csinálhattam meg újra

-
X Factor
addikt
Jeszusom, hogy működik itt a mentés???
Tegnap 1 csomó ideig nyomtam, megszereztem a trainingbe a jobb íjat , erre ma betöltöm és ott taratok hogy oda kerülök a guild hallba
, pedig mielőtt kiléptem, elmentettem
-
X Factor
addikt
Én is most kezdetem neki, és nagyon bejön.
De ha 1280*1024 be van a moncsi és ugy inditom akkor fekete képernnyő
És minden indítás elött vissza kell vennem 1024*768-ba.
De a F.E.A.R óta megszoktam hogy 5 perc amíg elindítok 1 játékot
-
ChromeX
addikt
Másodszorra tolom a játékot. És szerintem a második játékra vakahogy bénább lettem. Az első rohadt jól ment de a második már nem annyira tök szar pedig olyán ász a játék.

-
Kanczy
veterán
tetkóóóóó

-
ChromeX
addikt
Van valakinek olyan mágikus kisülés a bőrén? Nekem már kezdenek leni csak nem tom hogy lesznek olyanok mint Maze-nek. Nem tudja valaki hogy lehet?
-
Silencer83
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
köszönöm szépen a segítséged, maximálisan pontos, részletes útbaigazítás

üdv -
bagyulajuve
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
emlékszel még ahol az utolsó próbatételed volt, hogy hős legyél? tudod amikor nyilazni, karddal meg villámmal rá kellett támadni a mesteredre, na ott
meg itt volt az első feladatod is, a rovarirtás helye (tizet kellett kinyírni)
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
segítsetek plz, mert mindjárt megőrülök!

megvan 3 gomba, a negyediket nem tudom merre van!
'' Van a Guild erdőben egy csávó tőle..''
akinek oda kell adni az megvan, de a csávó, a Guild erdőben,--> hol találom ezt az erdőt?
köszi -
Silencer83
addikt
végigjátszás senkinek?

-
hi! engem a blue mushroomok érdekelnének. 1 van ugye a barrow field-en, egy a picnic area-ban, egy még valahol és egyet kihalásztam a guildben, de ezt sajna odaadtam az uborkának aki kérte. ezt vissza tudom-e szerezni valahogy? és hol találom a 4ik gombát. köszi

-
-
sosi81
csendes tag
HI!
Miért van az hogy amikor a video setupba beállíom a felbontást 1024x768-ra és a felbontást is felveszem lowról, a monitor frissitést 85hz-re és elindítom a játékot akkor vissza ugrik 640x480-ra low grafikai felbontásra és a monitor frissités pedig 60hz lesz. na ez miért van?
Direct x 9c -m van. -
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
senkinek semmi ötlete
, hiába keresgélem google-ben! -
Silencer83
addikt
tudtok címet, ahol van magyar nyelvű végigjátszás? megköszönném!
üdv
-
ChromeX
addikt
Hát igen Peter kitett magáért. Azt olvastam hogy jön a második része is.

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Szerintem is gyönyörű, olyan mintha egy mesébe csöppenél bele. A játékmenet magával ragadó, a Grafikáért meg teljesen odáig vagyok. Színek, fények egyszerűen bjutiful.
Én végigtoltam a jó oldalon (kb 16 óra játékmenet, ha jól emlékszem, kb 2-3 mellékküldetést hagytam ki). -
Silencer83
addikt
sziasztok!
kb egyórás játék után kijelenthetem, hogy életem egyik meghatározó játéka!
a hangulat rögtön elragadott, a történet igényesen, érthetően megy előre!
grafikailag sincs semmi panaszom, faszán megy a konfigomon
!
van aki végigtolta?
üdv -
ChromeX
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én is. kösi
-
Toness
őstag
Ha kiirtok egy egész falut, akkor az őrök azok honnan jönnek még? Nem lehet valahogy azokat is likvidálni és megszerezni az egész falut?
-
mzprox
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nemrég fejeztem be 50 évesen full jó karakterrel. Gondoltam elkezdem gonoszként, de szerintem nem élvezném annyira...

[Szerkesztve] -
-
Toness
őstag
A 4db kék gombát hol találom meg? Találkoztam a faszival aki megmondta hogy merre vannak, megvettem tőle az egyiket, de elfelejtettem hogy mit mondott és mostmár nem találom hogy elmondja mégegyszer

-
Somydemy
senior tag
van / lesz? magyarositás?
-
Damage
senior tag
Két gondom akadt a játékkal pár perc után. Az egyik: elmegy a hang pár perc játék után (hiába lépegetek a menüben, állítgatom a sounds-ban a pótmétereket). A másik, ogy nem lép ki normálisan a játékból. Fekete képernyő vár kilépésnél, de nem fagy le a gép. A desktop képernyő nem akar visszajönni (se az egér mutató, se az ikonok, se semmit nem lehet látni). Tapasztalt vki ehhez hasonló dolgot? Mi lehet a gond? Konfigom az adataimnál.
-
ChromeX
addikt
Szasztok
hogy lehet két fegyvert fogni? -
Hi! esetleg van valakinek albion térképe, vagy tudja valaki honnan tudok letölteni ilyet? thx

-
atenza
senior tag
Van benne multiplayer lehetőség??
Esetleg Lanon is lehet vele jáccani cooperatívban? -
ChromeX
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ott tartok hogy átjazótam ismeretlen földre, ost léptem le hajóról. Mennyi vany még ez már nagyon a vége?
szerintem amzet nehezebb volt legyőzni mint jacket. -
Shalala
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
en is gonoszkent nyomulok most.
Mikor belepek egy faluba mindenki menekul ahogy meglat
Viszont olyan szempontbol gaz hogy a cuccokat nagyon dragan adjak.
Most a lopasra akarok ragyurni
-
Shalala
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
sztem nem
en penzt max olyan jatekert adok amit aztan neten is lehet jatszani, ami megunhatatlanna teszi.
raadasul nem is valami hosszu a tortenet. -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Mennyire jó a game-nek az Ai-ja?
Megér ez 11k HUF-ot? -
bagyulajuve
addikt
Már végigvittem mint jó csákó, most azon vagyok, hogy minél gonoszabb legyek!
-
ChromeX
addikt
Nagyon ász a játék ott tartok, hogy az anyámat szabadítoomat ki és legyűrtem krakent mikor harcolhatok majd bladesse,l erős?
Nekem egy íjjász mágus karakrerem van van egy master longbow-om is a multi arrow képesség max.-on és az életem is maxon van. Ja és a legerőssebb páncél
Nektek?
azt szeretném tudni hogy lessz-e még valamilyen sisak a chaminial helmet mellett
??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asustor NAS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom ott a kutya is, meg a ''puskás hősünk'' is
Én poénból összegyűjtöttem szinte minden nevesített fegyvert, és egyáltalán nem azok a legerősebbek, amiket a legnehezebb megszerezni.
.A kutya jőhet (bár jó lenne egy harci macsek
Kicsit érdekes lesz... ja meg lesz vmi kutyánk is, ami ugyanúgy tud roszs, meg jó lenni... na de ez Fable 1 totyik, 2. résznek akkor már inkáb külön topik, bár semmi értelme míg nem jelenik meg a gém, vagy egy nagyobb hír nem lesz, esetleg svreenshotok.
És azok a kis szemetek meg körbe röhögtek!
Én nem tudtam rossz akaratú karaktert csinálni, túl lágyszívű vok ahhoz, meg tetszett a glória a jó kari feje felett!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fölött?

!