Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
őszintén szólva nem látom értelmét, a nagy ''mindent fedezzünk fel''-dolognak, hisz a végén a Jacket két nekifutásra szétszedtem SlowTime és Berserk párossal. (addig se sokan ugráltak)
14 kulcsot gyűjtöttem össze, és biztos vannak még szép fegyverek meg ruhák, de nem érdekel, hisz egy szép chainmail ruhában életvesztés nélkül vígan végigdaráltam.
számomra konstans, max tényleg kétszer játszható, de ha igazán játszható játékot akarnak összehozni, abban a randomitás lesz a lényeg. (Diablo az élő példa)
De te tudod. Nekem ennyi volt. Hiába gyönyörű, ha a hangulatot nem bírják megteremteni és FENNTARTANI, a játék akkor csak egy 3éjszakás kaland. Ez elmondható a mai játékok többségéről... vajon miért szerettük annyira sokkal jobban a régi játékokat... pedig ott aligha volt ehhez fogható grafika... mert régen sokkal inkább a hangulatra gyúrtak. A mai játékokmál pedig a grafikába ölik az energiáikat a készítők. Pedig nem az a lényeg. -
console
aktív tag
én is így álltam neki, aztán 3 nap alatt végigvittem, pedig nem is sokat játszottam vele... és most már el sem indítom, mert úgyis majdnem ugyanaz az egész játékmenet.
szép meg minden, de újrajátszhatatlan, mert minden konstans benne.
én azt remélem, hogy valaki egy ilyen motorral összegyúr egy diablo2-t. na az lenne ám a játék.
sok sok random és fix map, milliónyi random tárgy, 6-7-féle karakter mind más skillekkel, ezerfajta ellenség (mert meg kell vallani, nem vitték túlzásba a létszámot...) és ez a nézőpont+látvány+halászat-ásás lehetőség... meg mondjuk adnának ki hozzá valami kis update csomagokat, amikben fák, növények, és különféle objektumok lennének, amiket begenerálna a random mapra
na igen, azzal sokan eljátszogatnának hosszasan... de így...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest