Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• console

aktív tag

sok információt tartalmazó leírások az XBoxos verzióhoz (PC-n minden ugyanaz, csak XBoxon kicsit rövidebb):
    Bővebben: link

meg gondoltam leírok néhány észrevételt, bugot, aminek talán valaki hasznát is veszi.
    legszembetűnőbb FableBug:
    a küldetések közben lévő tér-idő-koordinátát ugyan nem lehet menteni, viszont amit összeszedünk küldetésekkor, majd utána elmentjük, és visszatöltjük az állást, az összeszedett cuccok eltárolódnak, viszont a quest ugyanúgy ott áll előttünk ismét... namármost vannak küldetések ahol akár 2-3 silver keyt is össze lehet szedni (HobbeCave-es és Lychfield Graveyardos), vagy éppen Life- vagy Will- Elixireket. ''Kicsit'' megkönnyítheti a dolgunkat ez a hozzáállás.
    (viszont megfigyeltem, ha 10x nekiindultam egy ilyen küldetésnek, iszonyúan lelassult a mentés-töltés ideje, és újraindításnál is fennállt a probléma (lehet logolja a mentésben mit csinálunk, hova megyünk...))

efféle alantas módszerekkel sikerült összegyűjtenem a 30 kulcsot viszonylag könnyen (ha jól számoltam, ''csak'' 23 kulcs találati helyét tudom).
    a legfontosabb ládikók tartalmai:
    30kulcsos The Lost Bay-ben: The Avenger nevű kard és minden ajándékdrágakőből 1-1db.
    25kulcsos Necropolisban: Archon's Battle Armor szett 5 darabjából a hiányzó 4. (összdefense 1109, és nagyon jól néz ki)
    15kulcsos Bowerstone Manorban (miután elvállaltuk a majorságot): The Katana Hyriu

Necropolisban van egy Demon Door, aki az összes Silver keyünket kéri. miután kinyitottunk minden ládikót, nyugodtan odaadhatjuk neki őket... Egy kis tengerparti szférába vezet, ahol egy ládikóban egy kard lesz a jutalmunk: The Bereaver. Ez az a kard, ami úgy néz ki, mint néhány banditavezérnek volt (sokfelé ágazós). A helyen pecázni felesleges - csak hal van, tárgy nincs.

A bordélyház mögötti Demon Door ládikájában egy sisak van (ehhez meg kell dugni a lányokat). De szerintem nem a sisak a hely lényege, hanem a fénylő gombáknál kiásható Experience Augmentation (csak itt találni! de Hook Coastban megvehető).

Jobb közelharci fegyverek összefoglalója:
    Lightosak:
    The Harbringer (Excalibur): damage: 198; value: 44100; (Sharpening+Piercing)
    The Katana Hyriu: 214 / 47775 (Sharpening+Flame)
    Sword of Aeons: 230 / 126250 (Health+Mana+Experience)
    The Avenger: 180 / 44100 (Light+Flame)
    Heavy:
    Murren GreatHammer: 270 / 66150 (Experience+Piercing)
    Murren GreatAxe: 240 / 58800 (Piercing)
    The Bereaver: 285 / 69825 (Flame)
    Solus Greatsword: 314 / 69825 (Flame+Health+Sharpening)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák