Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nagyon jó játék csináltam egy shit csávót (izé mind2 értelemben is... sith mert gonosz volt, és sith mert xar..). már végig vittem volna, csak hülye voltam hogy az utolsó küldibe belefogtam ugy hogy... pont akkor adtam el a ''jó'', vagyis jobb kardom és egy nagyon szar fegyverrel áltam neki a főgenyához.. a segitőit lenyomkodtam meg előtte mindent megcsináltam, de máá a maszkos fogyigyerekkel nem birtam sehogy... hát igen elbaxtam.. csináltam egy másik karit aki jó volt majdnem eljutottam odiáig megint jó fegyverzettel, és véletlen format c volt és véletlen nem szedtem le a mentéseimet.. lehet még 1× majd nekikezdek mert nagyon sok lehetőség van benne, amit én nem fedeztem fel, vagy nem teljesitgettem, ha kövnek viszem mindent megfogok csinálni... mármint próbálok... de mivel már párszor végigvihettem volna ha mindig jól csináltam volna, szóval már járatos vagyok a gémben... skillekben is viszonylag mi hasznáhlató mi nem... nagyon jó game próbáljátok ki! gépigény: nem nagy annyira... maxon ugy megy nekem mint a FEAR SP DEMO highon... min 25fps... vagy picit jobban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest