Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666ka
csendes tag
sziasztok
elado egy fable the lost chapters game ha kell 500ft-ért odaadom
megbeszélünk egy találkát Bp-n. ha kell minél hamarabb vigyétek mert sürgős
tel.06204832712
email.laci666ka@gmail.com -
válasz
DeFranco
üzenetére
Köszi!

Igen, egyre több helyen olvasom, hogy nincs hivatalos támogatás. Fura, mert mégiscsak egy Xbox húzócímről van szó, ami pc-re is ki lett adva és egyébként is Microsoft a kiadója. Nem hinném, hogy akkora erőfeszítés lett volna megcsinálni a kontroller kezelését.
Én elvagyok vele egérrel meg billentyűvel, de haverom megszokta a kontrollert még xbox-on, s hisztizik, hogy úgy akarja játszani. Közben keresgéltem, Pinnacle profilokat találtam, ha nála járok, megpróbálom megcsinálni. Meglátjuk milyen sikerrel.
Ha valakit érdekel, a link.
-
DeFranco
nagyúr
-
Sziasztok!
Látom már jó régen nem írt ide senki.
Ismerősnek meg van pc-re a Fable TLC és van neki egy Xbox360 kontrollere, a kérdésem az lenne, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy a kontrollerrel irányítsa a játékot? Alapból nem kínálta fel a lehetőséget. -
ChromeX
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
egy régi gép, de ment rajta korábban, 7600gt egy egymagos amd sempron1,83ghz az nvidia driver meg 178.24, felakartam rakni egy ujat de felraktam és nem volt a a monitor nativ felbontása a választhatok között szóval viszaállítottam rendszert...
de mondom régen játszott ezel a géppel vele, -
ChromeX
addikt
Nemtudom játszik e még valaki ezzel, de felraktam öcsém gépére ahol régen tokéletesen futott, de most inditás után kilép és exe hibát észlelt ezért leáll erre ötlet?
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Nem tudom, játszik-e még valaki ezzel a játékkal, de hátha tudtok segíteni. Szóval az a lényeg, hogy van két pont a játékban, ahol MINDIG kidob a desktopra. Az egyik a könyvgyűjtős mission, bárhányszor beszélek a tanárral, mindig egy hibaüzenettel (visual c++ runtime error) elszáll a játék. De az az érdekes, hogy eddig működött, tehát már vagy 15 könyvet odaadtam neki...
A másik meg az Orákulum, amikor az "Y" jelet mutatom neki. A többi jellel megy. Szintén ugyanaz az error.
Minden más tökéletesen megy, a játékot végig is vittem, és soha egyetlen probléma nem volt vele (semmi fagyás, glitch, akármi), CSAK ezen a két helyen.
Próbáltam újrarakni a játékot, kompatibilitási módokkal szórakozni, safe mode, grafikai beállításokkal játszani stb... de semmi nem használt. Az eventlog sehol semmilyen bejegyzést nem ír a hiba után. A játék eredeti.Gép:
Windows 7 Professional 64 bit
A64 x2 4200+, 2 giga ram, x1950proKöszi!
-
adalbert1
veterán
Lol, eredeti játéknál az alábbi hibaüzenetet kapom:
You have not entered a valid product key.
Kicsit utánaolvasva kiderült hogy nem én vagyok az egyetlen aki így járt (legalábbis pár angol nyelvű fórumon panaszkodnak, hogy jó pár példányt rossz kulccsal szállítottak)...
Angliába nem fogok egy 7 fontos játékot visszapostázni, esetleg a Microsoftnál kilincseljek új kulcsért?
Ideiglenes megoldásként elindítottam a telepítést egy nem legális kulccsal, de ez akkor is nonszensz... -
Vertigo18
addikt
Én is most vettem meg eredetin, így neki is állok - újra - kalandozni!

-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megvásároltam a játékot, és egy olyan gondom van vele hogy amikor betölti az elején a párbeszédeket, akkor megfagy. Tudtok tippet adni hogy mi lehet a baj?
-
Allien
veterán
Franc, rendszeressen ki-ki lépeget a játékból.
Pedig eredeti. Ráadásul, a mentett állásokat is össze kavirnyázza. 
-
Sziasztok!!
K......rva jó játék.Nekem nagyon bejön. -
celafat
aktív tag
Sziasztok
Megvettem a játékot, ami simán feltelepül és el is indul, de amikor ki akarok lépni, akkor az indítófájlban észlel valami hibát és kilép. Ha ezután akarom indítani, akkor a főmenű után kilép a program. Csak úgy tudok játszami, ha a dokumentumok mygame mappájából kitörlöm a játékra vonatkozó beállításokat. Így viszont mindig csak új játékot tudok kezdeni, a mentéseket nem tudom visszatölteni.
Kipróbáltam az egyik haverom gépére is feltelepíteni a játékot és ott megy minden frankón, tehát nem a lemezzel van a gond. Neki egymagos Amd 3000-es procija van Nvidia kártyával, nekem Amd x2 4400 proci és Ati X1950 videókártya. Mindkét gépen xp van.
Kerestem patch-et a neten, de semmit sem találtam.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj? -
ForNax88
csendes tag
amúgy mi a különbség a hosszú íj és a szerszámíj között?
meg a mini játékokba van valamilyen taktikátok? pl. Black Jacknél, vagy pedig amikor megkell jegyezned milyen figurák vanak az asztalon ?
-
ForNax88
csendes tag
szevasztok!
megin elöveszem fable-t mert nekem eddigi eggyik legjobb játék az életemben ,nemtudom mér tetszik ennyire...remélem most nemtudom hányadszorra is olyan élvezetes lesz mint elsöree..bár néha meggyült a bajom a sok futkosássall..
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Eredeti játékom van. Egyszer már végig toltam, most gondoltam előveszem és megint játszok vele, de sajnos nem tudok.

Felteszem a játékot belépek profil kreálás utána indul a játék intrója, de mielőtt elkezdhetnék játszani windows hiba üzenet és megáll a játék.
Mit kellene tennem, hogy ez megszűnjön?
Oprendszerem: Win xp 64bit
gépem az aláírásomban.Üdv Zsolt
-
Mackósajt
senior tag
1. A nyaklánc helyéről akkor kapsz infót, ha az Aakvale Memorial Garden-ben (temető) észrevétlenül közel osonsz ahhoz a két gyanús alakhoz, akik egyébként mindig hirtelen elhallgatnak, ha a közelükbe érsz. Ha kihallgatod őket, kiderül hol ásta el egyikük a nyakláncot. (Ha nem menne, spoiler a hozzászólás végén.

2. Akarsz segíteni vagy nem? Ha segítesz, később még lesz elágazás a döntésekben, ezen a ponton még nem vágod el a lehetőséget, hogy feleségül vedd.
Spoiler:
- A nyaklánc két csónak közt van alásva a tengerparton. (Oakvale kedvenc elásóhelye az a tengerpart :D
- A polgármesternő tényleg meggyilkolta a nővérét. Ha ezt kinyomozod, döntened kell: vele vagy ellene. -
Chosen
addikt
válasz
somebody1211
üzenetére
Esetleg Crack?(ha nem eredeti) ,
Felraktam újra a gémet, el is mentem a polgármesterasszonyhoz(immáron magyarul
) és a hülye nyakláncát kéri , addig eljutottam hogy tölgyvölgyben(Oakvale) , de azon belül hol? ja és a börtönben lévő csávónak segítsek? aki azt állítja , hogy a polgármesterasszony megölte a húgát. -
somebody1211
csendes tag
Hello!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Fable minden alkalommal ki fagy.
És mint olvastam nem csak nekem, hanem nagyon sok más embernek, de senki nem tudott rá konkrét megoldást adni.
Az elején lemegy a 3 intro kisfilm, majd meg kell nyomnom a bal egérgombot, és akkor ugrik be a menübe. Na most már, ebben a pillanatba összeugrik a játék ablak kisebbre és feketére, az asztal és minden más tisztán látszik és bejön elé a jó fajta winfos hibaüzenet, és hogy elküldhetem a hibaüzenetet. Minden más tökéletesen működik. Ami furcsa még, az az, hogyha törlöm a profilom, akkor megy, tehát az első indulás mindig hibátlan, csak utána van gond. Magyarul ha egyszer kilépek, akkor vége.
-
bbracing
csendes tag
csaK?
akkor valszeg megveszem..
keksz -
bbracing
csendes tag
annyira nagyon jó ez a gém..
öö ez lehet hülye kérdés de az már a vége amikor a kardal megölök valakit éés válaszhatok h a tesom is megölöm v nemM?
nemtudtok olyan torrent oldalt ahol seedelik rendesen? mert aholénvok ottnempf..

-
Mackósajt
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nem kell feleségül venni a banyát. Ha lebuktatod, akkor is hozzáférsz a ládához.
(Én mindig a jó utat járva játszottam végig
TheChos3nOne
Nekem sem magyar volt. Azt hittem be lehet azonosítani Lady Grey-t polgármester asszonyként, de ezek szerint túl távoli körülírás volt.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mackósajt
üzenetére
Érdekes, hogy az is számít, hogy mennyit fejlődsz két látogatás között. Először, /első mentéskor/ sokkal kisebb erővel is ki tudtam húzni, mert amikor lehetett, akkor rögtön odamentem, majd pár körrel később újra és simán kihúztam.
Másik variációkor eleve erős voltam, a maxhoz közel, de elsőre mégsem tudtam kihúzni, csak mikor maxon visszamentem. -
Chosen
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
Nekem nem magyar volt, már rég játszottam vele, csak a fórumot nézve beugrott, de mire ki lehetett volna húzni azt a kardot , addigra már nekem a megvehető legjobb volt , utána meg a jack kardja szóval tök8 volt. De azért köszi , nemsokára újrajáttszom , még így a 2 előtt , majd akkor fontos lesz egy "ingyenkard"

-
Mackósajt
senior tag
Jellemhez nincs köze. Akkor tudod kihúzni, ha elég erős, és szívós vagy. Vagyis mindhárom ebbe a kategóriába tartozó tulajdonságodnak (Phisique, Health, Toughness) magasnak kell lennie. Már nem emlékszem pontosan mekkora érték kell, de jó nagy medve volt a karakterem, mikor kihúztam.
-
Chosen
addikt
Nem tudjátok , hogy lehet kihúzni a kardot a sziklából? úgy értem mi kell hozzá? erő, jóság stb?
-
Kilike
csendes tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Persze eredeti.
-
Aprósólyom
addikt
Mi az izgi benne? Nem unalmas a sok lángorkán? Én idővel rájöttem, hogy az íj is nagyon ütős tud lenni, ha már eléggé jó íjad van. (persze ne számszer, mert az lassú) Valamelyik banditát egy lövésből le lehet teríteni. Gólemeknél meg időlassítás + íj. Időlassítás közben íj kifeszít, és közben lehet oldalazni, így el sem találnak semmiféle kövekkel amiket dobálnak.
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.
Egyébként én Isteni Dühre szavazok varázslatok közül. De általában az időlassítást, a duplacsapást, a harci rohamot, meg azt amikor szegény hős feldagad és sokkal erősebbet üt. ezzel a 4el az arénában, Whisper senkit sem ölt meg. Én nyírtam ki mindneit, ő csak simogatta őket, meg nézte távolról, mert mindent 6x gyorsabbn és erősebben lehet nálla. Néha túl könnyűnek éreztem a játékot. Mondjuk ezt már második végigjátszásra. De elsőre sem volt sokkalta több dolga Whispernek az Arénában. Ezért várom a fable 2-t. Hátha az nhezebb lesz. 
-
Kilike
csendes tag
Hellósztok nekem az a problémám,hogy telepítem a game-t elindítom,a főmenü előtt kattintok egyet és kiírja: a fable.exe leáll,a kellemetlenségekért elnézését kérjük...hibaüzenet küldése.A kompatibilitást is megpróbáltam de az se segít HELP PLZ!

-
Folze
aktív tag
Ha valakit érdekel, itt az Enflame-es kardos kari. A kard a legvégéhez kellett, azzal gyorsabb

-
sti10p
senior tag
Twinbladet csak a hátbatámadós technikával lehet kinyírni, és lement a játék több mint fele mire rájöttem, hogy ez az oldarra araszolgatás+hátba hackelés mindíg bejön, az összes keményebb ellenfélnél ha nem vagyunk túl táposak attack spellekben.
Én pl. Healt-re meg a vége felé a Berserkerre gyúrtam és bejött Jack ellen is, mást nem is nagyon használtam, a Berserket is Jack ellen előszőr de szerencsém is volt mert Berserk nélkül nem fogta volna a pengém.
Az összes side questet megcsináltam kivéve egy csomó bronzot pl. a ghosthoz meg a kincskereséshez kapcsolódókat, és a kardot sem húztam ki a kőből, és facér maradtam amit sajnálok egy picit mert állítólag "szerelmeskedni" is lehet valahogy. De a szakállam megvolt a végére, a sisak miatt nem látam hogy nő lol. -
Folze
aktív tag
"...amikor vagy 5-en támadnak ránk..."
Legyenek inkább minél többen, és akkor mehet a Lángorkán
Arénába Lángorkán 4-gyel mentem és 48-ig jutottam harci szorzóban.
Szvsz Ikerpengéig karddal érdemes menni, na meg persze Lángorkán.Ebben a játékban a Lángorkán a pusztítás istene. Szinte semmi másra nincs szükség.
Ikerpengénél azonban - gondolom a nevéből kifolyólag - nem hatott, úgyhogy oda kard kell, de csak oda.Jacket is kb. 1 perc alatt ki lehet nyírni ott a kamrában, persze Lángorkánnal

-
sti10p
senior tag
Én kb. egy hete kezdtem el és nagyon bejött. Gyenge a gépem és a Fable még így is élvezhető, nem úgy mint sok új rpg pl. The Witcher, Silverfall, Elder scrolls.
Szerintem a térkép rendszer az ami el van tolva egy kicsit, mert nem lehet belátni egyszerre az egészet, néhol pedig gagyi grafikák vannak a hero képeknél, ahol mindíg egy meztelen kopasz pasit jelentünk, de ez megbocsájtható.
Ami még egy kicsit nehéz az a varázsolgatás harc közben, amikor vagy 5-en támadnak ránk, és hót káosz az egész nehéz a shift+scroll-al arra gyorsan váltani amit épp el akarunk sütni.
De amúgy elbűvölő a játék, az Kotor mellett nekem ez a kedvenc rpg-m. -
philoxenia
MODERÁTOR
Na megy a stáblista, most sorolja fel Nagy-Britania teljes lakosságát.
-
Tigi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi a választ srácok, de nekem se a c-n van a játék, de a c-re rakja a profilt.
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
[link] - a térképen a 19-es számmal van jelölve a kincs helye

-
Mackósajt
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Huh, jó régen játszottam utoljára vele. Ha pontosan megneveznéd a küldetés nevét, sokat segítene. Illetve van itt egy jó kis végigjátszás, amit talán még nem próbáltál.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mackósajt
üzenetére
Nekem ez a CD projektetes verzió van, ez már nagyon korrekt még a daemon toolssal is összefér, így nem kell koptatnom az eredeti cd-t, ráadásul nagyon szép a doboz és a kézikönyv is.
A kalóz kincsére emlékszel merre van ? A végigjátszásban nem említik, én meg már bejártam Tolnát-Baranyát...
-
Mackósajt
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Amennyire emlékszem, nekem telepítéskor nem hagyott választási lehetőséget. Bosszankodtam is, mert a C-n szinte csak az oprendszer van, és korlátozott méretű partíció.
Különben nekem meg a C-n van, és gond nélkül megy.

-
-
Tigi
őstag
Hali
Én is most kezdtem játszani vele, de spontán kilépked az asztalra és csak úgy tudom megint elindítani ha a profilomat kitörlöm a c-ről.
Próbáltam keresgélni és másnak is volt régen ilyen gondja, de megoldást senki se írt rá.Help please.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Megvettem én is, de csak most kezdtem el...

-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Senki sem tolja még a játékot?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Vidéken a Tesco nem árulta az akció ideje alatt, holott kihozták nekünk az újságot, ami a mi városunkra volt érvényes. A boltban még a játékról sem hallottak. Vicces...
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra... 
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jah, eszembejutott, hogy miért is volt fontos letölteni. Mert Fable-ből egyszerűen nincs Demo. Trailerek vannak, és kész. Így nem lehetett kipróbálni, hogy mi az ábra. Egyébként ez a Tesco kókány. 1 darab sem volt a boltban az akció idején, közben hirdették... Szerezhetem be máshonnan 4-ért

-
Aprósólyom
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát bocs, de azért dolgoznak a warezosok... Sajna lapi nem bírja, de az asztali talán. Holnap megyek a Tescoba, mert kezdődik az akció...

-
Wolverine
félisten
válasz
Aprósólyom
üzenetére
2k mától? Asszem kerülőúton megyek haza

-
Kareszovics
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Letöltöm, ha megy a gépemen, akkor megveszem, mert sok jót írtok rólla"
1., ilyet ne írjunk már, hogy letöltöm ---> warez
2., szerintem a Fable megérdemli, hogy ilyen kedvező áron megvegye az ember; nekem korszakalkotó volt a játék
-
yann
csendes tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
bocs az offért,
de ha már dio2, én inkább annak a mentési rendszerét átkoztam. méghogy félóra játék...
hellen single playerként volt hogy másfél-két óra hent volt amíg el tudtam araszolni a következő waypointig.
mert ugye ha kiléptem mielött megtaláltam volna a következő portált, sőt mondjuk nehézségi szintet is váltottam néhány baal-runért akkor újragenerálta a helyszínt és keresgélhettem az utat újra a meglévő legutolsó portáltól.
szóval az sem volt mézes-lekváros kolbász.hogy ne csak off legyen, itt meg a -bandita táborba bejutós- küldivel tanultam meg, hogy nem menti el a küldetést. amúgy is szar volt, mert nehezen találtam meg hova kell elbújni, hogy bejuthassak a kapun anélkül hogy észrevennének. legalább ötször nekifutottam, aztán végül mikor végre szerencsém volt és bejutottam még összeszedtem a bandita ruha szettet, magamra öltöttem, mentettem és kiléptem...
klassz volt a következö belépéskor látni, hogy meztelenül ácsorgok a tengerparton... -
Mackósajt
senior tag
"mellékesen": van egy pont, ahol a főküldetésben sem tudsz tovább menni pecázás nélkül. A temetőben, mikor össze kell gyűjtened a halott hős fegyverzetét, a cucc egy része víz alatt van.
Még szerencse, hogy amikor pecázol, áhítatosan megáll körülötted az idő is, mert különben bajos lenne az élőholtak közt. Ott úgy pecáztam, hogy közben végig ott állt mögöttem egy élőholt felemelt csatabárdal.

-
SLYM
veterán
a bal gombot folyamatosam nyomni kell. kattogtatni 1000-el. tudom mit nem értesz, mert én is ugyanezt csináltam amit te. nem kattogtattam és aszittem a csíknak be kell telni. de nem. a csíknak el kell fogynia! és a horog fele kell mennie a halacskának! ami nem jobbra van hanem balra! és ez csak úgy lehetséges ha kattogtatsz mint egy idióta!
az a LOL az egészbe, hogy minden bezavar. pl a hang is olyan, hogy a franc se gondolná, hogy nem elég csak nyomva tartani a gombot (a kis kattogások teljesen bezavarnak) és az előbb vázoltak is mind fordítva vannak mint ahogy az emben gondolná
na szóval. amikor ott a csík alatt ottvan az a bal egérgombot jelképező jelző. na ha az vílágít (tehát nincs elhalványítva) akkor mint az állat kattogtass a bal egérgombbal. amikor az elhalványodik utána abba kell hagyni a kattogtatást. amikor újra világít megin kattogtarsz, mindaddig amíg a horogra nem akad a hal. ha nem világos valami szólj
-
Mackósajt
senior tag
Miért kezdene el jobbra betelni? A betelt rész a bal oldali sáv, ami a horog, és a hal között van. Az jelképezi a damil hosszát. Ennek szine alapesetben zöld, és vörösödik, ha feszül a zsineg. Jobb oldalt egy üres szürke sáv jelenik meg, az jelképezi a visszatekert damilt. Ha tekeresz, a bal oldali sáv rövidül (közelebb kerül a hal a horoghoz), a jobb oldali sáv hosszabbodik (egyre több damilt feltekertél). Ha a hal ikonja eléri a horog ikonját, kifogtad.
Különben tényleg türelem, és hidegvér kell hozzá. Pont ez fogott meg benne. Olyan, mint az igazi pecázás, csak épp sokkal gyorsabb, mivel nem akarták, hogy untassa a játékost. A játéknak ez egy olyan részlete, ami kezdeti bosszankodás után kimondottan elvarázsolt.
szerk: elnézést a floodért. Menetközben jut eszembe hogyan kellene elmondanom.

-
Mackósajt
senior tag
Mentésrendszer: asszem te nem játszottál a Diablo II-vel. Ott a mentés csak egyféleképp volt lehetséges. A Save and Exit parancsal, ami kiléptetett a játékból, és mikor betöltötted, az aktuális alaptáborba tett, újra feltöltve minden pályát szörnyekkel. Ehhez képest értékelni kell a Fable liberalizmusát.

Lehet, hogy tényleg nem gondoltak azokra, akiknek csak fél órájuk van a gép előtt, de szerintem nem is lehet a Fable-vel fél órákat játszani. Én ha tudtam, hogy csak fél órám lenne, inkább vártam, amíg lett több időm. (Zömmel éjszaka, és hétvégéken játszottam.)
-
Mackósajt
senior tag
Nem igazán értem a problémát. A horgászás szórakoztató. Persze nem mindig sikerült, de a kihívás a szép. A horgászversenyt elég hamar megnyertem.

Lehet, hogy az én agyam másképp működik, de nekem logikusnak tűnt, hogy merre megy a csík. Minél közelebb van a hal a horoghoz, annál közelebb a siker. A legjobb, ha akkor tekersz, mikor a hal nem teker. Ha a hal nekiindul, akkor vissza kell fogni a tekerést, és engedni kell rajta, különben elszakad a damil. Amikor a hal lenyugszik, izomból kattintgatni kell. A csík színe idejében jelzi, ha túlfeszül a damil.
Hasznos is, mert pl. ezüstkulcsokat is ki lehet pecázni. A Horgászversenyes sapkameg jópofa.

-
SLYM
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
megoldottam a bordély kérdést is. van ott egy paróka az ágyhoz közel ahol megdugod a prostikat, ahol áll az őr és csak akkor enged be ha nővel vagy. azt felveszed és veszel hozzá ruhát észak bowerstone-ban a kereskedőtől. beöltözöl nőnek és odaméssz a félig vak főprostihoz. az öreghez aki már nem dolgozik. na ő mondja de szép vagy meg ilyenek, ajánl munkát
oda lehet menni az utca emberéhez is, valaki elküld a fenébe, de van akinek teccel
na meg oda lehet menni a főnökhöz is. 2 lehetőség an. vagy hagyod, hogy megbasszon (akkor ott fog virítani a lapodon hogy bisex) és kapsz még egy 1000-est is, vagy leitatod. én hagytam magam, úgy egyszerűbb
és akkor álmában elmondja hol van elásva a bordély papírja. onnantól a tied a bordély és a főnök meg elmegy. ha megin beszélsz a főprostival ő mondja, hogy menekült házzá kéne alakítani ezt a helyet. de meg is tarthatod és ingyen lehet innentől kurogatni a csajokat. kb ennyi ez a küldetés -
Wolverine
félisten
Teleport pontot csinálsz, és utána bemész mellé a barlangba, minél mélyebbre, ott lesznek bőven ellenfelek és feltornázhatod a szorzót. A teleport viszont felezi, erre készülj fel (és utána is rohamosan fog esni).
A Darkwood Bordellonál beszélj mindenkivel, már nem emlékszem, pontosan ki is adta a questet, talán a Madame, de lehet, hogy az egyik prosti... -
degu
senior tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
A játéknak teljesen normális mentésrendszere van, olyan, mint bármelyik másiknak.
Hmmm...!Nem ertek Veled egyet! A mentesi rencere a jateknak sztem aljas,es teljesen szokatlan!
Nem mindig van az embernek 1-2 oraja,hogy vegigvigyen egy kuldit..de 3x ujrakezdeni ugyanazt a kuldit,egy kicsit bele*sza az ideget az emberbe!
De vegul is nezopont kerdese!
/Gondoljunk a melegekre...
/
Egyebkent hiaba gorcsolok,sohasem sikerult halat fognom! Mindig megszokik! Vajjon mit csinalok rosszul?
-
Mackósajt
senior tag
Nem tudom ennél pontosabban, mivel én sem csináltam. Próbálj beszélni mindenkivel, akivel csak lehet.
szerk: ezen az oldalon keresgélhetsz infó után, ha elakadtál valamivel.
Demon door: ha másképp nem megy, próbáld meg úgy, hogy kiteszel oda egy teleport visszatérési pontot, aztán elmész valahová, ahol jól fel lehet tápolni a harci szorzót, és visszateleportálsz. Ehhez azonban jóval magasabb szorzó kell, mert a teleport nem kicsit visszavesz belőle. Szorzó emeléshez tudok egy tuti helyet.
-
Mackósajt
senior tag
Én sem csináltam meg azt a küldetést, csak hallottam, hogy létezik.
Beszélgetni kell különféle emberekkel, így megtudhatod, hogy a tulaj egy vadállat, és sokan hálásak lennének, ha valahogy ki lehetne tenni a szűrét. Egyéb információkat is be lehet szerezni, amik kellenek. A lényeg, hogy be kell állni a prostik közé (előtte megborotválkozol, és női ruhát veszel fel.
) Ezután valahogy kiszeded a tulajból valami elásott papírok titkát. (Erre több mód is van, az egyik, hogy lefekszel vele...
) Utána te lehetsz a bordély tulaja, és dönthetsz, hogy bezárod vagy kiaknázod a lehetőségeket. (Az első jópontokat, a második pénzt és szexet ad...)Combat multiplayeres demon door: én is szívtam vele, de hidd el, meg lehet csinálni kis türelemmel. Illetve sokat segített nagy kedvencem, az Időlassítás.
-
SLYM
veterán
hogy a fenébe lehet elérni ezt a 14 izét hogy kinyíljon a damon door? kimentem már 16-al is, de amikor kiérek az nagyon lemegy a troll meg 5 ütés, ami már nem segít. beszarás komolyan
-
Mackósajt
senior tag
A nehézséget az okozza, hogy a céhes küldetések több jópontot adnak, mint rosszpontot, így ezt extra gonoszkodással kell átbillenteni, ha rosszfiú akarsz lenni.
Azért gondold végig mindent megtettél a küldetések során.
- A banditákat segítetted az Orchard Farm, a kivégzés, és a hasonló küldetésekben, ahol el lehetett fogadni az ő küldertésüket is?
- Megölted Twinblade-t?
- Adtál csere emberáldozatot a will o wisp-nek, amikor a nagymama unokájáért lementél a barlangokba vagy inkább lehentelted a szörnyet, és bezsebelted a jópontot?
- Áldoztál embert a sötét istenség templomában?
- Megölted a Clothole Glade-i főnök fiát a bátyja megbízásából?
- Elfogadtad Lady Grey kezét annak ellenére, hogy meggyilkolta a testvérét?
- Megölted Whispert az Arénában?
- A lélekgyűjtős küldetésnél megölted a Guildmastert, a szemüveges hőscsajt, stb.?
Stb., stb.Ha ezeket, és a hasonlókat nem tetted meg, akkor nem voltál elég gonosz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezen felül sokat segíthet, ha csak úgy szórakozásból lecsapdosot az útbaeső vándor kereskedőket + hasonlók. (Pl. ha kiscsirkéket eszel, az is gonoszságpont.
) -
Rossi
addikt
Hi all!
Végigtoltam a játékot, nagyon tetszett. Viszont akárhogy is gonoszkodtam, a legvégére is csak semleges tudtam lenni. Persze nem öltem meg a húgom, meg nem vettem fel a maszkot, de akkor is...
Ilyen nehéz gonosznak lenni?
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Itt valamivel többről van szó, mivel a hero save sem csinál belőled kisgyereket, ha a küldetés elején nem voltál az. A karakter állapotát elmenti. Arra tippelek, hogy SLYM valójában még csak a tutorialnál tartott, és a küldetések, amikről beszél, az iskolán belüli gyerekkori küldetések. Amíg be nem fejezted a tanulmányaidat a Guild-ban, addig gyakorlatilag nem lehet elmenteni a játékot. Az az egész rész csak egy tutorial, amit egy végtében kell megcsinálni. Ha kilépsz a játékból, mielőtt befejezted ezt a bevezető rész, újra kisgyerek leszel.
SLYM
A játéknak teljesen normális mentésrendszere van, olyan, mint bármelyik másiknak. De csak a tutorial végétől.
A későbbiekre nézve: ha csak úgy a világban vagy, teljes mentést csinálhatsz bármikor, és mindent elment. Visszatérve ugyanott találod a karaktered, ugyanúgy, stb. Ha küldetésben vagy aktívan (vagyis felvetted a küldetést, és annak célterültén vagy) akkor csak hero save van, ami a karaktert menti, de a világot nem. Lentebb sokat írtam arról hogyan lehet ezt kihasználni. [Hozzászólásom a mentésekről]
A játék mentésrendszerével az ég világon semmi baj nincs, és nem hiszem, hogy sokat csuklott volna miatta a kitaláló. Csak a bevezető rész nem menthető, de az igazából még nem a játék.
-
Gyusz
őstag
Amíg nem látod meg a mentés feliratot a képernyőn, addig veszélyben vagy folytatás szempontjából. Én is jól körbenéztem, szépen lassan csinálgattam a dolgokat, aztán a visszatöltésnél lett nagy meglepetés. Egyébként meg lehet szokni a dolgot, de menü is elég átláthatatlan és továbbra is tartom az állítást, hogy nagyon sokszor megáll a játék töltögetni.
-
SLYM
veterán
nemtudom milyen idióta gyökér találta ki ezt a mentérendszert, de remélem folyamatosan csuklott az utóbbi 2 évben mióta megjelent a játék. hogy lehet egy ilyen jó játékot egy ilyen idiótasággal elbaszni. az emberi hülyeség határtalan kéremszépen. ma reggel 1 órát csináltam a küldetéseket, erre most amikor visszalépek az a kisgyerek vagyok aki az elején megmenekült a faluból. nem is kéne az ilyet kommentelni, remélem többet aki ezt kitalálta nem kerül játék közelbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VGA kibeszélő offtopik
- Exkluzív órák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig eredeti. Ráadásul, a mentett állásokat is össze kavirnyázza. 

) és a hülye nyakláncát kéri , addig eljutottam hogy tölgyvölgyben(Oakvale) , de azon belül hol? ja és a börtönben lévő csávónak segítsek? aki azt állítja , hogy a polgármesterasszony megölte a húgát.

Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra...

) Ezután valahogy kiszeded a tulajból valami elásott papírok titkát. (Erre több mód is van, az egyik, hogy lefekszel vele...