Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- MWC 2026: Beütött a szer, elburjánzott a Tecno-buli
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
őszintén szólva nem látom értelmét, a nagy ''mindent fedezzünk fel''-dolognak, hisz a végén a Jacket két nekifutásra szétszedtem SlowTime és Berserk párossal. (addig se sokan ugráltak)
14 kulcsot gyűjtöttem össze, és biztos vannak még szép fegyverek meg ruhák, de nem érdekel, hisz egy szép chainmail ruhában életvesztés nélkül vígan végigdaráltam.
számomra konstans, max tényleg kétszer játszható, de ha igazán játszható játékot akarnak összehozni, abban a randomitás lesz a lényeg. (Diablo az élő példa)
De te tudod. Nekem ennyi volt. Hiába gyönyörű, ha a hangulatot nem bírják megteremteni és FENNTARTANI, a játék akkor csak egy 3éjszakás kaland. Ez elmondható a mai játékok többségéről... vajon miért szerettük annyira sokkal jobban a régi játékokat... pedig ott aligha volt ehhez fogható grafika... mert régen sokkal inkább a hangulatra gyúrtak. A mai játékokmál pedig a grafikába ölik az energiáikat a készítők. Pedig nem az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Revolut
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP omen 17-w131ng bontva
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest