Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
őszintén szólva nem látom értelmét, a nagy ''mindent fedezzünk fel''-dolognak, hisz a végén a Jacket két nekifutásra szétszedtem SlowTime és Berserk párossal. (addig se sokan ugráltak)
14 kulcsot gyűjtöttem össze, és biztos vannak még szép fegyverek meg ruhák, de nem érdekel, hisz egy szép chainmail ruhában életvesztés nélkül vígan végigdaráltam.
számomra konstans, max tényleg kétszer játszható, de ha igazán játszható játékot akarnak összehozni, abban a randomitás lesz a lényeg. (Diablo az élő példa)
De te tudod. Nekem ennyi volt. Hiába gyönyörű, ha a hangulatot nem bírják megteremteni és FENNTARTANI, a játék akkor csak egy 3éjszakás kaland. Ez elmondható a mai játékok többségéről... vajon miért szerettük annyira sokkal jobban a régi játékokat... pedig ott aligha volt ehhez fogható grafika... mert régen sokkal inkább a hangulatra gyúrtak. A mai játékokmál pedig a grafikába ölik az energiáikat a készítők. Pedig nem az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest