- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3385 üzenetére
Egyébként a disznós dolog megállja a helyét, nagyszüleimnél szoktam gumcsizmában segédkezni, és disznókat is etetek. (múltkor elcsúsztam a trágyán)
Iszapbirkózás, Al Bundy feeling, hova kell menni?
Ne legyél már ilyen fantáziátlan kérlek...
''Miért mi lenne ha a közeledben laknék? Megkínoznál a rizseddel?''
Fantáziához az alábbi hiánypótló íráshoz tessék: [link]
Szakmai tanácsadás előjegyzés ellenében, baráti áron.
HP az Hewlett-Packard is lehet, legalábbis ezt dobta ki Google egy oldalon keresztül. De szerintem Detox más szótárat használ. -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3380 üzenetére
Én ma extrém sportot űztem.
[link] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3380 üzenetére
Szép Júliám, ez már nekem kellemetlen! NEM nem te vagy HP én voltam úriemberetlen
Az Evelin nem tetszős de az Evi vagy Eve (''Ív'') aranyos
Romeo must die for this insult bocs Baba én csak egy iskolázatlan pincér vok szal eztet nem igazán vágom, de talán vmi olyasmi lehet hogy meghalok a Juliskáért? (ami egyébként szép név: látlak magam előtt egy otthonkában szalmakalappal a bucidon, amint mész a disznóknak ennyi annyi)
Vili B+ vili, gondolom a társaságodban még a gravitáció is megszűnik
Miért mi lenne ha a közeledben laknék? Megkínoznál a rizseddel?
szer.: élőben is ilyen csilingelő a hangod?
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3374 üzenetére
M1 15.50.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3351 üzenetére
Pub az más téma, ott én sem tolerálom. Még amikor a lek elleni wara készültünk volt egy aranyos szitu. Padreeval (Kab) mentünk be egy nevek alapján szintes szerora, és ő nekiállt kempelni hogy gyakoroljon, majd amikor beszóltak neki hogy nem kéne megígymegúgy, ő kedvesen elmagyarázta hogy warunk lesz és arra készül szóval had kempózzon még egy kicsit
. A vereség lehet hogy nem tör le de amikor minuszba vágnak (score szinten..) és meggsemisítenek az nem biztos hogy annyira ösztönöz
.
Jönnél velem futni (ahogy fürödni is) , szal fel sem tűnne -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3354 üzenetére
De sztem agyvérzést kapnék, ha kempből lelőnének.
Jobb klánok (főleg 2v2) csak campelnek -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3352 üzenetére
Ha jo klán ellen waroznál akkor szerintem abba is hagynád a fear-t
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3349 üzenetére
Ok a kempereket lehet utálni de ugy nem kell elmondanom hogy warban nincsenek szabályok. A server beállítások adottak, tehát bármilyen eszközzel vagy taktikával a lényeg a győzelem. Meleg bazz mos jöttem futásból szal ne ecseteld, megyek is fürcsizni mee nővérem kiutál a lakásból
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3343 üzenetére
A waron voltak feszültségek a mi részünkről is, de ez talán betudható annak hogy 1órát csúszott az egész, nem zárták le a serot, meg állandóan az ment hogy faszér kempelünk, holott a puki meg én is csak rusholtunk és padree meg néha gab kempelt csak. Szal elég nevetséges volt az egész, de aztán nagyjából jó játék lett belőle és 2 mapból 1 draw lett.. egyet meg mi nyertünk 3pontal
, szal azé hoztuk a kötelezőt, bár én extra szar formában voltam
Tanga találó tényleg hülyébben hangzott volna ha egy-egyben nőiesíted a ''tele van a tököm''-öt
jahh a szösszenet vége direkt drámai, legyemmá Shakespeare-es ha ecce r meg j -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3317 üzenetére
Jahh voltak durva dolgok, ha jól emlékszem az egész a LEK vs. PH! war után pattant ki és fűződött tovább. Ezt a Sex Action pólót meg a szófogadó kislányt sehogy se tom összerakni
Örök mondás: nem a bakker teszi a rockert. A rocknak van mondanivalója ami akkor is megfoghatja az embert ha otthon hallgatja. Más kérdés hogy az életérzéshez kell a koncert/pia/őrültség
. Néha lennék újra 16éves, jó volt minden komoly felelősség nélkül élni, és mindent megtenni amin az átlag ember elszörnyülködik
. Ha rámjön és egy jó Edda, Ossian vagy hasonló koncert van, akkor beszélhet nekem a bnő meg a nővérem, ugyanúgy megyek ma is mint 16évesen. Fatelepes melo még diák koromban volt, főállásban eddig csak mint cincér/mixer/pultos meloztam
. Osztogass bikiniben, alulra egy lenge kis szoknya és máris nem túl kihívó
.
Ha pedig a fősuli után befutsz, és az említett személyzetet bővíteni szeretnéd egy mixer/masszőr-el (aztis tanultam)...
''tele a tangám a superekkel'' ez valami új cheatigaz egy korekt mod3 nekem is mindig a gatyámban figyel
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3322 üzenetére
Erőmű.
Szoktam mondani a kollégáknak hogy fél háromra terheljenek fel mert indítom a gépet otthon.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3319 üzenetére
Én már rég melózok, hogyha a sok topiklakó felkel és felkapcsolja a villanyt, vagy bekapcsolja a gépet akkor legyen áram.
Minden nap vagyok csak nem szoktunk ütközni.
Az aláírásod nagyon teccik. Jót nevettem rajta.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3319 üzenetére
Már nem.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3314 üzenetére
Vok csak cigiért voltam
Már énis ingekre cseréltem a sokat látott Ossian/Sexaction/Kalapács/Rómeó Vérzik/Romantikus Erőszak stb. stb. pólóimat és a rövidgatyáimat sem a fekete hosszúgatyákból vágom késsel, sőt már az acél B.Steel is csak ritkán kerül elő, de a Tiszából és a zenéből nem engedek. Ettől függetlenül szép emlék marad a korszak, és a ruhákat/láncokat/kendőket semmi pénzért sem adnám (azokat a fiamnak tartogatom
).
Van rocker/punk csaj aki belebújva egy általam említett kombóba minden gátlását levetkőzi és a belülről fakadó vadsággal éri el hogy vibráljon körülötte a levegő, és van akinek egy pillantása is legalább annyira beszédes és árulkodó, mint egy sztárkurva (hopp majnem kiírtam az új szerzeményt) dekoltázsa
Nem erőltetem a dolgot, főleg hogy a terjesztő srác is maximálisan korrekt, de csak próbagari van. Szórólap gázos, párszor énis nyomtam aztán előreléptem a ''főtéren osztogatós-felét kukába kidobós'' titulusba. (darabonként 1ftot fizettek, de szemtelenül könnyen lehetett ismerkedniCsak nehogy úgy járj mint én, hogy mire észbekapsz egy fatelepen gyalulsz 9órába és rádég az atlétád
(este meg persze mész koncertre és pogózol ezerrel ahh).
a [Szerkesztve] kiírást ki tudod törölni amikor többször moddolsz -
Integrator
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3307 üzenetére
Logitech MX518
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3311 üzenetére
Oks küldd el őket de tudod, lehet hogy másnak jobban fáj ha valami történik veled mint Neked
Járda szimpi, kitalálom az ruhád: narancs-fekete combzokni, sárga alapon fekete kockás punk szoknya, rózsaszín dorgó, mindez egy letépett ujjú aljas kúszóbab pólóval
(kiráály)
''Szárazhugyóban még nem voltam Ez a fiúk kiváltsága'' a gyermeki naivság finom szikráit érzem ifjonci szavaidból
Egér: A Terratec Mystifi Mambára. Dpi nem számít, sokkal inkább a fogás és a gombok elhelyezkedése. Én azért vettem mert szimmetrikus (balkézzel egerezek), és nem csalódtam benne. Olcsó mert a srác külföldről hozza nagy tételben. De ha bennem jobban bízol akkor megjátszhatjuk hogy elküldöm neked postán (én bízok benned) az enyémet ami gyk vattaúj, és ha tetszik utalsz nekem gatyaszaggató
(ha már úgyis kiáll, hadd vegyem le rólad
) 1K-t, ha nem meg visszaküldöd.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3299 üzenetére
A barátodat mindenképp szarba hozod ha kötekszel, mert ki az aki (márcsak ''hogynézne ki ha nem mennék neki a gyereknek'' alapon is) nem próbálja megvédeni a bnőjét... Bunko de legalább nem bánt az a probléma hogy ennek kell örülni
,
A balhé mindig megéri akkor, és mindet megcsinálná utána az ember fia-lánya újból: hát aminek 72óra szárazhugyozó lett a vége, azt az egyet talán lenyelném
Az idézet Ossian
Van egy ilyenem: [link] nekem bevált, egy hetet használtam mert megjött közben a Chd-m. Van az oldalon még 6500-ért egy Boomslang is de azt nem ajánlom.
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3307 üzenetére
Nekem Delux M323 rágcsálom van 5 gombos. PS/2 de ha joltudom van USB kivitelben is nem tom meik a jobb. ez ugy 3400ft volt 1 éve
-
johnny6.d
tag
válasz
GC-EvElyN- #3293 üzenetére
Cserélj egeret. Nekem is sokkal jobban bejött az MX -nél a RazerDB (már sok éve ezt használom). Próbáltam egy-két hétig a Razer Copperheadet is, de jobb az öreg DB.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3284 üzenetére
A leírt tcs-s (még mindig
) eset félreértelmezését szándékosan fújtam fel, és emlegettem ''hiba''-ként illetve neveztelek ''hibás''-nak Baba
Ahogy a smileyikkel kapcsolatos dolgokat is szándékosan túllihegetem egy ''pöttyet''.
mindent úgy értelmeztél és láttál (a dolgok mélyére) ahogy én értelmetzetetleni (izé szal útelgázlás..) illetve láttatni akartam Itt pedig a bonyolult ''értelmeztetni'' szót elgépeltem és szándékosan figuráztam ki, majd a zárójelben a kedves politikus bácsi (vmi exminiszterelnök Medgyesi Péter vagy ki
) elhíresült bakijára ([link]) próbáltam utalni banális és sekélyes humorommal.
nekem a nagy számnak és önérzetemnek csak az érettségim esett áldozatul (így lettem pincér/mixer, a gépész mérnök helyett) a balhékat meg nem nagyképűségből de tényleg nem számoltam. Sokan kérdezték egy-egy ilyen eset után hogy megérte-e a dolog. Nekik mindig csak azt mondtam: nem, de újra megtenném. Viszont itt lehetőségem van idézni szóval: ''Ki nem mondott szavak marták a szám, hát kimondtam mindig és ráfizettem, a fenébe is megtenném újra.. gyáva az ki bolondnak tart''.
Bnőm is volt olyan aki szívesen szólogatott be másoknak, aztán amikor egy kis visszafogottságra intettem: ''Te úgy is gyúrsz majd megvédesz'' választ kaptam. A kis buksi fejével nem gondolt bele hogy ha többen jönnek rám és elraknak akkor én egy hét alatt azt kiheverem, de ha őt megbas... (szóval érted). Magamat sosem féltettem és ha becsületről, jóbarátról, barátnőről van szó akkor most is kérdés nélkül harcba megyek, de nem szeretem amikor más ugat aztán tőlem várja hogy harapjak
A találóbb kifejezést nem mondom meg (nincsazazisten) de a hozzá segítő utat már vázoltam
jahh és ha ezentúl csak ezt:használod, ki foglak csufúni
szerk.: off
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3288 üzenetére
Bilinear.
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3284 üzenetére
azt szabályozza ,hogy mikor lépdelsz mennyire bologasson a fej, ha leveszed 0-ra, olyan mintha korcsolyáznál
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3268 üzenetére
Nincs -? Akkor ezek szerint a tcs-s/bármixeres fiaskón kívül (amiben azé volt egykis szerepem
) , mindent úgy értelmeztél és láttál (a dolgok mélyére) ahogy én értelmetzetetleni (izé szal útelgázlás..
) illetve láttatni akartam
.
A szmájlik értelmezése valós és időszerű probléma, mert még a megalkotójuk sem tudja szerintem hogy mit akarnak kifejezni. Ez:nekem környezettől függően unottságot-közönyt, ''gyeremárá magattól hogy hülye vagy''-ot, vagy pöttynyi iróniát fejez ki. Ez a másik:
számomra megintcsak sokmindent jelent és habár konvertálás nélkül a 2vonással nagyon vigyori és őszinte mosolyt tükröz, szmájli formában már a vöröses-piros színe, meg a gömbölödése (ezdeyoszóó
) miatt sokkal visszásabbnak és söndörletesebbnek (ne nézdd a szótárt saját kreáció= sunyibb) hat. Erről a pipára állított szájú rémről:
meg ne is beszéljünk.. (szopósszmájli
).
Sztárkurvát óccsóér (én fordításomban ingyen) odavetem a köznépnek (diktátoroskodó szmájli) mert tegnap éjjel/ma hajnalban néhány húbazmeg felguritása (meg egy gyurmás dzsó elpippantása) után sokkal találóbbat és kifejezőbbet kreáltunk a kollégákkal
De azt azért ígérd meg hogy felhúzod azt a gatyót rendesen, mert ha a fél segged kivigyorog belőle akkor hiába ragyog a szemeidben az esthajnalcsillag, nem csodálkozom hogy megtalálnak a tuccer majmok
ugyanakkor reményt adnak és erőt, hogy holnap is érdemes felkelni mert ha a Fear topicban kell normális (vagy nemnormális, lényeg hogy szimpi) lányt találnom, akkor van esély hogy egyik este majd rámmosolyog egy hasonló a bárban is... -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3260 üzenetére
Milyen egy óra???
Mintha csak 10 perc lett volna. 8 perc + 2 perc reklama. Nem gondolod hogy itt nincs reklám???
Megyek a strandra délután jövök.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3254 üzenetére
Egy kicsit fáj hogy van szívből jövő negatív véleményed, amit így távolság okán nem tudok még a bociszemes ártatlan nézéssel sem megváltoztatni, de hát van az úgy hogy az ember könnyek között, a párnáját szorítva alszik el.(
). Nem éreztem semmi bántót a válaszaidban (bár a szemforgatós szmájli mélyen a szívembe mart
) csak a rólam kialakult téves ( talán nem feltétlenül rossz, de akkor is téves) képet szerettem volna pontosítani. A bókot tudom hogy Te jól értelmezted, de szerettem volna a ''két szerelmes pár, mindig egy tányérból hintáznak'' típusú, többiek által publikált szurikat elkerülni. (engem nem zavar, csak miattad tetttem :drámázószmájli
. A sorozatos tcs-s meg bármixeres félreértésben csak Te voltál a hibás, de aranyos hogy engem is bevonnál
.
Őszintén örülök hogy nem vetted magadra a szőke tucatlányokra használt jelzőt, ellenben a jogdíjat nehéz lesz megkerülni, (esetleg ajánlanám a ''díszpicsa'' kifejezést ami a ''sztárkurva''-val párosítva tökéletesen alkalmas azokban a helyzetekben, amikor egy mondaton belül kétszer szeretnéd hozzájuk méltó néven említeni őket) de ha igényt tartasz a ''díszpicsa''-ra is akkor egyem az égett rizsedet egy árán megszámítom
.
Csinos pofi bizony nem elég, valóban mélyebbre szoktam nézni de a pocitól egy arasszal lejjebb mindig megállokAz ilyen klasszikus szövegeket, nem ismerem, de kedvesek
A hiba viszont nem benned van, bizony a sárban kevés a gyöngy így nézdd el férfitársaimnak hogy már csak megszokásból is így közelednek.
Igen Gangxta volt az a bizonyos, de nem mondhatnám hogy az én stílusom ahogy az egész rap zene is távol áll tőlem. Most így mégegyszer végolvasva a hszed meg az enyémet, nem tudom hogy mire akartál rávilágítani, mert nem is voltak kérdések
Jó éjt, vesszen trianon, szebb jövőt meg minden
szerk.: OFF
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
válasz
GC-EvElyN- #3262 üzenetére
Mikor voltal fent?
Es hany jatekos volt nalam, es duncnal?
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3255 üzenetére
De hogy jön ki az a nyolc? ''15.50-től 16.00''
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3233 üzenetére
8 perc EvElyN-nel a konyhában. Minden nap 15.50-től 16.00-ig a PH-n.
Utána pedig egy Cuba Librét a BábMixertől.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3214 üzenetére
Szépszemű kis Hercegnőm, Egyetlen Evikém! (csakhogy legyen min csámcsogni a Dögkeselyűknek
)
Nem bíráltalak vagy véleményeztelek egyik hozzászólásomban sem. Az egyetlen személyes amit írtam az a szemeidre vonatkozott. Ezt Te megköszönted és poénosan válaszoltál: [link]. Aztán jött Dög (Nimrod) válasza a Tiédre: [link]. Itt leírta hogy a ''bármixer úr'' (azaz én mert pár hszel előtte írtam hogy mixer vok) mit reagálna a Te, hozzám intézett posztodra. Aztán amikor visszanéztem egy kalap alatt válaszoltam Battleaxe [link] és a Te [link] posztodra is [link] amiben kifejtettem hogy veled együtt én sem értem hogy a ''jo csjok'' kifejezés hogy jön a tcshez (sry Tankcsapdához). Aztán megláttam Dög puszis posztját és neki reagáltam: [link]. Itt leírtam hogy én nem az vagyok akinek a [link] hszével titulált, és azzal hogy leírtam: nekem egy helyes pofi már nem elég, nem arra utaltam hogy a Te helyes pofid egy agyatlan sztárkurvát takar! Elhiszem hogy nem vagy hülye és tudom hogy az egész csak egy pillanatnyi figyelmetlenségből adódott, de én sem szeretem ha tévesen ítélnek meg!
A hozzászólásom vége pedig poénos próbált lenni, és ki akarta fejezni a többiek számára: azzal hogy bókoltam egyet, a szimpátiámat fejeztem ki feléd, nem szerelmet vallottam..
De a lényeg: ezzel a hozzászólásoddal megtudtuk hogy hirtelen és alapvetően szenvedélyes természetű vagy (Dr Csernus). azt pedig hogy ez nekem megint csak szimpatikus inkább ide se írom.. hopp mégis
Jahh igen kihívás: Nem félek se Ölni se Halni B+!
Pussz -
Battleaxe
tag
válasz
GC-EvElyN- #3230 üzenetére
rizs csirkével az a gyuros kaja
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3227 üzenetére
Pedig több mint 1 milliárd kínai nem tévedhet.
Majomméz???Minek?????
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3227 üzenetére
Majonéz van?
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3221 üzenetére
Igen, párszor találkoztál a gránátjaimmal is.
A nevem meg az aláírásomban.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3214 üzenetére
Ha minden nethasználó usernek lenne agya nagyon sok ember boldog lenne.
Azt én tudom, hogy engem le tudsz lőni, az más kérdés, hogy mit csinálsz a gránáttal? -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3183 üzenetére
Eszembe fog, a szemedet majd nemlövöm
(#3196) Battleaxe: patak vér uram milyen jót 1v1-eztünk mi legutóbb
ez a ''jo csjok'' kifejezés egyértelmű hogy mit takar (biztos vok bennt hogy ő is levágta, más kérdés hogy miért kérdezett rá..), de fogalmam sincs hogy kötődik a tcs-hez
[Szerkesztve] -
Battleaxe
tag
válasz
GC-EvElyN- #3179 üzenetére
HA TANKCSAPDÁÁS VAGY ISMERNED............ (MDEGY JO EZ IGY IS ííííííí)
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3182 üzenetére
Innen leszedheted: [link]
-
Nimrod
addikt
válasz
Egy pusziért lelőhetsz, mondaná a bármixer úr.
-
haxy27
aktív tag
válasz
nem tom hogy freemailröl át ment e de ha nem akkor majd este msn en átküldöm. Este jácunk egyetttttttt.
-
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3178 üzenetére
Most küldtem mégegyet mert közben le forditotam és azt irta hogy illegális tartalom.
titkositotam remélem igy nem látja a tartalmát. nincs véletlenul skype, vagy msn ed? mert ugy könyebb lene végülis csak 22K az egés tömöritve. -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3175 üzenetére
meg kaptad? most nem jött vissza hogy nem jó.
-
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3170 üzenetére
akkor nézd meg megint azt a mail cimet mert ez jön vissza.
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
evelyn83c.strike@gmail.com
SMTP error from remote mail server after end of data:
host gmail-smtp-in.l.google.com [209.85.129.27]:
552 5.7.0 Illegal Attachment b17si1192032fka
a többit nem irtam ide de nem jó az email com erre nem tudom kézbesiteni neked. -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3161 üzenetére
Miért mindíg a legkisebbet bántják???
Én ezt nem értem.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3161 üzenetére
Neked Postallal kéne játszanod.
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3155 üzenetére
Nálunk még jég is esett. erról jut eszembe ikkább fagyhatna, mennék már korcsolyárni
Mod: Vagy a játékra gondoltál
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3155 üzenetére
a winamp 5.1 hang pluginak ez a neve KB_5_Channels_Output.exe
ha megadsz egy rendes mail cimet akkor el küldöm. -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3148 üzenetére
Miért nem inkább a power gombot?
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3142 üzenetére
Láttál már olyan embert aki jobbkezes és nem bal gombbal lő?
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3135 üzenetére
Az én verziom mx 518-ra :
Tűz: bal gomb, Medic:jobb , gránát: görgö, Ütés: görg hátra, next fegyver: görg előre, Töltés : ''taskváltó'' az a pici körépen , Fegyver elrejt : olodalsó
Zoom: shift, Next granat: f, séta: í, a tobbi alapon -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3139 üzenetére
bal gomb?
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3131 üzenetére
mx518am van , görgö a fegyo választás , bal oldalt két gomb, hátul a medkit elöl a gránát , jobb gomb zoom
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3131 üzenetére
Nekem még a guggolást kellene valahova elraknom meg az egérre kéne még egy oldalsó gomb talán, akkor lennék igazán dög.
-
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3127 üzenetére
igen küldeni tudok mailben linket nem mert nem tom nekem honantvan. ha adsz egy mail cimet mert ami van az adatlapodon onan visszajöt hogy nem létező cim. ha megadofd akkor még az éjszaka elküldöm. sopronizoli@hotmail.com vagy sopronizoli@freemail.hu
valameikre küld egy sima mailtt és én arra válaszban adom a fájlt tömöritve. -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3121 üzenetére
A winamp nem tud alapbol 5.1 et de plugin van hozzá azzal jó.
Ha más nincs akkor WMPlayert használj 11 verziót az jó nálammlegalább is.
Más.
Azthiszem kell még ram a gépemben mert mostanában elég gyakran kifagyok a fearbol, lehet hogy a jövöhéten hétvégére megtoldom még 512vel. -
Soak
veterán
válasz
Foobar2000-ret nem ismered?probáld meg azt, nem rossz kis cucc.
Konkrétan milyen gomra gondolsz? -
Nimrod
addikt
válasz
Vagy csak az EQ-t kell kikapcsolni Winampban.
-
poffsoft
veterán
válasz
szerintem próbáld itt:
[link]
/vagy a hangkártyád beállítása kell- de mivel mp-ben oks, az tuti jó, vagy a winamp topik. Lehet plugines játék, de az a jó totyik neked/
mod: off
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3067 üzenetére
Szivesen, bár már linkeltem párszor
-
Dr.Burn
őstag
válasz
GC-EvElyN- #3059 üzenetére
Linuxon van a game. Tudom hogy mas a configja azert szerkeztem csak filebol. Köszi hogy megmutattad hogy, hogyan kell hasznalni az scmd-t.
Igen neha megzavarjak az embert ezek a magas pinges jatekosok.
Gondolom adsl-ed van. Akkor igen lehetseges. Bar nem vagyok a feltöltesben biztos hogy annyi, mint amit irtal. 100/100mbit csak szerver teremben van. Marad akkor az 1.3, ha keveslik akkor 1.4re fel lesz tolva.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3048 üzenetére
Hogy hogy minek? Azért hogy a kérők megadhassák az elérhetőségeiket.
Jó ez, Extrával egyébként az a bajom, hogy van az a menüje jobb alsó sarokban és szépen szétbarmolja az oldalt, tehát menüt nem is nagyon lehet emiatt a jobb oldalra tenni. -
haxy27
aktív tag
válasz
Elmegy. használhatnál 3D gombokat, akkor már egész jó lene a kezdő oldal.
-
Soak
veterán
válasz
Ez a lány te lennél?
-
Armahun
addikt
válasz
Jó leszz, még írsz egy pár sort magadról és kész is.
csak a Screenshots menüt alig találtam meg -
Nimrod
addikt
válasz
Megelőztél, irgum-burgum.
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3045 üzenetére
Grat
, hamár publikus linket kérünk.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3009 üzenetére
Minő megható mikor dúl a láv.
Majd mire addikt leszel te is így fogod tudni használni. -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3006 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2984 üzenetére
Ja meg persze, hogy hány éves vagyok és van-e pasim, házon kívül van-e. Ezek a kérdések amik még nagyon ki bírnak ütni.
Kérdezi a rák, megmondod te azt magadtól is.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Senki nem mondta ,hogy a PH a legerősebb szerver. vannak olyanok ahol közepes játékoskent is probléma egyeseknek pluszban maradni (1:1-re gondolom) na azokat a szervereket szeretem. onnan lagalább sok embert ismerek és meg van a szint
-
poffsoft
veterán
válasz
Én még nem alszom....
Ja meg persze, hogy hány éves vagyok és van-e pasim, házon kívül van-e. Ezek a kérdések amik még nagyon ki bírnak ütni.
megkérdezhetném, de különösképp nem érdekel.... -
dunc
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2950 üzenetére
Elsősorba öreg rutinos játékosokra gondoltam.Akik már 150 méterről is kiszagolják a csalókat,és elég felelöség tudatuk van nehogy elvakitsa őket a hatalom..
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #2932 üzenetére
Hát a képek akkor jelenek meg ha egy ijen könyvtárban vannak index_elemei
ezt fel töltöted? -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2932 üzenetére
Extránál kell egy index.html mint kezdőlap és mintha a beállításoknál is be kellene állítani, hogy az az aktív kezdőlapod.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2927 üzenetére
F1-et ''nézem''
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2928 üzenetére
Én utálom az 1 vs. 1 meccset.
Mondjuk szerintem még sohasem játszottam így, kivéve egyszer Gab mesterrel a PH kieséses mérkőzéseken.
Nagyon nehéz ellenfél volt.
A darálós meccseket szeretem.
Mondjuk sajna a gépem nem bírja a 8 embernél több játékost, elkezd szaggatni és a teljesítményem drasztikusan esni kezd.
Pedig van 26 fős szerver is, mi lehet ott???
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2928 üzenetére
[link] Ezen a hsz-en mit nem értesz? Mást miért nem tudsz linkelni?
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2924 üzenetére
Én sohasem játszok zenével.
Szokott is ebből gond lenni, hogy honnan tudom hogy ott volt a gémer ahol. Egyből szokták írni hogy ''nice WallHack''.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2924 üzenetére
Kivéve ha sniper vagy.
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2921 üzenetére
zenével játszol?
Hogy hallod meg akkor a lépteket?
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2906 üzenetére
MIlyen screenshotot?Feltöltöd mondjuk [link] ide és a direkt linket ide linkeled ,ennyi
-
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #2910 üzenetére
ezen a néven nyomod a gamet vagy valami más mert nem emlékszem rád.
Ez tankcsapda nem? Már egy jó ideje nincs időm halgatni zenét. játék közben meg nem szeretek. nemhallóm honan jönnek. -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2914 üzenetére
Mindenkitől elnézést az OFFolásokért!!! VÉGE!! -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2912 üzenetére
Nem tudom, ez engem nem érint.
-
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2910 üzenetére
De, tegyél becstelenné, kérlek, kérlek!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2908 üzenetére
Azért megpróbálhatod...
-
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2905 üzenetére
Szívesen segítek, pl. ha a hozzászólás nem kapcsolódik a topic témájához, akkor szintén a szerkesztőablakban a ''témába vág'' kis zöld pöttyöt átteszed az off topic karikába és akkor a hozzászólásod szürke lesz.
De, hogy teljesen ne offoljuk szét ezt a témát gyere át az OT-be (OFF topic) [link], ha további felvilágosítást szeretnél.
(Garantálom, ha elolvassák a nickedet, egyből nagyon segítőkész lesz a banda,)
-
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2899 üzenetére
Evelyn!
5 percen belül a hozzászólásod szerkeszhető.
Linket a hozzászólás szerkesztőablakában alul látható ''Link'' gombbal lehet betenni.
A rangokról: [link] -
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2900 üzenetére
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2896 üzenetére
Már hogy lenne baj mikor a profilodon is megjelenik?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #2894 üzenetére
Esetleg privát üzenet olvasása?
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2894 üzenetére
Hát az utolsó kettőből egyet te irtál
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #2879 üzenetére
Hans Zimmer és szerintem a The Rock (Szikla) valamelyik betétszáma.
Szerk.: közben megkerestem a winyómon és az.
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #2859 üzenetére
igen tudom hogy kell. de nem tom hogyan rontotam el a neved mert másolás beilleszést használtam.
De direkt nem akartam csak neked irni de aztán elfogyott a kedvem mindenkit felsorolni. nem akartalak megbántani nemvagyok én egy tuskó. felölem ott játszasz ahol akarsz.
Viszont elárulom hogy én jobban szeretem a távcsövest azzal egész jol lehet mesziröl operálni. A tetöröl valo operálásrom meg anyit én momentán szeretem mert ijen az élet.
Énsem harakszom meg ha valaki orvbol lelő ez van ijen ez a játék.
Egyébként van az a távezérelhető gránát vagy mi na az szerintem durva mert egy egész csapatot lehet vele ki nyirni még a rakétásnál látnak addig a gránát az egy sunyi.
ja tök jó az a lista én a 10 helyen vagyok. -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2859 üzenetére
Alattam???
(Majdnem)
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2847 üzenetére
Amugy most van sw a ph-s szerón? eddig sosem volt
hogy tele van a tangám a superekkel
LOL -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2833 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2828 üzenetére
Fent a fekete csikban van egy olyan hogy ''adataim''.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2826 üzenetére
A játékban???
Talán a Profile menüpont alatt???
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #2823 üzenetére
Aki a PH-n játszik , az felteheti ,ha akarja. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest