Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4655 üzenetére
tudom hogy nem hívtál
)észrevettem
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4649 üzenetére
Ki volt a tettes?
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4649 üzenetére
Szerintem áldozzuk fel Detoxot
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4599 üzenetére
Alapon igen
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4595 üzenetére
Már 2 ember birtokában van az SCMD-nek.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4552 üzenetére
Neked sem kell leírni, új topic majd 5000 post után - Loretto
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4552 üzenetére
kabbe én leírtam hogy érezzék jól egymást
, nemis elcsépelt
Devil bácsi lesz sero teszt
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4517 üzenetére
Nem mert gumis az alja
, de a kapucnis pulcsit azt beletűrtem a naciba és szigorúan hónaljig húztam
.
Csirekecickó mi... hitvesed meg itthon a küszöböt rágja. (de legalábbis a tegnapi zsömis, sonkás szenyát)
Jahh igen: beteg a kis szőke Tündér, mindenki küldjön neki gyógypuszit!
(majd szelektál
)
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4510 üzenetére
Most jövök futásból, röhej: macinaciba kellett nyomnom (14fok..)
xen tényleg nem voltam, de miattam mentél fel
Meleg vacsi..., majd meséld el milyen
All: sztem csontváz elvtársal beszél kellene hogy szedje le a PB-t a serorol, mert így sincs normális, PB mentes, jópingű, windowsos placc, írok is neki -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4510 üzenetére
''...csak még vacsorát csinálok...''
Csak óvatosan. -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4484 üzenetére
Bocsánat?? pff max kegyelem..
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4454 üzenetére
FF az egy érdekes dolog fearben
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4454 üzenetére
Szia EvElyN !
Köszönöm kérdésed, nem.
16°c van nálam a szereló meg csak a jövö héten jön (ha jön) bekötni a kazámt
Dunc mester: csinálhatnál ma egy rártat ff-el, persze ha nem gond, és a többiek is bennevannak. -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4384 üzenetére
N00bs
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4384 üzenetére
Az utolsónál már nagyon nagy volt a szerelem, 4 TK.
[Szerkesztve] -
MolCi
tag
válasz
GC-EvElyN- #4341 üzenetére
Szia EveElyn!
Hááát nem tudom, hogy Tupa drága mit szólna hozzá
Meg hát akkor lehet, hogy egy jobb gépet kellene összehozni nekem.
Amúgy szoktam figyelni ahogy Tupa játszikAzt is nagyon bírom amikor néha káronkodik meg már majdnem kiabálva mondja, hogy húzz már előlem!!!! áááááááá
Még jó, hogy fülhallgatót használ, mert a tévét mellette nem tudnám nézni, és az is jó, hogy két külön szobában van a két gép
Egy másik egér is kellene....
Majd meglátjuk
De most biztos, hogy nem, mert a hónap közepén nyelvvizsgám lesz -
dunc
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #4341 üzenetére
Diego! is nőnemű=Brigitta az én Kedvesem ,dunc=László
Jah megy a szeró!
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4301 üzenetére
használd már a mod gombot pls, köszi
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4295 üzenetére
Jó, de mit szólnál egy olyan felálláshoz, hogy te egyedül és mindenki ellened?
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4286 üzenetére
Vénlány.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4269 üzenetére
Tanuld már meg helyesen leírni a nevemet!!!!!!!!!
EvElyN ez a nevem jó?: EvElyN ennyi! Nem olyan nehéz ezt megjegyezni ugye????!!!!!!!!!
Szóljatok már EvElyN-re léccciiiiiii -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4269 üzenetére
Csssssss..... Szép nem vagy, hülye ne legyél!!
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4216 üzenetére
Battleaxe egyszerű vagy mint a szorzótábla : egyszerű mint a faszeg....
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4225 üzenetére
Mikor szoktál játszani és mit?(Irj privit ha gondolod.)
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4227 üzenetére
Egyébként erre már nagyon fajin kis gyógyszerek vannak.
Az orvostudomány csodákra képes.
A lobotómia bennem is felmerült mint gyógymód.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4228 üzenetére
Na azééééé
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4227 üzenetére
Ó ne csináld már. Lécci-lécci
Ígérem jól fogok viselkedni
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4226 üzenetére
EvElyN kibannollak b+ ha nem viselkedsz!!!!!!!!!
-
RockHaRD
addikt
válasz
Én a te véleményeddel MAXIMÁLISAN egyet értek, csak a hangnemet tallátam elsőre durvának, ami természetesen eltörpül oly sokat emlegetett BattleAxe kollégánktol. Igazábol az a baj, h még mindig erről beszélünk. Sztem minenki felejtse el, élet megy tovább, fear megy tovább, stb...
-
Mozso26
senior tag
válasz
Miért irnak neked ilyeneket? Ilyen jo vagy? HA gondolod gyere valamelyik este ctf-ni és elkenem a szádat
-
Nimrod
addikt
válasz
Ne tedd be a privátüziket mert ban jár érte.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4184 üzenetére
Arriva
Bal kézzel egerészek, így az én bill. beállításomat Te el sem tudod képzelni.. Nekem a zoom és a guggolás pl nincs is beállítva egérre. Néztem az egeredet, sztem az a gond hogy csak az egyik oldalán vannak gombok. Ott viszont 4 is:S. Elhiszem hogy kavarodások vannak.
Tudtam én hogy van valami bizsergés azokban a granyókban, de a medkitnél álldigálós fejberugdozós jelentenél remlem Te is érezted hogy szűk lett boxerem
Előlről vagy hátulról? minden bűnös pózból Baba
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4182 üzenetére
Sajnálom hogy eddig fajult a dolog.
Nem kellett volna reagálnotok semmit, mint ahogy én sem reagáltam volna a tegnapi után már.
-
Battleaxe
tag
válasz
GYÁVA VAGYOK TE RINGYO? SZOPD KI A FASZOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOCSKOS KURVA TE AMUGY MI ATETVES KURVA NYÁDAT KÉPZELSZ 3 HETE ITTVAGY ÉS TE OSZTOD A LAPOT ,!!!!!!!!!! FÉREG KURVA
[Szerkesztve] -
Battleaxe
tag
válasz
TE SZUTYOK ALKESZ KURVA OLYAN NÉVEN JÁTSZOK AMI NEKEM TETSZIK
ROHADT KIS BÉNA KURVA VAGY SZÉTBASZTALAK TEGNAP IS KIBASZOTT BÉNA VOLTÁL TE SZOPOS RIBANC -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4182 üzenetére
11-kor felkelni? Bár én is fél tízkor keltem ma.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4133 üzenetére
Aki tört gámát használ az csak szenvedjen.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4131 üzenetére
Mi az hogy megint.?!...
ez volt az első....
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4135 üzenetére
Én a sorozatba vetett hitemet a HP2-nél vesztettem el, utána az nfsu meglepően nagyott újitott (ugye a filmek hatására), de az utána következő összes rész fantáziátlan ugyanaz csak más ''sztori''-val. A Carbont azért a graf miatt kipróbáltam de amikor a Momoval faltól falig közlekedtem akkor töröltem is lefele. Mert nehogy má ne tudjak irányítani egy árkéd szart, azok után hogy végnyomtam a GTR2-t... Nem azt vártam a progitól hogyha kanyarban padlót nyomok akkor kitörjön a kocsi segge, vagy szitáljon amikor egy durvább terhelésváltásra kényszerítem a vasat, mert nem is erről szól a játék. De azért az hogy kanyar előtt betámasztom a jobbra (vagy balra) nyilat, elengedem az előre gombot, esetleg ráfékezek picit ha túl széles lenne az ív.., ez nekem nem nyújt élvezetet
Éppen ezért a Pro Streetet már ki sem fogom próbálni. De hát a tömeg diktál, és bizony sok pénz van a 10-15éves kölkök szüleinek sebében, tehát rájuk kell alapozni az egész játékot, vagyis ha ők 2perc után nem tudják irányítani az Evot meg nincs telematricázva a járgány akkor nincsenek eladások sem...
Nem tudom hová helyezni azt az 1,7millio pöttyöt mert nem mélyedtem bele a részekbe.
Manuális váltóMegnézném mikor raktak egy Integrába automata váltót a valóságban, de ugye ezen is látszik hogy mennyire igaz a fenti konklúziú.
Romibb: ''...én hozzád idomulok, ezért vagyok őrült, kicsit őrült'' -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4133 üzenetére
Én a moszt vontidot sem nyomtam mert az is egy fos:S Újraindulás
, ha húzod vmelyik hw-t akkor lehet hogy az nem tetszik neki, a szemetelés lehet a beállítások miatt is. Kapcsold ki a HDR-t (vagy be), meg vedd le a látványjavítókat (vagy told fel), ez segíteni szokott. Ha ez sem, akkor cserélj vga drivert.
De a legegyszerűbb ha hagyod az egész bevételorientált EA féle sorozatot a pi***ba mert az NFSU óta rókabőr az összes. Told a GTR2, TDU-t, FlatOut (kötelező ha még nem próbáltad
) azok jóók
A warezért harapnak a modik, egyébként fogalmam sincs, de dobd be magad vmelyik [link] topic lakójánál (priviben!!) sztem tudnak majd segíteni
TK-s granyó: mindenki másképp mutatja ki a szeretetét..., monnyuk granyót még nem b@xtak a szemem közé, de ne aggódj, a gránátban lüktető diszkréten (...) palástolt szeretetnél jobban, már csak az a hús cafat jelzi irántam érzett vágyadat, amit egykor RoMeO-nak hívtakIgaz egyszer én is a túlvilágra segítettelek, és én is kiheherésztelek vagy magamat, nem is tom
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4127 üzenetére
Megleptél Hercegnőm, aszittem vmi loller-lamer vagy aki a nevesincs serokon talál néha 200pontot valamelyik noobigunnal oszt dagadó mellénnyel földobja őket a sreenek közé..
, ehhez képest amikor utánad mentem csak hullákat kellett kerülgetnem
.
Sry hogy puszi meg mindennélkül tippentem, de ledobott a sero, mire meg visszamentem nem voltál sehol, remélem holnap többet leszel
A granyó az nagy volt, futok utánad mint a világtalan, mondom fegyó el, ellopom előled a remoteot. Fordulnánk az irodába ehelyett egynullra posszantunk együtt a falon
Jó volt nagyon, állandóan Téged bosszulgattalakAmi lejött ezalatt a 2menet (igen olyan
) alatt, hogy egy agresszív vadállat vagy, akit ha lelőnek, rohan vissza, dobja a granyót oszt belelövi a tárat a füstbe
Milyen link, milyen kéép?? Azthittem Te csinálszNajóvan csinátam is, de nehogy aszidd hogy ismersz
[link]
A hősöd egész éjjel nyomja és nincs az a Júlia akiért letenné a kezáből a chd-t(najó talán egy van
)
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4111 üzenetére
Senki, Rómeód meg már kábelt keresett akasztáshoz izé monitorhoz.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4113 üzenetére
Micsinász Te hszbetyár?
DM-ben valóban a score számít, de TDM-ben és sok más módban is az arány. TDM-ben ha 100/101 az arányod akkor hiába vagy 399 pontal N1, lehúztad a csapatodat mert minden deathed után kap 5pontot az ellen is.
Most hova tovább örömittasan irány pub (megvan a dv>dsub), rágyúrak az estire
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4108 üzenetére
Most szombaton ha van lehetőséged akkor nézd meg a Film+-on 17.30-kor a ''A herceg menyasszonya'' című kult-filmet, akkor megtudod.
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4080 üzenetére
kicsit hiányoztál, asszem
meg a lapod is static lett.... -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4086 üzenetére
Hullajól.
-
haxy27
aktív tag
válasz
Má nagyon hiányoztál
épp meg akartam kérdezni hova tüntél
Azthitem leléptél szépen angolmodra.
De újra itvagy
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Már hiányoltunk a helyi romantikus regényből.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Már kezdtél hiányozni.
-
SnIpEr2
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #3750 üzenetére
Sziasztok!(Szia Evelin)!
Azt hiszem én teljes mértékben eggyetértek veled! Én is pont igy gondoltam el a szitut!
Köszönöm,hogy végre valaki, aki tudja miröl kéne,kell szólnia egy....Tudjátok!
Még1x kösz! -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3784 üzenetére
Dolgoznék én, ha lenne munkám.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3781 üzenetére
És ki a győztes Baba?
Face to face.. hmm, amire vágysz, az egy mocskos dolog[link]
Gaz.: De én is -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Pupil és Gonzo között régóta személyes ellentét feszül. Régi cimborák voltak, csak most fasírtban vannak. Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani neki, ezt majd lerendezik egymás közt.
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
válasz
Azé én is itt vok...
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3782 üzenetére
Mit kellene nézni rajta?
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3758 üzenetére
Talán előbb mint reméltem
, valaki nagyon motivál
FEARush/alottvagyMennyit is löksz fekve?
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3752 üzenetére
Tod a humorom má megin. Arra céloztam hogy biztos a szétfőtt rizs miatt dobtad el hitvesi fátylad, és villantottad meg haraggal vegyített dominás énedet. Jóvanna gagyi vót, szójjá le B+! Játszási meg pezsgő meg sör meg bnő mi?, nacsak érjek haza
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3754 üzenetére
Én a konyhára gondoltam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3752 üzenetére
A füstből, gondolom.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3750 üzenetére
megin szétfőzted a rizst
pussz
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3724 üzenetére
Hát,sajnálom de én eszt tényleg nemtudom lekezelni.
Az emberi butaságnak,illetve a tudatlanságnak,valamint alaptalan nagyképűségnek az ilyen feltúlzott megnyilvánulását olyan szinten nem értem,hogy sajnos be kell lássam,tényleg nem tudom lekezelni.
Van mersze beírni hogy túlképzett,és 2 mondatot nem tud hiba nélkül leírni,illetve megfogalmazni.Jó mondjuk ez nem csak az ő sajnálatos butaságát és képzetlenségét mutatja,hanem a magyar oktatásrendszerét is.
De ebbe ne merüljünk bele.
Ez a veszekedés megint tényleg fölösleges, de akkor sem értem ha csak nagyképűsködni jönnek ide,illetve diret ezért regelnek,mivel ugyebár ez egy társaság,akkor ezt miért kell eltűrnünk?
Gyalázás? Jujj de várom hogy 4-ünknek legyen netje,vagyis nekem illetve detoxnak
Aztán sokaknak el lesz kenve a szája széle szerintem.
Gondolok itt: fearush norbi-ati detox-én.
Remélem te is benne vagy detox-------mivel invitálva lettünk mindketten..hm?
Kb 2 hét,max 3 és részemről mehet a war. -
Detox!
senior tag
válasz
OK a mi részünkről is ment a köpködés, de szégyen hogy egy mondatból mennyi ki lett hozva, igaz a régi sérelmek is felszínre törtek.
Nemtom hogy érted a fearezést de ha warra gondolsz akkor még kicsit rutinosodj mert az a mockosz kisz trükkökön múlik nagyrészt
Keltsen Téged a hóhér, reggel már nem érdekelsz Baba, nem-nem(naaa de bunk vok
)
Most go play, meek és butára iszom magam
Swen.. neked írtam privit és vázoltam hogy miért felejtős az MSN illetve kifejtettem hogy mi a problémám veled! Jahh és furcsa nekem ez a ''senkihez nem tartozok nemis fearezek, deazé belepofázok és erősen az FMJ-sek felé húzok'' szöveg. Anno már volt egy Petike nevű tag akiről szintén üvöltött hogy az egyik sértett csak más regen.., elcsépelt de nemtok jobb szót: szánalmas!
[Szerkesztve] -
#Cyber||Sven
csendes tag
válasz
Én tökéletesen egyetértek azzal hogy játszani kéne. Hozzáteszem, nem nekem, mertami nem megy azt nem kell erőltetni
A gonzo hozzászólása?... Szerintem nem ott robbant ki a ldolog, volt itt előtte valami. Asszem arra reagált.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3722 üzenetére
Nahamá Te is mondod akkor télleg bunkó voltam.. faxa
Aluggyá Júliám de nekem nem ám örökre -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3720 üzenetére
Mijaz hogy nem nekem reagálsz először Te hancúrmaca?? (hitvesi saller)
Holnap nem leszek fearképes gép közelében, este meg pláne nem (én a pult mögött rusholok). Dájozd a mádafákörszöket, és vedd fel a legszebb nevet amivel lányt illetni tudok.. (és csinálj képet: naon akaom
)
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3648 üzenetére
Nemhariköszipuszitipitapinyalifali
Ameddig JuL1EtT engedi.. ameddig élteti waze, nem amíg engedi
Teuristen dájmáddááfáckörloserfackface áááááááá hogy írhat ilyet JuL1EtT(
).
A balansz miatt, nemtudom mennyire lehetünk együtt, (ahogy nézem a screeneket van ott skill
) de ha csak tehetem, és ahogy karom erejéből telik, vigyázom majd minden léptedet.
A kommenteket én élvezni fogom és a legnagyobb nagyképűséggel/kajánvigyorral/féltékenységgel fogom beírni h ''befogodapofádőcsakazenyém''.
Jóéjt Neked is(hitvesi pussz
)
-
<<{FMj]Gonzo
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #3649 üzenetére
Kedves Evelin
Azokra az írásokra amikre én gondolok azok már régebbi dolgok akkor nem szoltam bele
Mert nem rámnézve voltak sértőek.....
És itt meg említem hogy elnézést kérek Soak-tól ha a többes számmal esetleg meg sértettemvolna!!!!
Igazából elég rossz kritika ér mineket FMJ clan kezdve a BÉKÁS-okkal
Csak bántónak éreztem a megnyílvánulást......
És ami boszantó az hogy a LEK-klán elvileg már megszünt... szal nem tom mire akkart ezzel utalni ha egyáltalán utalni akart valamire
Remélem ez már kicsit kevésbé sértő megnyílvánulásom volt....
<<{FMJ]Gonzo -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3650 üzenetére
Nem lekes, hanem lelkes, te HP
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3618 üzenetére
Heyho Baba, azt hittem már haragszol
a DM-es téma nem mérvadó (deazé köszipuszi) , az iCU-sok elleni 32/20 sokkal többet sejtet
(megleltem benne a női szemérmet
), arról csináltam is képet, deaztán mikor hazaértem jutott eszembe hogy nem mentettem el
(éncsak print screen-el nyomom
).
Szánalmas is lenne egy magányos RoMeO és különben is Te hoztad létre, szal addig marad amíg Júlia élteti(deha nekem 2hónap múlva abbahagyod a ferit és vissza kell raknom a Detox!-t, megkereslek oszt tarkónlőlek b+)..
A ''Ti jártok?'', ''De buzis'', ''Nemis csajvagy'', ''Lehetek énis a Rómeód??'' beszólásokra pedig előre viszket az ujjam a ravaszon. A screenek amiket majd egy jobban sikerült közös mészárszék után belinkelünk, nem lesznek gyengék, ahogy az sem amikor kiírja a game hogy: ''PH!>>JuL1EtT killed PH!>>RoMeO heccsát with skis'' vaaagy ''PH!>>RoMeO killed PH!>>JuL1EtT with heart shovel''
(a név persze nem muszály h ez legyen)
Vidiben a zene nagy állatság meghogy eltom jáccani a bassgitár részét végig
Rómeóm hitveseként: ez olyan szééé -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3602 üzenetére
Igen, én voltam a tettes.
De csupán kedves figyelmességből tettem,
mint ahogy te is figyelembe vetted ha találkoztunk a csatamezőn, és ennek tanúbizonyságát adva mindíg lemészároltál.
Szép napot neked is.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3548 üzenetére
40perc: OMG szűzfiúval voltál
?
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3502 üzenetére
Irigylem a pókot, ezekszerint felétek válogatni lehet a norm hp-kból
Sztem a rizsed nem teccet neki, csak hát vmire fogni kell, nem volt más így ráfogta a zsirospallós esetre
. Én bezzeg akárhogy kértem, sose csinát senki zsirozs deszkát
aztán egy ''akkor este b@asszon meg téged a nyári villám'' után mindig elröhögtük a szitut, de mindig az vót a vége hogy én másztam ki a konyhába, suttyóság
.
Bannolni akart a saját serodrol, ez kedves
Túl könnyen engedsz másokat a ''fontos'' zónába, csak így tudom elképzelni hogy egy vita miatt már nem fontos, gondoldd át Baba mert a norm faszi is ritka
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #3556 üzenetére
Hát igen a publikus szervereken alacsony a színt,kivéve ha egy ''vándor '' arra jár,ott még én is első szoktam lenni,tehát nem reális az ott elért eredmény,viszont kikapcsolodásnak jó.....
-
Integrator
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3551 üzenetére
Nekem pont jó. ott pronak érzem magam
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3542 üzenetére
Nem szánta bele, se kéjt, se bántás, csak segíteni akartan.
Hogy jobban belegondolok fogalmazhattam volna máshogy is.
nagyon máshol járt az eszem Ezek szerint nem az alváson -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3543 üzenetére
Téged ez tud érdekelni?
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3526 üzenetére
Én már nem, mára ennyi, jó játékot mindenkinek.
-
dunc
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #3499 üzenetére
Részemről annyi,hogy ez az otthoni gépem és másra is használom nemcsak szerverlészitésre,valamint internetforgalom miatt az állandó minöséget nem tudnám biztostani,és éjjel zavarna az alvásba.
-
Integrator
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #3495 üzenetére
Jó, én csak szóltam, hogy egy barátságos war lehetséges lenne ott...
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3488 üzenetére
És aki szereti az asztalborítást?
Jó játékot, én majd este jövök talán. Tegnap egyik slowmo DM szerón amikor valaki bekapcsolta a lassítást egy player mindig beszólt hogy milyen lagos a szeró. -
dunc
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #3485 üzenetére
Este lesz szeró most csak proba volt,estére rádobok egy pass-t és a punk marad ,ha valakinél problémázik kilövöm,de úgy néz ki most jó!
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3468 üzenetére
Imádom az ilyen csaj társaságokat
Jól lehet ismerkedni, egy eltévedt darts (lehetőleg azé ne heccsát) vagy egy karaokee vinnyogás a zenegéppel, mindig kiváltja a szimpátiátokat
Mi szoktunk ilyesmit és legtöbbször abszolút nem bnő szerzés céljából, hanem mert bulis ismerkedni meg jót röhögni. Egész jó beszélgetések szoktak lenni, pláne ha befigyel egykis %os is
Alig voltunk 16ok és akkor még az exike is szűz volt meg énisszal 1gumi elég volt.
szerk.: most durciba tett kézzel fekszel az ágyba mi? Sry télleg, puszi-puszi-puszi ahová csak akarod csak neharííííííí
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3466 üzenetére
Most nézem aranyos az első sor
Kiszolgálni ki lehet őket minden extra nélkül, de az egész mixer/cincér melo a jattra épül. Monnyuk itt hálisten elég jól fizetik a mosolyt a vendégek -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3466 üzenetére
Melo a fentiektől eltekintve is szar volt. Előbb eljöhettem mert 1hete lestandoltam mindent és így jó 3órával voltam bennt többet. Akkor a másik srác lépett le, most meg én. Az ex nem foglalkoztat (már három gumiba se piszkálnám..) csak a luser gyerek volt annyira nagyképű, meg flegma hogy már irritált, az hogy az ex velem flörtölt az némi elégtételt jelentett, annyit legalább hogy lehigadtam valamelyest. A mai est anyagilag is jól sikerült, vki rosszul vette át az árut, és emiatt 8pappirt kihúztak az én zsebemből is, semmi gond ma ingyen dolgoztam... iwiwről hasonló a véleményem, mindenkinek 800ismerős, abból 750-el még nem találkozott 30al meg csak egyszer, dehát van akinek ez jó..
Nekem hál isten az ilyen szituk nem mindennaposak, általában csak kisebb flörtök mosolyok, kacérkodások vannak, dehát az énis élvezem, meg az idő is jobban elmegy.
Veled mizu? igen józan hangod -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3464 üzenetére
azt akartam kifejezni hogy mennyire irreális és valószerűtlen a szitu, hogy Te sem tod miért de ilyenkor beírsz a topicba, meg én se tom mér de melo után hazajövök bekapcsolom a gépet és énis benézek. Annak az esélye hogy mindezt 20perces diffivel tettük: 00 azaz duplanulla.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3461 üzenetére
Még mindig jobb mint ha az egyik exed még a ''jól mutat mellettem'' időszakból, odatámaszkodik a pulthoz a köcsögszájú májer faszijával aztán majnem megerőszakol a szemeivel, és elkezd keverni nyitott szemmel a luserrel közben meg a farkadat szúrja
Vagy odajön egy mindenki szöszije kér egy koktélt és miközben te keverd megkérdezi hogy ''fenn vagy iwiwen?'' ''Miért kérded?'' ''Bejelölnélek isminek'' és legszívesebben a pofájába vágnád hogy ''Nem b+ attól h kevertem neked egy szájbabaszott koktélt, meg látom a fél csöcsödet attól még nem NEM ismerlek B+!!!!!!!!!!!!!!'' aztán féltve a melot, felveszed a betanult mosolyt és csak annyit mondasz egy szintén betanult sokat sejtető mosollyal ''egészségedre''
szerk.: jahh úgy nézem
sry kicsit feszült vok, meg a nyakam is be van durranva
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3459 üzenetére
Leteszem a melot, istentuggya mér felnézek Ilyenkor a topicba és valamelyik állat pont megkérdezi hogy van-e még itt vki. erre nincs megfelelő szmájli...
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3429 üzenetére
Ehh hüje kép, most mégjobban idegesít h lemaradtam
(beintősszmájli)
Kék fények nem voltak bár ő lehet hogy látta, jellemzően visított mindenen még rajtam is amikor meglátott. Elszedtem tőle a szart hogy megnézzem mégis mi ütötte ki ennyire (nem ma kezdte), aztán amikor megláttam hogy tele van maggal megértettem a szitut.. Elröhögte hogy 5pappir volt de nagyon üt, mondom látom bazz..
Nempasizós pedig tegnap után megtehetős.. kacérkodtál most meg leszarod a pókot mi? na gyönyörű vagy, nembaj meg is érdemli -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3429 üzenetére
''...és beszólós...''
Vettem észre. -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3417 üzenetére
És azt miért mondod hogy ''folyik az orom''? Meg mié van a többezer éves ásványíznek szavatossági ideje.. Ne gondolkodj inkább igyál
Hívom havert, nem veszi föl -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3420 üzenetére
Én sem nézem már, csak még mindig emlékszem néhány reklámra fejből.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3416 üzenetére
Máshogy mondom. Szétvágta a pofám az üveg.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3416 üzenetére
Nem, ebben nem tudok segíteni. Minden másra ott a Master Card.
Szeróra várva. -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3412 üzenetére
Nekem is. Egyszer beleestem egy Vodká-s üvegbe. Maradandó lett.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3411 üzenetére
Tégen nem véletlenül.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3402 üzenetére
havertól fogom nyomni szal hozzá kell igazodnom
Éjszaka meg vadíts meg egykét kant
mostanában a sájgájszra zúzdázok, de vanilla.. hmm ki fogom próbálni
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3397 üzenetére
duncot ismerve alma lesz a pass, fél óra és énis joinolok.
Nem tudom,hogy miért szereted, ha beverik a képedet.Én keresztet vetettem rád, játszhatod az ostobát. Imádnivaló hülye vagy, vigyázz, vigyázz, nehogy így maradj!!
A keresztes vitéz mellett ez az a szám ami alatt mindenki beindul koncereten
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #3395 üzenetére
Ittasan akarsz játszani????
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #3385 üzenetére
HP-t majdnem pontosan értelmezted én most a hisztis picsára gondoltam
pimasz, kedv: köszipuszi, de ne szomoríts el, mennyire lax messze?
Tökéletes pár lennénk, elfutnánk a nagyidhoz és ha még nem vunk elég büdösek, fetrengünk egyet a ganéban, aztán levezetésképp még kipucolnánk a pöcét és a végén a borz is könyörögne a receptér
Ált annak hívom az embereket, ami épp eszembe jut róluk vagy sztem illik rájuk. Ne kérdezdd mér de a Csókmocsok vhogy passzol rád
Irhattam volna hogy egy nyári éjszakán elkötötnék egy vízibiciklit, és a tó közepén elnyúlva megkeresnénk hogy melyik csillagot lopták a szemedbe az égboltról. de nem akartam ennyire személyeset (ésmertaztírtadhogymázlimvanszalbiztosrosszatakarsz) így maradt a pimasz Detox énem, Romeo helyett
3389-et inkább megsem próbálom értelmezni..
Dög és a többiek: este vendetta
off
szerk.: a szodamazos téma naggyon nem vonz, a perverzióm kimerül az aktuális bnő köldökéből történő sörnyalakodásból, nomeg a nyak és poci hatványozott kényeztetéséből/kínzásából
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #3389 üzenetére
Nem fearni, beszarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest