Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
LEhetett spectelni ellenfél-t is? mert ha igen akkor alapból bunda a meccse amugy meg ez áll a szabályzatban :
# At least half the line-up used in every match (not 1on1) should be different from those used by any other clan in the same ladder. This does not apply to 2on2 ladders (unless it happens too regularly – four or more occasions). The following list shows what is not allowed, based on the line-up of two matches, one for each clan:
- 3on3 ladder: two players are the same in the two matches
- 4on4 ladder: three players are the same in the two matches
- 5on5 ladder: three players are the same
- 6on6 ladder: four players are the same
- 7on7 ladder: four players are the same
- And so onEz azt mondja ,hogy a 2v2 nem vonatkozik ,csak ha tul sokszor van egy csapatnak
-
Richter36
őstag
A lényeg a győzelem! Gratula
A magas ping ellen sajnos nem sok ellenszer van.
A cfosspeed nevű progiban van egy olyan menü,hogy ping javítása, de ha egy szerón magas a ping akkor ez sem segít.
Voltam olyan szerón ahol időnként felment a ping 1000 fölémindenkinek.Elég vicces volt így játszani.
-
magi20
senior tag
okés----nem írtak vissza????LOLIKA
fasza már most görcsöl a hasam,mert rájöttem hogy ez tudod ki???
A régi MIA paradise:-))
ok megszívtuk ennyi,bazz mondtam neked hogy először a szarabbakkal kellene nyomni,amíg szar az egerem nincsen TS--és még össze sem szoktunk.
tehát nem az első 7-ből kéne választani bazz................................ -
magi20
senior tag
hát ez az bazz amit én sem értek,,,de az tuti hogyha legközelebb egy ilyen laggos szeron kell játszani,ahol csak nekünk 120-as apingünk,nekik meg 30-40 ,ami annyit tesz hogy nekünk akad,nekik kevésbé,akkor nem fogok ebbe belemenni,5 perc utána mondom hogy majd legközelebb.
és látod írtam neki x-en.de áhh
-
Soak
veterán
-
stikyo
tag
biztos, hogy "pwer" ? Én "pwet"-re emlékszem -sőt, biztos vagyok benne- pedig annak tényleg nem sok értelme van, nem úgy, mint a pwer-nek ami talán power lehet rövidre fogva.. És dual pistol bizony keményen! Eccer megvertem! ..úgy, hogy 10 perccel később csatlakozott...és még így is majdnem behozott..
vote: kick shinji[HUN]
unnamed player: fucken cheater!
shinji[HUN]: asshole!
shinji[HUN]:
unnamed player: fuck you!
unnamed player left the game
shinji[HUN]: helyes
-
magi20
senior tag
jah,,ez így van,de azért mondom hogy sokszor elvetted a score-jaimat:-))))))))))
de ez erről szól,hisz csomószor mentünk jó időben 2 oldalról,és engem elöbb kaptak le,de ez kellett ahhoz hogy te meg lemészárold őket a tóloldalról.De ez a csapatmunka,érted-ezt akarjuk elérni.:-)))-nemde?
de Ts kéne hallod.
hát egyébként állítom most is azt hogy te is tudod hogy a 2 tegnap cb-s cold klán tagja ezekhez képest sehol sincsenek.annyi b+-hogy első meccs volt és én speciel kurvára izgultam.---nahát és a server..--az mega lol volt.
Jah elfelejtettem anál a füledbe---------bár nemtom rem jó nagy füled van:-)
azért gyerekek,,ilyenek ellen kell játszani a condemned a cb-n 1-1 be a 2.-3.
a forsaken meg ahogy én észrevettem nála is durvább.elöször kihívtak minket funból 4 partiti nyomtunk pár nappal ezelött.-és hát
kb 300-25 scorokat képzeljetek el.
aztán tegnap beérett a kb 8 játék gyümölcse--már csak 80-100 scorral kaptunk ki,tehát kibaszott felemlő érzés volt ennyire prokkal játszani.csak azt a cb-s kellett volna hoznunk.---istenem ha nem izgulunk.meg lenne ts-meg nem 990ft-os billem lenne-ami nem veszi be a gombokat.áhhb+
ezért annyit mondok neked DETI--------ANÁL a hátsó tágfeledbe.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hát... gratulálok az első CB megmérettetéshez, végül is fel a fejjel, nem szenvedetetek olyan nagy vereséget, az a 200 pont a szerencse és a ritmushiány összeadódásából is keletkezhetett. Nem téma...
Táp: Jéé és lőn igazságod, rajta lévén matrica, ráírva: for girls tested by girls. Girls rulez, girlrs power supply.
Ha lesz időd, legyen már erőd is a ventrikérdéshez, vag yvmi másik okoska kosnak
Ráérsz a dologgal, ugyanis első a gép használhatósága, aztán a optikai tuning.Olvasok itt mindent. Új klán!!!!!!!! MILYEN ÚJ KLÁN???????????????? Nemigaz h se a neve, semj a benne jáccó playerek nem publikusak. "Is it a clan, kept in secret or wtf?"
Aha Fsp kerül vagy 30 k ba nem?
Arni még mindig utállak a faházad miatt.Romíó: Te meg ne pukkanccsal foglalkoz,, hanem legyen már több "k" mint "d". Amúgy meg a csapatmunka az caspatmunka, ha nyerterk, tök mindegy kinek menyni pontja van, a lényeg, hogy a csapat nyerjen. Én pl sűrűn jáccom a hátvédet, ezért előfordul, hogy akár 100 ponttal is le vagyok maradva az elsőtől. De aghhoz, h első legyen, kell aki védi a seggét. De ha nyerünk, ez mindegy. Ha meg veszítünk akkor meg jöhet a "á nem baj te jó voltál, én voltam szar"
Üdv
P.... -
GC-EvElyN-
senior tag
Na akkor megnyugodtam a táp/konfig vitekintetében
Arra nem elég 2 hét
MIóta nincs gépem, kevés időt töltök otthon, nem tudom magam lefoglalni. Viszont ennek annyi az előnye, hogy sok időt töltök azokkal, akiket mostanában elhanyagoltam, ráadásul előre tanulok, ülök a könyvtárban, stb .
Tisztogattam a gépet, és azon morfondíroztam, hogy hova a búbánatosba kell kötni a ventiket amiket szándékomban áll beszerezni.
"Y" csatlakozót ugyan lehet kapni, amit ha rákötök a proci ventri izéjére, akkor elvileg 1 plusz ventrit fel tudok tenni (jut eszembe, ezt szabad?) De hova kötöm a másikat? és a harmadikat?
Mert sata csatlakozót azt találok a lapon, merg 6 usb-t, de olyat nem, ahova még ventrit lehetne kötni.
Kitakarítottam a gépet... Az a mocsok és por ami a ventriken volt szinte szégyen"Memre sosem lehet biztosat mondani de valszeg menni fog az említett (és egyéb) gyártók memjeivel is. A dula channel már kényesebb kérdés, tutira csak a KiT-ben kínáltak mennek."
Ezt hogy érted? Mi a különbség a dual channel, és a nem dual, de együtt működő 2 memoriamodul között?
A táp biztos fogja bírni?Amúgy el nem tudom mondani mennyire viszket a tenyerem egy jó kis lövöldözésre és granyódobálásra. Ma reggel feltettem magamnak a kérdést, hogy van e így áértelme az életemnek... Se játék, se film, de zene, (torrentról ki fognak cseszni)
jajajajaaaaaj
-
stikyo
tag
Bizony az a PORTAL a PORTAL
Sztem nagyon jó! Még egy csomó bonuszpálya vár rám, amik teljesítése nagyon sok időt fog igénybevenni, ugyanis az alappályáknál jóval nehezebbek.. jóval.. nehezebbek.. agyalni kell rendesen, legalábbis az én IQ szintemet sokszor megfektette...
Na asszem ma leszek F.É.L.E.L.E.M. szerveren- PH FIX"The cake is a lie!"
-
Armahun
addikt
Jó lett volna bizony, dehát így alakult. Majd összehozhatnánk egyet persz zárt keretek között.
Engem az zavart a legjobban, hogy két percenként jöttek mentek az emberek.
A tk-t meg szerintem a legtöbben észre sem vették, már nem egy megszokott jelenség, mint mikor elterjedt a multi. Akkorában sok szerveren volt, mostanra meg már ritkaság.
Mondjuk nem zárt szerveren nem sok értelmét látom.Megleltem az akadásaim és au ut nemfutás okát: púpos kondi a videokártyán
és két hónapja járt ke a gari.
Azt viszont el lehet mondani, hogy jól meg lett tervezve a kártya, pont addig bírta, ameddig szavatálták. Gratulálok -
GC-EvElyN-
senior tag
A kollégának "egy hatalmas teljesen igazad van"!!!
Köszönöm a segítséget, a sok ötletet, jelenleg addig jutottam 1 perce, hogy levettem az oldallapot, és megfogtam a hűtést, hát elég meleg...
A továbbiakról majd gondoskodok, és természetesen a fejleményekről tudósítok
Arni linkeld már be lécci a gépedképétoké??? -
GC-EvElyN-
senior tag
A könnycseppjeidet ma este már nem kell morzsolgatnod, én is joinolni fogok, csak még előtte rámegyek a vidkari problémára.
Az írás közben való lebummozásról szólnék:
Nemm érdekel, ha valaki ír a csata közepén, lelövöm mint a szél, mert:
1. sokszor jártam úgy, hogy láttam hog yír, elmentem mellette, és szétlőtte hátulról a fejmet, mert az írást éppen befejezte.
2. írni akkor kell, amikor éppen spectában vagy, és akkor nem tudnak bummolni. ha meg annyira fontos a beszélgetés, akkor ne görbüljön lefelé a szája senkinek, hogy "jajdekissunyivoltazellen,hpgynemveszifigyelembehogyéppencsetrehasználomaferit."Ennek ellenére velem is előfordul az említett aktív játékosként való írogatás, és ha lelőnek, én is hajlamos vagyok bepötyögni a " nem látod hogy írtam te buzi" monológot.
Esetleg a "juj de ügyi valaki"!!
Amit még nem értek, az az, hogy lelövök valakit, mire a válasz: ? Lelövöm megint: ?
Hát itt már lelőni se lehet senkit? Legyek mindig öngyi vagy mi???Szóval mivel én nem vagyok őspéhás, én az esetek 90%ban lelövöm a csetelőt. Kész.
Romi: "Jahh tegnap éjjel a sok lelki sérült" ez mit takar? Miből maradtam ki?
A házam kinézetével nincs bajom, mindössze most már a szellőzés ami érdekel.
-
Armahun
addikt
A feri is akad már nyár óta, de az valahogy elfut ( szerencséjére, kölönben repülne a csukott ablakon) , de azon kívül semmi játék max a pasziánsz
.
A lényeg, hogy köszönöm mindenkinek a mai részvételt kis gyilkolászós közösségünkben!
Sajnos kénytelen voltam rajtam kívülálló okok miadt idő előtt lelépni,majd holnap bepótoljuk.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Én már erősen nézelődök hűtésügyben, bár először leteszteltetem a boltban, hogy nem a kártya hibás-e. A probléma akkor jelentkezett először, amikor nagy melegségben egész Magyarország elfolyt, és nem akkor amikor új drivert raktam fel. Ezt a múltkor helytelenül állítottam. Ugyebár, ha a gyári hűtés lenne a gond, akkor alaphelyzetben sem lenne szabad 70 celsiusnak lennie. Ez szvsz kártyahiba. Ha a hűtés lenne a bibi, akkor alapban normális 50-max 60 lenne, és csak a terheléskor szaladna fel a hőmérséklet.
Ugyanakkor, ha meleg a káértya alaphelyzetben, akkor elvileg több áramot zabál, ami az áramszámlán is megmutatkozik, bár ez kevésbé érdekel.Mi a véleményetek?
Ha Arni a mestere a dolognak, lécci dobjál máér meg öreg harcos egy kis különvéleménnyel, esetleg egy hűtésjavaslattal, 5-6 k körül, ami tuti hűti a magot, és ha már ott járunk, a ramokat is.
Köccentyű.
Néztem tegnap a formaegyet, örülök, h a jégember nyert, megérdemelte, eddig nagyon peches volt. Alonso nem volt meggyőző ebbenm az évben, de az külön kérdés, hogy mi lett volna ha Hamilton kocsija nem xaraxik. Mindent összevetve jó verseny volt, a kér Fe1rrari nagyon ment. Na igen, nemhiába lopkodtak cuccokat tőlük. Profik... -
GC-EvElyN-
senior tag
Hehehöhöhihihi!!!
Naggyyyon vicces. Amúgy a vidkarim melegszik túl, szal ha nem jáccok, akkor is 70 fokos, bár ez nem magyarázzza meg, hogy miért nem hajlandó néha csatlakozni xfirén kersztül, és miért nem lel szervert, és ha lel akkor mért telik 5 percbe hogy csatlakozzon....
Leszedem a fejeteket is, ha lesz normális egerem, és nem fog leállni percenként....A mai kék halálról nem is beszélve...
-
-
stikyo
tag
Én főleg kocsmaszerű helyeken fordultam meg -BDF klub
- Mostanában meg áttértem a Rock Café-ba, szal nem biztos, h löktél már sört a kacsómba be..
Sok sikert a munkádhoz! Ja hát a MediaM meg úgy jött, h ottan találkoztam eccer a Valakivel -kur*a szar a névmemóriám, sry-, és monta, h FEAR-ezik, én meg mondtam, hogy én is. De aztán nem tudtam fearzni fél évig majdnem, mert a netem gagyiba ment át, hagytam is
Na azért találtam ma is méltó ellenfeleket... Kíváncsi vagyok, hogy mit tudok majd igazi magyar HUNpolgárok ellen F.É.L.N.I.
De figyelmeztetek mindenkit: lehet, hogy majd éppen AKKOR NEM veszem komolyan a játékot, és csak 150 pont előnyöm lesz, de többet is tudok ÁM!Az a baj, hogy már látom mekkorát fogok égni...
-
Armahun
addikt
20 kill után is van, a többiek kiabálják rád, hogy csíííteeer!!
30 fps neked, akkor én meg sem próbálom
, kb 3 hónapja még testdrive-oztam stabil 35 fps-se, most meg már 4-5, ha véletlenül elindul
Nem is figyeltem, hogy 5000, pedig terveztem, hogy valami tréfás szöveggel megnyitom topikon belül a harmadik menetet,
Nem tellik nekem ilyen drága finomságokra, marad a céges gemini,maszkban nyomatom, de így is megvan a dózis belőle -
Armahun
addikt
Csak visszadtam a kettőből eggyet
Ahhoz képest, hogy beszipuztam egész jól ment ma
.
Gyorsan énis beléptem, mégmielőtt idő előtt agyba küldtek volna. Aztán el is ment , pedig nem vagyok az a bosszúálló fajta.
Unnbannra már volt példa még Dunc szerverén. Ő is , hogy eltünt. -
GC-EvElyN-
senior tag
Eltekintve a csámpás kurvátóól, egsézs jól telt a mai estém, eltekinve egy büdösbunkóparasztállattól, aki em akarta megérteni, hogy "haggyámábékénb+"
Ezzel kezdte:"Szia!
Modom szia!
Aszongya"csólólózni nm akarok, de egy körre elvihetlek"
Válaszom(nem túl flegmán)elmész te a bíboros bús picsába"
Na a lényeg, hogy nem lettt semmi, mert kirakták, én maradtam...
Hála a többieknek.
Amúgy nem lett volna rossz pali, de amlyen bunkó módon jött oda, legszvesebben adtam volna neki egy GC-EvElyN- killed büdösbunkóparasztállatszemétláda with a headshot
Na pá -
GC-EvElyN-
senior tag
Nem offolok B+, a játék közben felmerülő problámáról van szó és nem amikor dogát csinálok ÓMÁJGÁÁÁD.
MIndig is összeakadtak, mondtam is, szóval ne cseszegess(létra)
Tupa: Hogy csikarjak ki belőle megahercet? Amúgy a Herz cuccok drágákSzalám, fasírt, töltött pulykamell, zserbó(nyaminyami)
Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic
Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic
Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic Off topic -
GC-EvElyN-
senior tag
Tudod, gondolom, hogy Weskernek van esze, és NEM az általad említett score-t nézte, mivel nyilvánvaló, hogy nem én csináltam. Sellf killem nem nagyon van, Tk-m meg szinte sose.
Az én scorejaim a honlapon vannak, azok hitelesek, és nem valami wannabíakárki jáccik az én nevemmel. Nem baj, ezt még elnézem
Happyy??? -
-
tupacamaru
veterán
Idegesíteni nem idegesít, de gondolom ezek után te voltál OP is az utolsóban amikor még ott voltam.
Ekkor fogtam gyanut.
Az viszont nagyon idegesít hogy nem tudom hogy honnan internetezel.
Nálam még csak szerda este volt, mikor mnálad már csütörtök este.
Küld már át a lottó-számokat, ha nem esik nehezedre.
-
Padree
senior tag
B+, 1 órán keresztül írtam egy válasz hsz-t, erre eza geci rencer nem külte el. Lehet jobb is így, lehet elindított volna egy lavinát (hamég nem indult el nálad).
A lényege:
Olvasom, kinőttél a kabszintből. Nemsry. 1v1 áll, megtiszteltetés ellened kabro, mint a csoze amcsi filmekben: régi barátok, élet fojtán, egymás ellen. Azért ne nézz le: aljasságom nem merül ki abban hogy felmászok az első utamba eső ajtófélfára b+. Voltbenne művészet, Salvador Dali meg miegymás.Nah megyek zúzni, aláfestésnek egy kis "terrorista vagyok ..."
előtte bekapom a maradék piám - jó hent lesz
Írdmeg mikor merel kiállni (tudod hogyjó nekem), jaés szerezz hejet plz! Thx kab!
-
magi20
senior tag
Hogyhogy mi volt tegnap????mitől remegett a kezed???
szegény pro player szerintem valszeg miás lehetett,csak szimplán azon kapta fel a vizet hogy uccsó 3 percben amikor elkezdtünk feljönni,2-szer bakapta a egymás mögött jöttek 2 fejbe skull végzett velük szindrómát.:-))
ők jöttek úgy:-)-nem tehettem róla,meg a végén elkaptuk kb 13 -szor egymás után:-))
mindegy az alényeg amit ő írt: YOU ARE A CHEATER.............mekkora lol----bazz valaki elmondhatná hogy hogyan lehet egyáltalán chatelni:-)))-mert detoxxal ezt sem tudjuk hogy álljunk neki:-)
LOLI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged