Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5280 üzenetére
miért kell uj alaplap? crossfire rendszert akarsz?
ahhoz már ajánlott egy dual core proci is. igzából 1 db x1950pro-t se tud rendesen kihajtani a mostani procid, pláne kettőt. -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5280 üzenetére
Hát én kísérleteztem vele de jobb ha a gépház hátulján kifelé megy a levegő, így jobb a hűtése. (Nálam legalább is). A gép ház oldalába nem raktam ventit. A VGA elméletileg megy úgyis kifelé nyomja a levegőt az újak már úgy vannak megoldva, ara legalább nincs gond.
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5270 üzenetére
Szerintem az FSP 350W-s tápja bőven elég lesz és a minőségi tápok közül ez a legolcsóbb szerintem. [link]
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5270 üzenetére
köszi de mint írtam hoztuk volna a meccset ha Ob1 gépe nem mondja be az unalmast. meg 9re volt kiírva a meccs, asszem fél 11kor kezdük el.. Addig hajtottunk valami normális servert mert az övüké mocskosul laggolt, aztán nem talátunk így azon nyomtuk.. Így utólag már bánom(juk) h belementünk, el kellett volna napolni.. Mind1.
(>z<)-ék ellen kurva nagy szó amit lőttünk, szóval ne kádézitt nekem.
Egyértelműen csapatmunka minden, mindketten kellettünk a szép (igen szép) eredményhez. Azt hogy ők milyen szinten vannak, el sem tudod képzelni amíg nem játszassz ellenük (a lényeg hogy rájössz ellenük hogy mennyire kiba*ott láma vagy.., modnjuk ezt úgy hogy MiA-sok ellen is mentünk már) , képzeld el a legjobbat aki ellen eddig nyomtál, és reakcióidejéből vonnyál gyököt, a skillét pedig emeld köbre.. és kb megkapod condemnedéket.
Te? Hátvédet?? nemkicsilolPuk.: jók voltunk na, de szakadj le a hátsófelemről mer megcsiklandozom a dobhártyádat (loli). Folytatni kéne a sero testet, bazz jó lenne ha bírná.
TS van, sero is van, csak micim nincs, de beszerzek és onnantól kezde anál lesz a forsakenéknek
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #5273 üzenetére
nem tudsz
amugy ha jo tápot akartok venni akkor a Corsair VX450 sokáig elég
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #5275 üzenetére
szvsz a válasz nem lesz. más lapkakészlet.
Látom Rád-ot nagy betűvel írtad, nagyon helyes.
Én is utállak, csak még ki kell találnom, hogy miért. -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5273 üzenetére
Szerintem nem tudom, én csak sli alaplapot láttam de gondolom a crossfire hez csak 2db kártya foglalat kell és a kis hid amit adnak hozzá. de inkább a videó karnis topikon érdeklődj. Aztán mond el nekünk is.
-
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5261 üzenetére
A te alaplapodon csak 1db venti csati van az is a proci hűtőé.
A megoldás olyan rendszer hütőt ventit rakj bele aminek a csatija olyan mint a merevlemezé. azaz van rajta egy táp toldó csatlakozó, ha nem kapsz olyat azse gond levágod a kábelt és csak a feketét és a pirosat kötöd be a fekete a negatív a piros a pozitív a sárga nem kell az valami fordulat szám mérőre megy ha jól tudom.De a legegyszerűbb megoldás ha veszel egy fordulat szám szabályzós előlapot a cd alá és azon lesz egy pár csatlakozó a ventik számára ÉS HA JÁCANI AKARSZ CSAK FELTEKERED ÉS EXTRA HŰTÉSED LESZ MINDJÁRT.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5262 üzenetére
mem.: érdemi teljesítménykülönbség nincs a dual és single channel között (talán csak kórkettőkél), szal emiatt ne fájjon a bucód. Táp elég lesz, ha megnézed a címkéjét láthatod rajta a büszke logót "nők által betsztelve", ergo a púderpamaccsal eltömített szelőzőrostélytól kezdve, az áramkörre módzseresen csepegtett körmlakklemosóig mindent bír! De ha kételyeid támadnak, javaslom az FSP 1010W-os szerénységét, amire a lakás komplett világítástechnikáját is ráködheted
A ventis irományodhoz most nincs erőm, bocs.Nekem tetszett a háttér, gondoltam hátha másnak is
Lenin?Helyesírásod már-már a régi időket idézi.
Büszke? erre vagyok büszke [link] de majd mindjárt jön Puki és előadja hogy lenyúltam a fraggjeit. (anál az orrodba)
Megszületett az első hivatalos cb-s vereségünk is, egy cold nevű klán vert minket 520-320ra. Nyerhettünk volna, de a lagtengerben puki gépe megadta magát, így már le sem nyomtuk docksot. (pedig milyen jól álltam
)
Drága ha az embernek nincs gépe, és én vagyok az élő példa hogy lehet spórolni a géppel.
Ahelyett hogy ma elmentem volna vmerre pénztkölteni, inkább maradtam és pukival este 7óta folyamatosan nyomtuk. (anál). CB rula, N1-ig meg se állunkP... meg minden ami a nélküled töltött 3napban felgyülemltt bennem
miss you -
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #5263 üzenetére
Az l betü az lite
A td meg tv out, dviÉn is egy ilyennel szemezek, ha meglesz írhatnál majd véleményt róla.
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5264 üzenetére
azt ha beállitod, penetrátorral nem tudnak majd leszedni, mivel független leszel mindenfajta szögektől
az L, lite talán? nem lesz benne teljes játék, meg felhasználói progik.
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5263 üzenetére
TurboDiesel
Bocs nem tudtam kihagyni -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5252 üzenetére
Memre sosem lehet biztosat mondani de valszeg menni fog az említett (és egyéb) gyártók memjeivel is. A dula channel már kényesebb kérdés, tutira csak a KiT-ben kínáltak mennek.
Milyen új klán? énis ezt kérdezem
A 400Chieftec kifejezetten a csillivillimádó női felhasználók részére lett tervezve, szal el fogja vinni az említett elemeket, sőt még a villámot is visszaba*a az égre
2hétaddigra kiszerecc belőlem
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5211 üzenetére
Szia Baba
Én is ATi párti vagyok, de a plusz 256Mb csak 1280*1024-es felbontás fölött jön jól.
Én a helyedben a GS-t választanám mert:-ha van is, nem veszed észre a különbséget a két kártya teljesítménye között.
-mert alapból zalman hűtésű, és legendásan húzhatóak (igez ez már egy gyárilag túlhajtott verzió).
-mert az az 5K nem mind1.
-fearIsmerem a gépnélküliséget, szoridarítok veled
. Megvan a CB reg, talán már ma meglesz az első meccsünk is
Arni: jellemző ez mindenre, nem csak a vidkari gyártókra. RIP
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5242 üzenetére
még egy szavazat az x1950pro-ra
bár, ha tuningolni akarsz, a 7900gs jobb ebből a szempontból.
az x1950pro mellett szól a játékok egyre növekvő shader igénye, ez mindenképpen az ati(amd) kártyájának a javára billenti a mérleg nyelvét
no és a dupla annyi memória...
az is igaz, hogy a sapphire hűtési megoldásaiban nem igazán bízok. -
Soak
veterán
válasz
Ha abszolut fear akkor az nvidia
ha nem akkor az ATi
-
Dashes
őstag
válasz
X1950PRO
Több pixel shader stb.. De valahol valahol mintha olvastam volna hogy húzva a 7900GS jobban megy(nem 100%) De én is Ati párti vagyokVagy esetleg jobban jársz egy 256MB-os verzióval amin jobb hűtés van , nagy teljesímény különbség szvsz nincs a kettő között (256 vs 512 ).
-
Richter36
őstag
válasz
X1950pro, bár a 256MB változat is elég lenne de ha ez van akkor erre cserélj. Valahol láttam egyszer egy tesztet amiben az X1950pro megverte a 7900gs-t.
Bár az is igaz, hogy a Galaxy meg a jó hűtési megoldásairól híres.
Meg van a teszt. -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5215 üzenetére
Te kártyád 256bites, akárcsak az összes X19-el kezdődő kártya.
X1900GT, X1900XT, X1950GT, X1950Pro, X1950XT, X1950XTX ez a teljes X19xx paletta ezekközül bármelyiket elfogadhatod. Az XT-k a legerősebbek, a Pro pedig kicsit gyorsabb mint a GT-k.
7900GS, 7900GT, 7900GTX, 7900GTO, 7950GT, 7950GX2. Ez pedig a teljes NV paletta, amikből a GS a leglassabb (alapon picit lassabb mint a GT-d), a GT az ATi-s GT-vel van egy szinten, a GTX és a GTO pedig az XT-ket hivatott lenyomni. A GX2-t csak a teljesség igénye miatt írtam ide, az 2 79xx-es nyák összeSLI-zve, de egy PCI-e slotba megy.
A fenti kártyák bármelyikét nyugodt szívvel elfogadhatod, az összes 256bites a memóriájuk pedig 256-512 Mb kiszereléstől függően.
Remlem vili b+
így kell remoteot dobni
5ember 1dobással
-
Soak
veterán
válasz
Ha valami csoda folytán lenne 2900pro, arra dobláj rá
. Vagy egy x1900XT-re
-
Detox!
senior tag
válasz
ATi-ból X19xx-es, Nvidiaból meg a 79xx-es széria ami neked kell.
8-as sorozatú Nvidiat semmiképp se fogadj el (hacsak nem egy 8800-ast ajánlanak)
A lényeg hogy kérdezd meg hány bites a kátya, és ha 256 alatt van akkor követelj másikat -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5199 üzenetére
Azt javaslom sírjunk együtt
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #5175 üzenetére
-
Florens
tag
válasz
GC-EvElyN- #5164 üzenetére
"A házam kinézetével nincs bajom, mindössze most már a szellőzés ami érdekel."
A kinézetet csak megjegyzésként írtam, mielőtt hurrognának hogy "milyen ház ez???"
Ha ebben nem jó a hűtésed, akkor gyakorlatilag semmiben nem lenne jó (léggel).
Mondjuk 2 ventit varázsolhatnál bele, és a szűrőket is vedd le az oldallemezekről. -
Detox!
senior tag
válasz
Valóban, egyfajta érettség ahhoz is kell hogy ne lőjük hátba aki éppen elment mellettünk.
Érdekes hogy ez Arnival és Gabal hibátlanul működik. Tegnap is volt olyan eset amikor pont akkor fejeztem be az írást, amikor mellémért Arni. Egy pillanatra egymásra néztünk, és egy golyó leadása nélkül elmentünk ellentétes irányba. Lehet ezt így is csinálniEnnek ellenére velem is előfordul az említett aktív játékosként való írogatás, és ha lelőnek, én is hajlamos vagyok bepötyögni a " nem látod hogy írtam te buzi" monológot.
a látóalkalmatosságaid mellett az ilyenekért cejetlekKérdőjelet soxor kapok, mert valaki rámlő egy tárat oszt csodálxik ménem döglök meg, jahhkérem ha abból a tárnyi skullóból a harmada se talál be... Egyébkén meg az ellen akkor döglött ha fexik nem amikor mi úgy gondoljuk h má illene megdöglenie.. meg létezik armor is. A kérdőjelekre a legegyszerűbb válasz a "100/100..."
lelki sérült.: szted aki éjjel 1-3körül fórumozik annál minden rendben?
(egyébként meg pojjénnak szántam)
A nagy filózás mellett legalább egy laza köszit dobhatnál, mindenkinek aki 2oldal óta a te problémáddal foglalkozik
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
"Szóval mivel én nem vagyok őspéhás, én az esetek 90%ban lelövöm a csetelőt. Kész"
Hova tűnt a tisztesség kislány? -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5125 üzenetére
Na ma már itthon vagyok megnéztem a ragasztó nevét COSMOFEN PLUS
egy óriási ragasztós tubusban van. nagyon jó én is gépházak műanyag elemeinek ragasztására használom. -
Florens
tag
válasz
GC-EvElyN- #5125 üzenetére
Nekem is ilyen van!
Nem egy szép ház, de 5-10 fokot segített a régi házamhoz képest. Épp emiatt vettem. -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5131 üzenetére
Na látom már megelőztek de azé elmondom énis. Ved le a bordát a GPUrol és tisztitsd meg a régi hővezetőtöl ami lehet egy gumis anyag vagy szilikon paszta. Én speciál az ezüstözs szilikon keveréket ajánlanaám de mivel vezeti az elekrtomos áramot és ha a chip mellé megy akkor kampec igy vagy ovatosan vagy elég a sima paszta. Müszaki boltban lehet kapni, ahol félvezetöket árulnak. de lehet hogy számítógép szervizben is adnak.
A házadra is van megoldás. vegyél ragasztót van ojan ragasztó amit a müanyag ablakgyártásban használnak az egy fehérszinű ragasztó és ha megköt marha kemyény lesz. Olyan tubusban van mint a sziloplaszt. Szerintem praktiker vagy baumax biztos árul ijet.
ja mostanában meik szeron jácotok mi a neve a szervernek?
-
Soak
veterán
válasz
Hővezető pasztának hivják. Azt kell keresned, szilikonos jobbl lenne.
Detox : nekem a COD4 annyira nem jön be. UT-zgatok, de még fejlődni kell a sok ősrégi pro mellé
-
Detox!
senior tag
válasz
erős pistát neki, az sose árt
Soak: azér nem lett rossz ez game
(ettől függetlenül term. áruló vagy) (((a CoD4 multija lehet hogy engem is elcsábít majd
)))
-
Richter36
őstag
válasz
Vegyél hővezető pasztát. Számtech boltokban lehet kapni.
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #5121 üzenetére
A hűtést pasztázd ujra .
AMugy attol hogy melgebb nem eszik többet,csak szarabb a hűtése
-
tzimash
őstag
válasz
arctic cooling accelero x2, vagy s1, utobbi passziv, de meg lehet támogatni ventivel, sőt x1900-es kártyánál muszáj is.
ha esetleg megveszed valamelyiket, és lesz benne egy heat spreader modulnak nevezett aluminium lapka, amelyik a kártyádra ugy sem kell, megbizniszelhetnénk valahogy
amit én vettem x2-t abban nem volt -
Detox!
senior tag
válasz
Arnit a barkáccsal kapcsolatban ajánlottam, eccer csináltunk ilyen mindenkibelinkeliaszámgépétéskörnyezetét, olyan sajátgyártmányú vityillója van amiért azóta is utálom
.
A GT-k elég forrófejűek de a GPU-jának minden gond és meghibásodás nélkül kell bírni a 90fokot is, nem egyedi a te eseted sem. A gyári hűtés általában elégséges de ha nem használsz házventit (ventiket) vgay rosszul vannak pozicionálva és emellé még a házd szellőzése is gyenge, akkor tényleg jól jöhet az extra hűtés. Az X2-es a legjobb választás, és hűti a memókat is.Hamilton csak magának köszönheti, hülye volt az elején. Alonsonak köze nem volt az egészhez, Raikonnenek meg iszonyta szerencséje volt, mert ugye rajta kívül még 4ember kellett ahhoz hogy bajnok legyen. Megérdemelet a srác, régóta neki szurkolok és eddig nem tudtak normális kocsit alátenni. Most kapott, megvan az eredmény
Pusszz (rég volt már
)
Richter: nekamujjá
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5116 üzenetére
igazából nem néztem utána, és lehet hogy nem megy rá a véefhéccáz
. Accelero X2 viszont tutira jó rá, és nagyon elterjedt a GT tulajok körében, szal azzal nem nyúlhatsz mellé.
Amiről a múltkor beszélgettünk (lamináltlap+lakk+szilikon) nem vált be
Lefújtam szilikonsprayvel az asztalt de érdemi csúszáselőrelépés nem történt. Igaz sztem egész jó megoldás (persze pro egérpaddal nem versenyezhet), és mindenképp pénztárcabarát (bár ha legyártatod akkor az sem lesz túl olcsó szvsz.).
De kérd ki Arni véleményét, ő nagyon vágja a témátMiújs? tele gyomor, szűk punci, jól érzem magam
Richter:: a Sims2 remlem csak a hölgy tagok miatt figyel ott a jobb ficakban
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5116 üzenetére
2,5 éve nem nézek tévét
videókari probléma ismerős, hetekig szivtam a hőmérséklettel én is, aztán vettem rá egy accelero x2-t, de még ez sem volt elég, mert a hőmérsékletszabályzókra is kell valami, a te kártyádnál asszem ilyen probléma nem lesz, az máshogy van megoldva.
kártyám hűtésének külön evolúciója van
ház szellőzése rendben van nálad? oldalát ha levennéd? vagy ha házon belül ráirányitanál egy ventit a karira? anno ez nálam 5 fok minuszt jelentett.a fegyverelről meg: kippittóly rulez
a szuperfegyókat meg rendszeresen felveszem, ha épp arra járok, de csak azért hogy más ne tegye, nagyon tud idegelni, ha azok valamelyikével csipnek el...
Richter:
még jó hogy nem vagy fanatikus fear gamer -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5040 üzenetére
Dikkmááá, Lollipopp
(prrrrrr)
A hullaszagot garantálom
-
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5003 üzenetére
Én is:-)))
ma gyilok lesz.
romeo gyüssz? -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #4980 üzenetére
Nem akarok belerondítani a totyikba
Egyébként tényleg jó kis csata volt,tetszett -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4971 üzenetére
Ehiszem hogy edurrant az agyad, mee miazmá hogy csók nélkül akar megdugni??.... (
)
"elmész te a bíboros bús picsába" lehet bíztatásnak vette
Amúgymeg nemsajnállak, meg volt az esélyed hogy velem ferizgess
pá... -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #4971 üzenetére
Miért nem lőtted le? Vagy gránátot neki
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4968 üzenetére
Remélem legalább csunyára ittad magad. (duplarokkkervilla)
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4968 üzenetére
Ezt akár Te is énekelhetnéd
A 2 csak olyan kis szombat délutáni EKGvonalsimítás akart lenni, Picilányból Te vagy az első, az utolsó, az Egyetlen
Most zuhizok meg főzök vmi fincsit, aztán ha este leszel, akkor a szokásos meghitt együttlétünk után, elmesélek mindent.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4967 üzenetére
MOst esik le!!!
Picilány2 mi??? 1 már nem is elég???
Kinyomom a szemed, de legalábbis kirúgom a létrát
B+
P.... -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4963 üzenetére
Jujj ez tetszett (gazdag-paraszt-cigány
)
Fölröbbantottad Picilány2-t, nem volt szép
Jahh megvolt Bécs, megmég történt egysmás, majd esetleg mesélhetek.
Fáradt vok szal este leszek, remlem feldobja majd valaki a szürke fraggvadászatot
P... -
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4963 üzenetére
ez jo volt most így reggel thx EVE
pendájv,vincseszter--------LOL azért 6.-ban nem voltam ilyen hülye-honnan szerezted?
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #4954 üzenetére
Szia Evy
Reggel azt mondta a főnőköm, ha kész a munka mehezümk
.
Négyig szól a munkaidő, és most értem haza.
Ráadásul fáztam egész nap , úgyérzem megfáztam.
Nem vagyok jól.A skizon, meg ne sértődj meg légyszíves! Csak azért írtam, mert teccett, ahogy saját magaddal veszekedtél
.Tudom vannak akiket zavar, ha nem csak a feri van a középpontban, de az nem én vagyok.
Te jól vagy?
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #4958 üzenetére
Tupacamaruval most találkoztam egy német szerón. Jól gyilkolt
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4955 üzenetére
Harry Plotter ööööö Potter.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4954 üzenetére
Köhöm...
A HP-t kihagytad HP... -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4941 üzenetére
Egykis reggeli vágta??
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4937 üzenetére
Látom, nagyon titkojja mindenki
. Majd én mondom a tutit: kikaptunk (Cicc (
) Arni, én) a DAK-tól 3v3-ban (tudjuk hogy ez elképzelhetetlen de igen, néha mi is veszítünk (persze szándékosan, a jing-jang miatt)
).
Azért jók voltunk faszikáim, HT-n kapkodták a fejüket.
Júliám nemtom mit ecsetelegettél xen, hiába keresem ebben nem találom az erotikus, csakénértem töltetet
Megszögeltem a létrát (bár kiváncsi lennék melyik volt az óvatlan lépésem amikor megreccsent..) , már csak az érdekelne hányadik fokon járok
Puki: egy rusher nem beteg b+, hogy jön ez az imidzsünkhö??
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4906 üzenetére
Van amikor inni akarok, van amikor csak berugni.. Detoxban még nem voltam, nem innen jött név
Soak: megnyugodtam
, csak hiányzik már az atyauristen pozícióm
Sztem a Baba az új topicra gyúr, de jól nyomja, még 80hsz és jöhet is
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4915 üzenetére
Te se vagy az, Te is kihagytad a Space gombot dumálszittnekem HP
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4914 üzenetére
Bakker állj már le pls... kösz
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4913 üzenetére
Jaaaa
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4912 üzenetére
HP!!!
A billentyűzeten az a hosszú... Alul... -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4910 üzenetére
Az mi?
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4909 üzenetére
Space gomb.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4899 üzenetére
Azt TE csak hiszed ... HP
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4902 üzenetére
Grosfatter féle derékszögű.., na az fejbebasz mint állat
, 4,5K??? annyi kessből én 3szor mattra iszom magam.. (pedig a Detox becenév nem a semmiből jött
)
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4894 üzenetére
Házi Pálesz
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4896 üzenetére
OK
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4888 üzenetére
milyen "A szeró megment hasától tőled meg nem, de akkor talán, és majd nem de mégse, és akkor is ha ugyanakkor érdemtelen gyalog skulló"...??
o.O émmár nem mondok semmit.
de mégis: sztem lődd ki magadból az éjszaka során felgyülemlett feszt, vagy én lövöm beléd az enyémet
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4895 üzenetére
Kussoljka
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4894 üzenetére
MOndom én hogy HP vagy(Hülye Picsa)
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4893 üzenetére
HP vagy TE(mit is jelent?)
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4892 üzenetére
HP
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4891 üzenetére
De nem
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4890 üzenetére
De igen
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4889 üzenetére
Te nekem nem dumálsz
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4888 üzenetére
Lököttkém offold a HSZ-t vagy bannollak
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4886 üzenetére
Ezen mindig tudok nevetni.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4881 üzenetére
Reagálni akartam az előződre, de tudtam én hogy leok előtt visszakell néznem..
Izéééé szal gerendamegrövidebbítendő#4883 Ne bántsd a Júliámat, mer leszabom a fejed és belehányok a tüdődbe
"Flébresztett éjjel a dübörgő gazdaság..."
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4883 üzenetére
Szép dolog az önbírálat.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4881 üzenetére
Te hülye vagy
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4879 üzenetére
Látod, ha a Hertz cuccok drágák, gondolhatod hogy a MegaHertz cuccok milyen árban lehetnek.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4873 üzenetére
Én is úgy tudom hogy ez a billtől függ, de nekem feriben sosem volt ilyen gondom (1,5K-s csoda). Kiváncsi lennék má megin milyen groteszk beállítások fogantak meg a buksidban.
Vagy nemis ferivel van a gond?, akkor meg ne itt offolj -
tupacamaru
veterán
válasz
Szerintem is gyenge a billed.
Próbálj meg egy kis MHz-et kicsikarni belőle.
A Winben csak olyan megoldásról tudok ami a billentyűzet puffer méretét növeli meg.
-
Soak
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4875 üzenetére
Én nem hallottam ilyen wines állitásról . Persze attól még létezhet. Én az underground 1-nél vettem uj bill-t mert nem ment kanyar+gáz+nitro+meg még valami hülyeség egyszerre.
Nem játszom már
.
-
Soak
veterán
válasz
Az nem a win hibája, hanem a bill.-ed gyenge. Vegyél valami "gamer" bill.-t azokon asszem 5-6ot is simán nyomkodhatsz
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4867 üzenetére
Csak egyszer érnék fel azon a kurva létrán.. Dehát fosó te az én GA-mtól
Wesker: ne a #4846-ban látható scoreból ítéld meg a teljesítményét, abból még vonnyál gyököt+adj hozzá egykét self killt, eseleg TK-t (akkor is ha ff off a sero
)
Jahh igen: happy van Bébé happy van
-
wesker24
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4866 üzenetére
Amugy még nem játszottam azon a serveren !! De meg majd megnézem azt a servert hogy milyen !! Habár ha te is azon a serveren szoktál lenni akkor már eleve semmi esélyem !!
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4839 üzenetére
Mosténvagyokbebazvavagytevagytebebazva
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4838 üzenetére
Már megint a férfiak miatt kell elszaladnod, mert galib galiba hátán...Még jó, hogy Te nem vagy olyan kis érzékeny mint Vivi...
Na majd gyere jó?? -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4835 üzenetére
Picilány
Alig várom az estét, gyere csak. Bedobunk a közösbe, oszt ledaráljuk a csés babérjaidat
.
tag.. pff még linkelni se tucc
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4820 üzenetére
Ha ott lettél volna tudnád, de fontosabb volt másik 13hp-val "csézni" (milehetettott..
)
Egyébként miért érzek derengeni egykis gyomorégéssel vegyített enyhe fejfájást, szemid szimatszatyijába temetkező édes kis ajkaid mozgásából?bug.: nemtom rosszul számolt-e (nem ellenőriztem
), de az a pár normális kill reális, mert az elején még normálisan nyomtuk (amennyiben ez lehetséges az Aztec Placen..
).
Kabikó: engem az ilyen ajtófélfatetején sotival kempelős trükökkel, nem fox meglepni, szal kösd föl a hózentrógert, a pelust meg magad alá, mer amikor koppanik a heccsát szükség lesz rá
Puki: mi volt tegnap.. B+ még a kezem is remegett
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4798 üzenetére
A csokiscsiga jobb.
#4802: Ezt megsasolom én is. THX.
270 MB
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #4761 üzenetére
Engem már megcsapott a mozdony füstje.
Kiskoromban még utaztam gőzmozdonyon. Lehet hogy már öreg vagyok??
Gab mesternek THX a mai kiartásért.
Nem sokan vannak ilyenek, mint láthattuk.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4730 üzenetére
Most tökre belédkötnék, de nem tudok
. Az esti 2v2-ben alkalmaztad amiket mutattam, és még piciny kezeid sem szorongatták görcsösen a bummolót. Egyértelműen csíterek voltak (wh, medkitel születés, -sőt szerinted teleportáltak is
), de győzhettünk volna ganz ruhig. (nem számít, de a miheztartás végett miattad vesztettünk [szemrehányósszmájli]) (csakviccvótnehogykomolyraveddszmájli) . Viszont nem szokás szó nélkül eltippenni a mecs felénél még akkor sem ha csak fun (elseggelőszmájli).
''Amúgy meg'' tudod mit csinálhatsz a tudodmimmel..
Tetszett az esti, hangulatos kis piknik volt: thx all. Ugyan a death nélküli menet nem jött össze de 13percig azért kihúztam
(1suicid-et leszámítva
[link]). Meg volt egy kis rush is, de mintha a fíreg nem lett volna elégedett
[link])
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4700 üzenetére
betömtem az általános műveltségémen tátongó űrt.
Bummoló az az, amivel rendszerint RoMeO-d agyát a földetérés előtti World Trade tetejéig baxod..
Puki: vedd bóknak hogy hitetlenkedek (a sárga Rém nevében nem beszélhetek), én 13évesen a pöcsömet baszkodtam a csempéhez (úgy kell kiverni nem?), nem egy 24éves csíkot kezelgettem.
Nand.: az egyik n00b én voltam,
és mivel sztem 3unkon kívül senki sem tudta hogy ki kicsoda volt: lerántom a leplet
buziaJuL1EtT alapesetben PH!>>JuL1EtT
Pinaharisnya (vagy mi) FEARush/@rthur
Nyaljbecsontig PH!>>/FEARush RoMeO
Tupa osztd meg a titkot, én 1,5hónapja hiába fűzöm.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4693 üzenetére
Nyugi, akkor is le foglak lőni, ha már nem leszel nagyon fos. - jahhahajjj
Micsoda ego, emberek
Pár hét gyakorlás után sitty-sutty kifektetlek...majd csak nézel, mint lőtt medve
Este jövök fel, reszkessetek -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4696 üzenetére
wtf
Oké elmaszatoltad a pofám, de amikor bummolóval jöttél levágtam hogy mennyire komoly a meccs. Ha azt játszom amit mondjuk Puki ellen, sírva fakadtál volna, de az a min. hogy kettétöröd a billzetet.. Így legalább nem a szemed nedvesedett, és a billed is megúszta
fütyülökni nem tok, hazudni meg néha muszályde erre is csak azt tom mondani hogy wétéef
P a hasadra meg egy arasszal lejjebb -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4694 üzenetére
befostam
miccóná egy 1v1hez? gyere x-re te hápé
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4693 üzenetére
NE nagyképűsködj vazze!!!!!!
Látod megijesztetted a népet, már nem is ír be senki.... -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4684 üzenetére
Örülnél mi? Maradsz HP (és az én PL-om
)
Jahh term. az éjszaka szaftos részleteit követelem majd x-en! (())
Tegnap volt egy-két csíterünk, de hamar kiközösítettük őket
Puki.: Mac-el nyomtunk egy 2v2-t a maD-esek ellen. Most 2 ''láma'' jött tőlük. [link]. ATi-n látszik hogy elszokott a ''komoly'' meccsektől. De azért hoztuk a 3menetet;)
még rampage-en is voltam
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4683 üzenetére
Jaj de kis édi-bédi tündérbogár vagy, pusszantalak
Amúgy Modi néven futok rettentő fantáziadúsan
Gondolkodtam valami jó kis néven, de egyelőre még nagyon amatőrnek érzem magam egy vagány nickname-hez
Magi20 tegnap tanítgatott, ígyekeztem figyelni, bár alig látok a náthától, de ezúton is ezer hála és köszönet Neki
Este lesztek? Lehet megint feljövök kicsit, a tagnapi rush nem semmi volt, sokszor azt sem láttam, hova lövökVicces volt, hogy a legnagyobb fight közben bármikor eldobtam egy gránátot az ellen közé tuti frag volt
Ja, és tegnap 2 egy az egyben fight-ot is megnyertem, nemtom kik ellen, de nagyon örültem
Nálam ez már nagy szó, hisz 2 napja kezdtem, és annak ellenére, hogy általában péppé lőnek a profik nagyon tetszik a játék
Amúgy Te milyen néven futsz a játékban?
u.i.: amúgy le tudnál lőni, mert még nagyon fos vagyok
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4655 üzenetére
hüjje szőke, nem vitatkozok olyanokkal akik szétverik a bill-t mert a cica evitte a rempédzsüket.. Tudom rohaggyak meg, a rák vigyen el, nembaj azé pusszantlak
Puki: Nem is szűrtem xfiret, legutóbb amikor besztünk írtad h kajálsz és 20perc múlva jössz. Nem jöttél, gondoltam vagy a nőjét kúrja vagy már alszik a Bobifiú.
Modival meg mennyetek be vmi üres serora és okosítsd ki. De megígérem finomak leszünk (Júliámtól viszont ne reméld, így is a földbe akar taposni amiért nem igazoltad vissza x-en
).
kSoA: a kötelet a nyakamra
Tupa: meg vagy xen de nincsazazisten hogy én ezt leellenőrizzem(még kiolvasni se tudom b+)
Ctf: normális társasággal jó móka, valamikor kipróbálhatnánk -
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4655 üzenetére
Hogy tudjátok igy élvezni azt az unalmas TDM-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest