- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
biss
csendes tag
Nincs itt semmilyen ''parádé'', csak már vagy 3 PH-s önként felajánlotta hogy összehoz 1 wart, aztán semmi. Amikor rákérdezek a prohardver szerveren, amit te szoktál indítan, és mellesleg csurranásig tele volt PH klántagokkal, mindenki megkukul mintha nem tudnák hogy miröl beszéLEK. Szerinted ebben mi olyan parádés?
Én csak unatkozok, és szeretném eltölteni a táppénzemet valami olyan dologgal ami szórakoztat.
Bocsi ha ezzel felzavartam az állózizet
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
Na szevasz mester!
Nem akarok bántani én senkit, csak elmondtam az én álláspontomat is, ugye néma gyereknek az anyja se érti a szavát, és hogy érvényesüljön a ''hallgattassék meg a másik oldal'' is!
Persze, valóban csak az számít, ráadásul teljesen tétnélküli, nem CB-s. Csak mellékesen mondom ez nem is az én favorit módom, nagyon dominál benne a rush, én a taktikusabb stílust kedvelem. Viszont nagyon jó lesz felkészítő meccsnek. -
Detox!
senior tag
Teljesen Te szabod meg hogy mit veszel fel, vagyis röpködsz mindenfelé és kukkerolod az eseméyeket
Csak azért vetettem fel a dolgot mert így mindenki láthatja hogy mi volt
Látom a rushos suhancmár informál a technikai részről
Az időpont most vasárnap 21:30. A helyszín: LEK Hungarian Public&War a várható résztvevő tagok a túloldalról: LEK{Sniper}HUN, LEK{Stealth}HUN, LEK{Gonzo}HUN, és mégegy tag aki még nem ismeretes
És köszi mindenki nevében -
Detox!
senior tag
Főboss uram kérem adja le a jelöltek listáját
, és nyilatkozzon hogy elfogadja-e a videozási felkérést amennyiben úgy alakul a dolog
SoAk: CB szerinti war szabályokat leközölhetnéd
ugye SW off
run speed: 1.2
medkit limit 3
Jóltudom
2*20perces lesz, és az ő serojukon (LEK Hungarian Public&War).
Mapoknak én High Tech-et meg Campust gondoltam, de úgy egyeztünk meg hogy őkis választanak egyet meg mi is. Szal javaslatokat várok hogy melyik map legyen a mi részünkről. -
-
Gab606
csendes tag
-
-
NandApc
csendes tag
Csőváz.
Jó lett az avatarod,grat
Én szivesen jönnék,a multkorit sajnáltam is lemaradtam róla.
Az előzön azért nem vettem részt,mert a 8 óra nekem korai,olyankor még nem alszanak a gyerekek(bezzeg az én időmbe köpött a tv maci aztán csucsuka!)
Ha el tudnánk tolni 9utánra,biztos jönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest