- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Jól elirkálunk egymás mellett.
Én arra gondoltam, hogy évek óta más se megy főleg a PC-s játékiparban (vagy 10 éve nem vagyok konzolos így arról nem tudok nagyon nyilatkozni), csak a csicsázás, minnél realisztikusabb látvány (víz) és fizika. Az, hogy néhány óra játék után dögunalomba fullad a játék az senkit sem érdekel. Az MMO-knál is még mindig a WoW szisztémánál tartunk, senkit nem zavar, hogy 90%-a a játékoknak ugyanaz a rendszer. FPS-ek ebből a szempontból megmenekültek, mert még nem annyira mainstream (nem a fenét...), csak a single player halott jópár éve.
De most őszintén. Ki az, aki az elmúlt 5 év FPS gámái közül bármelyiket is többször végigvitte volna (single player)? Na erről beszélek.
Egy játék nem a látványtól lesz jó, hanem az ötlettől. Mi meg nézegetjük a rókabőrt és cserélgetjük a vasat. -
Nimrod
addikt
-
Armahun
addikt
-
Detox!
senior tag
voltam és vok is, gondolom neked még a régi detox87 néven vok meg. Újra kellett regelnem mert baxott elfogadni a jelszavamat... az egészségesen magabiztos detoxn1 néven megtalálsz
Gyere csak papa kilövöm azt a nasszemedet, de csak később, most megyek cigiér, meg futni (fő az egészség
)
-
Nimrod
addikt
Ma valahogy extra bugos volt (gyanakvó tekintet az Xfire-re a mostani game update-ek miatt). Először leöltem valakit, ki is írta, de nem halt meg, hanem lőtt tovább mintha mi sem történt volna. Aztán a végén meg olyan lagtenger lett, hogy mindenki elmenekült, a lövéseim zöme nem is hatott (azért szögelőből nem kell egy fél tár egy emberhez).
-
Detox!
senior tag
Evi vs. FEAR 5:1
Ma kivételesen nem bánom hogy kimaradtam az esti mészárszékből, felfedeztem egy naggyon durva gémet. LENGŐTEKE!Großfatterommal olyan partit nyomtunk a kerbe
hogy a végén má a sör se ízlett
(elvert mint a sz@rt
).
Haxy #4091 eredményesség szemponjából mindig az arány a lényeg. [link] itt jól látszik hogy magasabb a scoreom mint az ellenfél csapatból az elsőnek de sokkal jobb a kill/death aránya mint nekem, így hasznosabb volt a csapata számára mint én az enyémnek.
ja igen ez -=]HK[=- Recruiting sero a néhai =GK= Recruitingból lett -
Kr/\toS
senior tag
Soak megértem hogy szereted az 518at, de a lézeres egerek nem lagzanak. Amin a srác tesztel CSAK 1 fajta felület, a legtöbb rágcsáló teljesen máshogy viselkedik X adott felületen. Magyarul gyökeresen eltérő eredményeket kaphatunk 1 felbontással és 15 féle felülettel, meg még variálhatjuk is. Pl: a G5 öt ki is vágtam volna az ablakon ha lagolna.
Logitech rágcsálóhoz nem használni a setpoint-ot az maga a bűn. 2 üzemmódja van az egérnek system implementation és setpoint. A gémerek válasszák az utóbbit. A felbontás emeléssel párhuzamosan kapcsoljátok le az egérgyorsulást és az érzékenységet és voilá elmúlt a kezelhetetlen ''gyorsegér effektus'' miközben az engine felbontása meg lett emelve, íg y apró kézmozdulatokkal is villámgyorsan és pontosan lehet célozni.
Én 5 felbontást állítottam be: 1100,1200,1400, 1600, 1800, plusz 100 dpi vel emelt a hozzápároztatott Y tengely.
A g5 és az utóbb kiadott egerek(meg azt hiszem a Razerek) támogatják a X és külön az Y tengely eltérő felbontását, ez megint egy nagyon hasznos dolog, feltéve ha valakiben feltámad az igény hogy használja, megmondom őszintén én ezért váltottam G5-re mert az MX518 vertikális tengelye tetszik nem tetszik lassabb mint a horizontális, és nem állítható. -
haxy27
aktív tag
Bocs hogy ijet irok és ne is haragudj érte de ez ez én véleményem és hangot is adok neki.
Szoval az a teszt egy nagy kamu. Vagy parasztvakitás mindegy.
Miért? Ne az egér felbontását mérték hanem a szoftver által közölt felbontást. Azért mert a felbontás az azt határoza meg hogy menyit láson az asztalbol vagy amin tologatod az egeret. Ugye minnél nagyobb a felbontás annál részleteseben tudja meghatározni az elmozdulást, és ez a lényeg nem peddig hogy a számítógép bemenete mekora keresztmetszetű. Persze lényeg a szoftver is de a gyakorlatban mindig az egér a szük keresztmetszet. A PS/2 nem tudom hogy mit tud de az USB az állitható nekem van hozzá 250, 500, 1000Hz kiegészitöm, mert már használtam nagyfelbontásu egeret de azzal sajna kifogtam mert hibás volt a drivere egy jó félévig, és fagyot a gépem már mikor rá dugtam az egeret.
A lézer optika meg azért kell hogy ezt a nagy felbontást el lehesen vele érni bármien felületen.
De gondold csak el ha mondjuk egy 350K pixeles és mondjuk egy 6M pixeles kamerával nézel egy tárgyat de a kijelzöd nem lehet több 1M pixelnél. Hidd el a külömbség oltári nagy lesz függetlenül attol hogy a megjelenitő nem tudja a teljes 6M pixelt megmutatni.
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
Ez jól esik, hogy nekem nem hiszel
amugy tényleg van ilyen, és mondtam, h egyszer halt, az is proxy volt. Nem kempel a csávó, hanem fülel nagyon. Nem is csítel, mert nagyon sokszor spectaltuk, és nagyon tud. a neve eléggé nagy képű: -(-x-):TrU3<>>Ta1ent meg maga a csávó is az eléggé, de tényleg tud. -
-
Detox!
senior tag
teljesen egyetértek, egy jó egértől még nem lesz vki pro. Vagyis aki egy Razerel tud az tud egy 1K-s egérrel is. Én is nyomtam anno 500ftos mini hamával (de szerettem
) aztán miután meghalt jött egy G3 rövid időre. Nem egy kategória a kettő, de mégsem éreztem hogy javultam volna. Sztem fearben egy 5.1-es füles többet dob(hat), mint egy csúcsegér.
-
Kr/\toS
senior tag
1 évig volt mx518am, miután váltottam G5-re. A két böngészőgomb nagyon hiányzott(a g5-v1-nek csak 1 gombja van oldalt) de igazából az Y tengely furcsa érzékelése miatt váltottam le mert szerintem lassabb volt mint az X tengely. A G5 nél ez már szabadon állítható, általánosan +100 dpi-t rakok az Y tengelyre, de most nagyon szemezek a G9-el.
Razert még nem próbáltam nem tudom milyen az ''érzetük''. Kipróbálnám de senkinek sincs a környéken. -
#Cyber||Sven
csendes tag
Nem rabolnám hozzászólásommal kedves barátim időtöket. DE!
Nagyon nagy divatja van itt az egymás fényezésének, PH-sok mondhatni jól benyalnak egymásnak, más véleménye ha nem az ami az övék, moderálási szankciókra hivatkozva részben vagy egészben törlődnek, szerkesztődnek... Gratulálok hozzá!
Gonzo üzenete, egyes szám vagy többes, ide vagy oda ... Megfelelő, a klánját a fórumon mindenki álltal olvasható módon ''sértegették'', ő ugyanilyen módon kultúrált formában reagált rá...
A moderátornak továbbra sem kéne gyermekkori elnyomottságát, iskolai megaláztatottságát sajátmódon értelmezett jogokkal előtérbe helyezni.
Kedves PH-s ex LEK és aktuális FMJ összekeverők! Örülünk hogy itt veritek a nyálatokat! De ha jól tudom az FMJ-nek van hivatalos fóruma! Nagy a szátok itt a védett környezetetekben. Nézzük meg hogy miként is működik egy másik fórum, normálisan moderálva...
Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Maradok továbbrais alázattal: Sven -
Detox!
senior tag
Beszélgettünk, nem érintkeztünk
Nem értem hogy miért kellene ennek a topicnak csak a játékról szólnia, amikor egy jó társaságról van szó és az eddigi hsz-ek 40-50%-a is off volt. De látom már Tupa is megjegyezte, szal sry faszikáim. Off-off und piece
(ha fel akarnád használni tartsd szem előtt a vázoltakat
)
-
Detox!
senior tag
A piece logo azóta már védett és jogdíjas így legközelebbi egy engem fitymáló (a magyar fityma szóból
) hsz megírása előtt kérem keresse a postákon megtalálható biankó csekkjeimet és fizesse be a megállapított jogdíjat, vagy kérje írásos beleegyezésemet. Bárminemű problémájával és észrevételével forduljon az ügyvédemhez, vagy fogja be a pofáját!
Tisztelettel: <HP>!ToXdE
ui.:
szerk.: és a Family Guy által okozott súlyos addiktívság kezelésének számláit már scannelem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged