Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Ma volt szerencsém kipróbálni a fírt w7 alatt.
Stabil 37 fps-el futott
-
v!ct0y
veterán
Nekem mostanába pattogni szokott ha pl zenét hallgatok vagy jáccok. Még sima winfosos hang után is van egy pattanás

-
Richter36
őstag
Nekem ezek a hang akadozások csak pb-s szervereken vannak. Mindegy, hogy alaplapi vagy pci hangkártya, és ez vistán is meg xp-n is így van.
Nem tom mi köze lehet a hangokhoz a pb-nek. -
Kr/\toS
senior tag
Hát a refinrey-n valami miatt akkor is alacsonyabb at fps mint a többi pályán, most 7800gtvel még rámondtam hogy lag, de a 9600gt-mel tényleg csak annyi hogy 40fps el kevesebb.
Az xtremeaudio, és az xmusic nem sokban egyezik meg az Audio-n nem is xfi processzor van hanem az előző generációs audigy leszármazott, és a képességei is jócskán meg vannak nyírbálva olyannyira hogy hardveresen nem is gyorsít.Szal játékra felejtős. A legolcsóbb teljes tudású Xfi az Xtremegamer, de ha rám hallgatsz már a titanium szériából választasz, az már tud Dolby Live-ot és a DTS connectet is, és pénzben ugyanannyiba fáj. (legalábbis fontban)
-
tzimash
őstag
ha már hang a téma... az miért van, hogy a cafeterián meg az Asylumon 10-ből 8-szor, recseg a hang, meg elhalkul, felerősödik vagy éppen késik?
nálam van a gond, vagy nektek is ilyen? a többi mapon semmi gond.
audigy 2-m van 4re moddolva.ZeD:
az "Audio" nem igazi hangkártya
Musicot meg nem nagyon találni, marad a Gamer, ami ugyanaz, mint a Music, viszont én nem adnék annyit érte... inkább használtan egy moddolható audigy. -
tibi34
tag
Nekem EasyTouch füles van,világmárka (
),az nem olyan drága pláne használtan.Holnap kipróbálok egy hangkártyát,"óccsót",ha kifuti 2k-ból
Az integrált Realtek ALC889ADTS,csupa jókat írtak róla.Viszont mióta "leesett" egy kondi az alaplapomról,már megint,furcsa dolgokat produkál 
-
Kr/\toS
senior tag
Heh sajnos akkor belámultam és fordítva volt rajtam a füles....tom embör vaok énis..

Jelenlegi driverekkel nincs már gond, vista alatt sem, meg én használok alchemy-t ami real time ferdíti a directsoundot openal-be ezzel végleg megszűntek a nyavajáim hangtéren. Egyébként mint mondtam akkoriban is, semmi pénzért nem tántorodnék el a hardveres hangtól. Ahogy olvasgatom az alaplapi hangbajok jóval idegesítőbbek lennének a számomra; és persze processzorterhelőbbek is, a minőségről pedig még nem is beszéltem. Szal Xfi foreva.. ;) -
Lajkó
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Hát köszi srácok, majd lehet hogy belemegyek énis ebbe a hangtémába. Bár nem szivesen, mert nem túl sok időm van.
Kratternek is az volt a gondja, hogy volt amikor a baloldali hangokat jobbról hallotta, és fordítva is ugyanez. Na meg a szokásos elmegy a hang, meg ilyenek. Ezért óvakodok én ettől a témától. Eddig csak rosszat hallottam rólla.
-
Armahun
addikt
Azért biza.
Ha start/futtatás: dxdia hang fülön lejebb veszed a hatdveres gyorsítást nagyban javul a helyzet, csak az a baj, hogy ilyenkor mindenhonnal halod az ellent, csak onnan nem ahol van.Eddig egy szutyok c-media 2000ft-os vackot használtam, és tökéletes volt, pontossan halottam merre van az ellen. Csak valami oknál fogva elkezdett töle fagyni a gép.
Úgyhogy darabokra törtem
Részemről most erössen gondolkodom egy hangkártya beszerzésén. Csak még azt kellene eldöntenem, hogy milyet (úgyhogy ha van javaslatotok ne kíméljetek).
Kratoséknak mi baja az x-Fi karival?
-
Lajkó
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Akkor lehet hogy nekem is azért akad meg néha?(föleg a refin, ha pisztollyal, vagy shotival jönnek nekem)
A helyzet, hogy eddig próbáltam tudomást sem venni a hang(realtek) hiányosságairól, de lehet hogy el kellene kezdenem. Az a baj, hogy félek attól, hogy nekem is problémáim akadnak ha veszek egy komolyabb hangkareszt, mint Rihter kollégának, vagy Kratos-nak.
Bár az utóbbit többet hallottam panaszkodni.
Na meg ha beszerzek egy valamirevaló hangkareszt, akkor kell hozzá egy komolyabb headphones(9-10e) is, és így már nem is olyan vicces a kettő összege.
-
tibi34
tag
válasz
Armahun
üzenetére
Akkor azért akad nekem néha?
Tudtam erről,és az usb-s egér mizériáról is,csak nincs lóva.Még jó hogy az egeres dolog eltűnt.Legközelebb beszerzek valamilyen hangkártyát.Addigis takarítok,aztán játszom
Mióta van fülesem sokkal jobb a fíling,egy jó hangkártyával mégjobb lesz
Nekem integrált a hang,de "jobbfajta",szükség,törvény,stb... -
tibi34
tag
Az össz-gépigénye nagyon nagy,én így fogalmaznék
A leggyengébb láncszem a cpu szerintem,túlsok mindent bíztak rá,és abszolút nincs optimalizálva.Nekem a ram is fogyott már el mikor feltoltam maximumra mindent,1680x1050-ben.Ott már nem annyira mérvadó a processzor,én például leis vettem 3200 Mhz-re.Viszont a 2 giga ramból 1.8-at akart a drága,na ebbe már belehalt.Egyébként ilyen felbontásban szinte játszhatatlan,nekem legalábbis.1152x864,egér lowsense,1200 dpi,ez jött be.és nem korrigáltam a 16:10-es képarány miatti torzulást.És tényleg igaz,nagyon kergeti a gépet,minden egyes hardvert,még a merevlemezt is
És az ujjaim is,tiszta csapágyasak már 
-
Lajkó
őstag
-
-
tibi34
tag
Nekemis megvan már,egy haver kérte.Feltelepítem,de csak azért hogy megnézzem működik-e.Van aki elájul tőle,sokan is,és vannak olyanok akik ki nem állhatják a "világ legjobb multis játékát".Részemről jöhet bármi,de a kodokat kifejezetten unalmasnak találom,ígyhát maradt a Combat
Nameg a kvék 
Az idézetet olyan emberke mondta nekem aki élt halt a 4-ik részért.Azóta megmutattam neki melyik a legjobb szerintem
Egy pillanat alatt megváltozott a véleménye.... -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
próbáltam én is, meg is untam egy negyedóra után. ez idő alatt végig az volt az érzésem, mintha már játszottam volna vele régebben. képtelenek újat mutatni, és ez nem csak a coddal van így. inkább keresek valami fear szervert

-
tibi34
tag
válasz
tzimash
üzenetére
Annyira valósághű volt ahogy ötször lőttem fejbe és vígan guggolt tovább
De biztos eztse lehet megunni.Volt pár éve egy karakter a Q3 Excessiveplusban,sátor,és két szem kandikált ki belőle
De nehogy elsodorjon a népharag,mindenki játsszon sokat ezzel a szuper kallofdutival,riszpekt 
-
tibi34
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Énis kipróbáltam ezt a bétát,annak ellenére hogy sohasem szerettem egyik részt sem.Nem csalódtam,6 emberke volt valami dzsungeles-bungalós pályán,de egyet sem láttam.Kempingeztek.Nemértem mit lehet annyira szeretni a "kodokban"?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Hát ezen egy jót röhögtem.

-
Lajkó
őstag
válasz
Mc Röff cpt
üzenetére
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Halihó mindenkinek!!!
Végre valahára sikerült elköltöznöm és be kötettni a netet a házikóba.
Baromi rég játszottam de néha azért még felmegyek majd játszani
!!
Bár csak golyófogónak vagyok jó
-
Kr/\toS
senior tag
Jó ez a feares kommunity....jó messziről.
Behányok tőlük komolyan mondom. Felmegyek funolni a Mad szerverre majd kapom az arcomba a 3dik körbe hogy "csalok mint Close?"! Pedig nagyon ritkán játszok már, sokX az ilyen barmok miatt kedvem sincs. Ehh. Síroknevetek. -
Lajkó
őstag
válasz
Richter36
üzenetére
Sajna nem tudom hogy mi baja, de amikor leokézom a linkelős ablakot, akkor eltünik, link meg sehol. Még smilit sem tudok beszúrni a szövegbe, se kiemelni szövegrészt, se offolni, se semmit. :S Nem tudom hogy miért, de eddig nem volt ilyen gondom. Lehet, hogy lassan elavultá teszik a sok újítással az Exproller 6-omat ?

-
-
Lajkó
őstag
Életem ez a meló.
http://www.youtube.com/watch?v=rvU8GS-n6gU
linkelni valamiért nem tudok. :S -
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
(most majdnem mondtam valamit
) -
Dashes
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Nembaj legalább télire lesz mivel fűteni....

-
Gy3pm3st3r
tag
Tud valaki valami jo ingyenes folyamatosan frissülő kém kereső progit az addawaret kivéve ??? teli vagyok trójaival basszameg

-
v!ct0y
veterán
HFC-n megint 200 megát kell leszedni
Jó egy óra mire lejön
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ne hazudj... Hazudsz b+ és baszogatsz

-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Én nem.

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Le kellene cserélni azt a videokártyát
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem kéne baszogatni az embereket

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most bill kellet meg egér mert a régi már rossz volt.
Én a képernyőn nézem nem a billt, már te is folytatod a baszogatást?
-
v!ct0y
veterán
PO-nak mikor lesz már vmi béta demoja vagy vmi hasonló???
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Ja ja, igaza van Richter mesternek, a videókaresz a leggyengébb láncszem. Nem sokat játszottunk vele de szerintem elég jól el lehetne vele multizni. Szerintem az irányítása jobb mint a CoD-nak. Kipróbáltam a CoD
aW bétát is, hát mit mondjak nem az én világom ez a játékstílus.

Egér meg bill helyett vehettél volna egy noormális videókarszt. De hát van aki a billt nézegeti naphosszat és nem a képernyőt.

-
Richter36
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
"8600 gt ddr2 256 megés kari" a leggyengébb láncszem

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az zsir jó vele tolni multiban ? Am a gépemnek nekem sem tetszik nagyon a Fc2 nem tom miért
Lehet gyenge a proci hozzá ?
Amd Athlon 4200+ van itt még 2 giga ram na meg egy 8600 gt ddr2 256 megés kari. Melyik lehet a leggyengébb pont ? 
-
Richter36
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem
Én a F.E.A.R. Combat full multit nyomom. Na meg néha egy kis FarCry 2. -
tupacamaru
veterán
Mindenki a CoD: WaW bétamultit nyomja??

-
Gy3pm3st3r
tag
[link]
Még egy hülye vidi tőlem csak nektek ( gondolom ez sem jó nektek)

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lehet bennem van a hiba de én ebben semmi vicceset nem találok

-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
1. mondatodra nem reagálok
a 2.-ra: tudom, hogy nem nekem írtad, amolyan "ami késik, nem múlik, mielőtt én is megkapnám" alapon írtam
azért peace van ezerrel remélem. -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
na, már azt hittem, hogy csak nekem nem vicces.
ja és Gyepi: barna a hajam

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
akkor fesd át a hajad

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Hát lehet h bennem vana hiba, de én semmi vicceset nem találok benne. Bocs
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
mikor kell nevetni?

-
Gy3pm3st3r
tag
Ezt skubizzátok emberek
[link] 
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Már rád fér.

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Valszeg ennyi neki is lejött....

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Rendeltem billentyűzetet meg egeret
Szöszke

-
<cafat>
senior tag
én mikor ősülök meg?

-
v!ct0y
veterán
Egy kis off
Az élet 4 nagy igazsága.
1) Nem tudod elérni a nyelveddel az összes fogadat .
2) Az első igazság hazugság.
3) A legtöbb idióta miután elolvasta az 1.-sőt kiis próbállja.
4) Most nevetsz , mert tudod, hogy egy idióta vagy.
By: CruSh3R
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Elárulod mihez jutsz hozzá?
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
De elmondod kikkel voltál egy teambe ?
Hehe holnap jön az uj billem meg az uj rágcsálóm

-
Richter36
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jah, ha van kép akkor megnéznénk valami beszámolót a lanpartyról.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kivel voltál ? Képek ha vannak akkor majd lökhetnél
Legközelebb ott leszek és nekik lessz zakó

-
tupacamaru
veterán
Megjöttem.
Zakó volt.
De néha nyertünk is.

Én is örülök hogy lesz élet csomi mert ez a CoD4 így nem bejövős.
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
nem, pl ph!addict-ok is
, de az őslénység a minimum rang az egyedi avatarhoz. meg jógyereknek kell lenni hozzá, igazodnia kell a képnek a ph arculatához stb... többet erről elmondani nem tudok, kérem kaccsolja ki 
-
Dashes
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
KMPlayer visz mindent.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Mivel tudok mp4 filmfilét lejátszani?
-
magi20
senior tag
válasz
Kr/\toS
üzenetére
hehehehehehehehehe-anal anal anal anal anal anal anal anal
rem összehozzuk azt amiről beszéltünk,és csinálunk egy fasza killer Klánt:-)-akik megállják a helyüket világviszonylatban is.
Igy azért más lesz hogy nem a game megjelenése után 1,5 2évvel később kezdjük el játszani:-)
-
Kr/\toS
senior tag
Nah kollegák Kratoszkának lett igaza, 100% LESZ!! medkit a FEAR2ben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nakem ExtremeMusic-om van és még nem volt vele semmi gondom sem XP, sem pedig Vista alatt. Egyik pályán sem recsegett még nekem sohasem.
nálam van a gond, vagy nektek is ilyen? a többi mapon semmi gond.
Musicot meg nem nagyon találni, marad a Gamer, ami ugyanaz, mint a Music, viszont én nem adnék annyit érte... inkább használtan egy moddolható audigy.

Az integrált Realtek ALC889ADTS,csupa jókat írtak róla.Viszont mióta "leesett" egy kondi az alaplapomról,már megint,furcsa dolgokat produkál

Nameg a kvék 
Ezen má menni fog sukárul a fír

Lehet gyenge a proci hozzá ?