Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Boldog Új Évet Kívánok minden jelenlegi, régi és új harcostársamnak!

-
dunc
nagyúr

-
_CruSh3R_
csendes tag
a fecskendős dologhoz hozzátenném : lehet látni hogy a fecskendőtől nem messze robban 1 gránát és az löki victoy közelébe a fecskendőt . Egyébként mi értelme lenne ,hogy 100HP nál magához "vonza" ? Ez nem a singleplay ahol a kékfecskendő megemeli a max HP t !
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
tzimash
üzenetére
Most nem volt ágy, csak szivacsok.
Azt nem lehetett összetörni és legalább kisebbet püffen róla az ember ha leesik.
3 játékkal játszottunk, Combat (mily meglepő), CoD 4 és CoD WaW. Ez a Cod 4 még mindig a nevetséges kategóri számomra, de a WaW-ban egész kellemesen csalódtam, mondhatni tetszett. Pedig én csak a visszahúzó ember voltam a csapatban. 
-
magi20
senior tag
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
sorry hogy úgy beleszólok,hogy már egy jó ideje nem nyomom,bár szerintem NIKITA veled sosem leszek egy szinten,ezt csak úgy mellékesen benyomom.
sajnos victoy vagy mi a neve sincsen olyan szinten hogy akár bármilyen nemű csalás felmerülne,sorry de így igaz,mert nemtudom milyen egered van meg fraps meg oké akármi,de lassú a követésed nagyon,ezáltal az ütemérzék,valamint a reakció időd sem olyan jó.
mind vidi alapján.
viszont ez a magához vonzza feltételezés tutira beteg.........az nem bassza a csőrődet,hogy 100hpje volt? akkor miért nem lett 125?
haggyad már,gyakorolj....
most nézem trust mini mouse,ezt cseréld le..........vicc
-
tzimash
őstag
megnéztem újra a videót, hátha látok valami csalást
azt a fecskendőt nem lehet, hogy a légnyomás nyomta arra?
meg amúgy is ott pont 100-on volt a hp-ja, miért pont akkor kéne neki a fecsi? volt 1-2 necces helyzet, amikor szükség lett volna a fecskendőre, ám az még se repült Vic felé, pedig volt a közelben. vagy ez csak akkor működik, ha megnyomja az ember a nagy fecskendővonzó piros gombot?
a másik meg az, hogy ki az a hülye, aki olyan videót rak fel magáról, amin éppen csal?á sokat szöszöltem a hsz-szel, Lajkó megelőzött, de legalább egyformán jól láttuk

-
Lajkó
őstag
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
Szia.
Megpróbáltam szkeptikus szemmel nézni a fentemlített videót, de nem láttam semmi szokatlannak mondhatót.
Az a fecskendős dolog szerintem annak a következménye, hogy pont mellette felrobant egy granyó, és kijjebblökte, de nem Vicjoy felé, hanem kifelé a folyosóról. Csak mázli volt, hogy pont arra ment amerre.
Mindenesetre eléggé magávalragadó volt ez az "odavonzós sztori"
Na de mi is voltunk legalább ennyire tapasztalatlanok, úgyhogy nem mondhat rólatok senki semmi rosszat.

Tupa: -Értem, és sajnálom, hogy ismét nem sikerült. Talán kicsit úgy érzem, hogy most nem csak rajtam múlott a dolog.

-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
Kifogás az van bőven.........
-
<-HFC->Niki
csendes tag
De ha nem igaz az a fecskendő,akkor mi értelme annak a videónak??
Bárki videója elé odavághatod a nevedet,meg azt a "Rosszcsontok"-at.
Meg ott a fecskendő, ami szó szerint elkezd feléd pattogni...
Na?Ezt magyarázd meg,ha tudod !
Meg nem lényegtelen a név,azzal bizonyítanád egy kicsit talán,hogy te csináltad azt a videót,és nem más...! -
<-HFC->Niki
csendes tag
Nézzétek meg ti is !****
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
HUUU kicsi lány azt se tood mit beszélsz
Magamhoz vonzom a fecskendőt???
Van egy olyan rész is amikor a gránát előttem áll meg meg a levegőben ,azt is én állítóm meg nem ?
Hát nem ezt LAGG nak hívják méghozzá elég keményen laggolt a szeró akkor.....
Egyébként ez a =Gk= szeró volt....Ott van,hogy az emberre alig lő,és azt a fecskendező nyavaját "kiveszi" az emberből,és elkezdi magához vonzani !!! EZT A BESZÓLÁST

A név amin jáccok az meg lényegtelen.....
-
<-HFC->Niki
csendes tag
Jó,hogy csináltad azt a videót Victoy....!
Ott van rajta az olyan rész is,ahol csal !!
Állítsátok meg a videót pontosan 1perc49másodpercnél!
Ott van,hogy az emberre alig lő,és azt a fecskendező nyavaját "kiveszi" az emberből,és elkezdi magához vonzani !!!
Nem érdekes ??
Meg nekem azt mondta,hogy headshoot néven volt amikor azt a felvételt csinálta,lehet,hogy csal a szemem,de én azt nem 9 betűből állónak látom...Nézzétek meg te is(de ez nem lényeg!).
Na?? -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most is összetörtél egy ágyat ??

-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ágy nem maradt épen mi?

-
Lajkó
őstag
Mellesleg nem venném zokon, ha valaki beszámolna, hogy milyen volt a LAN.

-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Na az baszna be.....

-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére

-
magi20
senior tag
Razer pro solutions bill eladó........nemvolt sokat használva,notira váltás miatt.
-
v!ct0y
veterán
Ne röhögjétek ki a kissebbet!

-
dunc
nagyúr
Nos boldog karit minden Fearos kollágának........Csak nehogy head shottot kapjatok a jézuskától...
Én egy bringás mezt kaptam.....ti?
I Am -
nike_
addikt
Boldog Karácsonyt minden FEAR-esnek!

-
Gy3pm3st3r
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek

-
Richter36
őstag
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden FEAR Combat harcosnak!

-
Kr/\toS
senior tag
Ó-je, boldog karácsonyt mindenkinek!
Szvsz nagyon sokat fejlesztettek az engine-en. Na jó nem idtech5, de azért elég jól felpolírozták a jupiter ex-t, különösen a karakterek poligonszámát.
-
v!ct0y
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

-
Lajkó
őstag
Szerintem ki kellene várni a végét. Mindig van új a nap alatt.

-
dunc
nagyúr
Nos a Fear Combat multiplayerek királya minden szempontból soha nem lehet megunni,az új részre is kiváncsi vagyok,de ezt az érzést amit a fear combat ad nem hiszem,hogy bármi át tudja majd hozni.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hmm ez igen csak felháborito sztem igy szinte semmi felling nem fog megmaradni a Fear combatbol
meg ez a fluoreszkálós f*szság hát ez már tényleg vicces. Nagyon rossz felé vették az irányt a fejlesztő véleményem szerint
Azért remélem nem lessz olyan szörnyű a game,és most alaptalanul húzzuk le igy a béka segge alá 
-
Armahun
addikt
válasz
Kr/\toS
üzenetére
A tartály ereszteni fog, floureszkálós csíkot húz majd maga után és így lehet majd lekövetni a hordozóját.
Mostmár birtos vagyok benne, hogy minden új játékot szellemileg fogyatékos lusta hülyegyerekeknek készítenek.
Meg ez a regenerálódás..... Totál kedvez a kis núbparasztkempereknek.Lehet ballábbal keltem
-
Kr/\toS
senior tag
Na rossz hírek...megy a hirig a fearcommunity fórumán hogy a multiban mégiscsak regen rendszer lesz...
Egyébként egész érdekes multi módok is lesznek, lesz demolition(s&d vel keverve), és a zászlórablást is átdolgozták ebből lett a frappáns capture the phlag..( xD ) ezt leginkább egyzászlós "ctf/ctp-assault"-nek lehet nevezni. A tartály ereszteni fog, floureszkálós csíkot húz majd maga után és így lehet majd lekövetni a hordozóját.
Átalakult még a conquest mód is, ahol mindkét csapatnak lesz egy power armor-ja.
A hagyományos módok is megmaradtak ofc. -
tibi34
tag
Az szerintem a lag miatt van

Tupacamaru : Nekem nem az egéren van,hanem a billen
Néha van egykis dokument flip,és ilyen érdekességek
Nekem KP End,azaz 1-es gomb a medkit,pont kezemre esik 
Arni : Én rá se rakom a kezem a w-re
Már 10 éve a kurzorgombokkal használok minden fps-t.Fírben még sokkal könnyebb kezelni,mint mondjuk Excessiveplusban,ahol minden fegyvernek külön gomb kell.Van úgy hogy 1 másodperc alatt háromszor váltok,és ha eltévesztem lezuhanok,pld az űrben
Ki kell próbálni,nekem a WASD nem jött be 
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Inkább a billentyűn nem, Ha leveszem az ujjam a "W"-rőr utánna tuti "mellelépek"

9 gomb az egéren beállítva
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Inkább ne az egérre tedd, ennyi gombot ugyse lehet az egéren nyomon követni. Csata közben ha a lövésen kívül mást is nyomsz, oda a célzás. Legalábbis nálam.
-
tupacamaru
veterán
-
tibi34
tag
Ki volt az?
És kik voltak?
Néha nekemis iskerült kimozogni egy egész tárat a G2-ből,aztán fejrúgás
De ez nemmost volt,már egy hónapja nem játszottam.Azt megjegyezném hogy 2 pillanat alatt bannolva lettem,elis mentettem a pikcsőrt.A lényeg,minden lehetséges,csít nélkül is.Szerencse kérdése,de lehet egy medkitet sem tudsz nyomni,lehet abból száz is 
-
nike_
addikt
Ma lesz szeró?

-
tibi34
tag
Öregem,akkor láttad volna mikor a fiam bekapcsolta véletlenül
Nézte a Madagaszkárt vagy mit,ezt felvette.Ez lett egy jóképű 110 gigás fájl
Érdekes hogy nekem ötpercenként,kb,új fájlba menti.De ezeket összefűzni,és konvertálni szerintem a Winavi-val a legegyszerűbb.Vagy a Roxio-val,de persze ez csak az én véleményem,kinek a papné,kinek a lánya 
Niki : Rám is aztírták a társaid hogy csalok,pedig én még a közelébe sem érek V!ctoy fórumtársnak
Szerintem le kell nyugodni,összeröffenni,oszt kísz 
[Esetleg közös kedélyes italozás,pertu,stb.Aztán delírium tremens
]Vicceltem,azthiszem

-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
az a old szpálysz lesz te

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Rexona for men
Mindenki csak beszél cselekedni meg egyik sem akar
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Bizonyíték kell, nem ígéret.

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
A választ Kereszgyereknél találod ugyan is ő szentül állitja hogy én csalok

-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Híres vagy, linket akarunk.

-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Az te vagy ???

Kész átverés

-
Gy3pm3st3r
tag
Itt a Hónap vicce nem is a hónap inkább az év vicce.
Pár ember azt állitja hogy én fent vagyok a Youtubeon mikozben csalok, igaz ez? Mert én magamat nem találtam meg
Szal segitsetek már,hogy leleplezzem magamat 
BKS= Birkák Komolytalan Sapatjahö ( vigyázzatok mert prok)

-
v!ct0y
veterán
Frapsba lehet valahol állítani a videó méretém meg ieneket , mer én marhára nem találtam
-
dunc
nagyúr
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
Szerintem vannak olyan esetek amikor simán úgy néz ki,hogy csal az illető,de mégsem egyszerüen jól játszik van nálla medikit,és a hullák útán marad kékből is gyógyitja magát,a csalás fajták a fearba külömben se ilyen jellegüek.
-
v!ct0y
veterán
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
Huuuu szal te erre így emlékszel tehát ez 1x volt.
A lényegen ez se változtat: ha valaki a ti szervereteken kevesebbszer hal meg mint ti akkor az csaló!RÉSZEMRŐL ENNYI !!!!

Hihetetlen egy banda ilyenekkel van tele a fír

-
<-HFC->Niki
csendes tag
De hogy halhatatlan,azért az nem semmi nem igaz?
Akkor még nem csalt amikor mi beakartuk venni.....!
Bár akkor is gyanús volt...

Lehet,hogy olyan,de nem volt akkor egy sem a közelében..! -
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
amit egyszer a fejükbe vesznek.........
-
tupacamaru
veterán
válasz
<-HFC->Niki
üzenetére
Ha rámegy egy injekciós tűre az is olyan mintha életet töltene, nem??

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindjárt elkezdi ANALizálni a dolgokat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt nem lehetett összetörni és legalább kisebbet püffen róla az ember ha leesik. 
meg amúgy is ott pont 100-on volt a hp-ja, miért pont akkor kéne neki a fecsi? volt 1-2 necces helyzet, amikor szükség lett volna a fecskendőre, ám az még se repült Vic felé, pedig volt a közelben. vagy ez csak akkor működik, ha megnyomja az ember a nagy fecskendővonzó piros gombot?

meg ez a fluoreszkálós f*szság hát ez már tényleg vicces. Nagyon rossz felé vették az irányt a fejlesztő véleményem szerint
Nevetséges.
Általában csak akkor használom ha nincs attack. 
]