Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
h@desz
tag
Vagy csak egyszerüen belegondolsz hogy bent van egy szellőzetlen helyen ahol a ventik a meleg levegőt keringetik és ez álltal fel melegszik minden még ja és a gép húzzamos 12-16 órát megy és mellette van 17'' moncsi is.(de lehet hogy nem értek hozzá:DD.pfff
De amióta lent van az egyik oldala a gépnek azóta én nem láttam semmi üzit meg újra indulást érdekess!:)) -
zsommi
senior tag
én nekem még egy olyan tippem is lenne hogy a proci túlmelegszik és azért indul újra...a szegény prockóra nem gondolt senki :(...
keress vmilyen mérőprogit, ami méri a hőmérsékletet, és néha nézz rá miután a biosban megnézted hogy hány foknál kapcsol ki /indul újra....
nekem is volt ilyen bajságom...vagy a procit esetleg enm húztad???és ennek következtében az északi híd nem bírja 100 % használat mellet a proci és memória adatcseréjét, vagy nem tom mijét... -
mdk01
addikt
Senki?
-
mdk01
addikt
Nem müxik a link mert ugy látomkicsit meghülyült a tar.hu.
Majd jövök azt megprotectelem újból. -
mdk01
addikt
Na itt a link ha másnak se működne;
[L]http://www.tar.hu/mdk2003/hibauzi[1].GIF[/L] -
mdk01
addikt
A kérdés adott;
[L]http://www.tar.hu/mdk2003/hibauzi[1].GIF[/L]
Lefutattam 2 memteszt progi,t nem is egyszer de egyik se talált hibát.
Ez a hibaüzi ezelött 2 hónappal volt még aktuális de aztán eltünt majd most megint előjött.
Csinál még olyanokat a gép hogy néha újraindul.
Mivel ez a jelenség vagy memória vagy táp miatt lehet ,de mivel a táp egy 4 hónapos ,350W Aopen, ezért azt kizárhatjuk így mard megint a memória.
Az érdekesség az hogy mikor a hibaüzi időszaka van akkor jön az újraindulás is.
Ez így ahogy leirom egyértelműen memória hiba szerintem de nem egy ócska memtesztel csináltam úgyhogy nem tudom mi a baj.
Szóval van vkinek vmi 5lete?(a cserén kivül)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest